Jump to content

ula

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ula

  1. sveiki,nelabai kas besilanko cia,bet galvoju paklausiu,niekur neradau info,triušiukams dvi savaites vakar radau negyva,sendien vienam kojyte pritraukta prie ruros viena akim nemato,sušlapinau akyte, sistiek neatsimerke,kazi ar liga ar gime toks.Visi kiti sveiki tfu....bijau kad nebutu uzkreciama gaila tokie grazus

  2. As jau metus laikau triusius bet dar neisbandziau volieruose auginti dabar auginu narvuose turiu 100triusiu ir narvu dauk riekia sukalt bet dabar persikraustem tai suos namuos buvo baldai tai is anu baldu padariau narvus ir dar darau nes pas mane triuse jau acivede po8triusiukus tai as tik vieno nepadarau geryklu via bandau bet nesigauna savadarbis gal jus ka pasidaro ir galit aciusti:-)

  3. Rejuskelmonas praso:-) Labas diena as dar tik metus auginu triusius bet vistos nesuprantu kaip padaryti savadarbe triussiams gerykla ir valgymiu as nenoriu pirkti gal kas gali aciusti kaip jus pasidaro :icon-smile: :-) :icon-smile: :-) :icon-smile: :-)

    1puslapį 2 ir 3 zinutei geros geryklos parodytos,tik aš naudoju koncervu dezutes kur pailgos buna.Jaunimui labai gerai,galima 1,5l bambali pritvirtinti.

  4. sveiki,esu naujoke triusiu auginime,gal yra jau rasyta,bet as neturiu laiko visa tema perskaityt,sendien pastebejau vienam triuseliui 3men pasuktas kaklas,esti eda,nieko nesiskiria nuo kitu,tik ta galva pasukta nerima kelia.gal galit patarti ka daryt,ar cia nieko baisaus?galvoju atskirti nuo kitu

×
×
  • Create New...