Jump to content

Belematas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Belematas

  1. Tema nuvalkiota . Tokių pačių klausimų ir pernai begalės buvo . Visi didieji augintojai išpardavė pernai be jokių nuostolių ir šiemet sėkmingai pardavinėja , bet kaip tikri Lietuviai savo realizacijos "skylių" neišduoda . Gyvenu tarp dviejų didelių augintojų ir nei vienas nevežė bulvių į mišką , net nerūšines išpardavė . Nu gal tai ir yra konkurencija  . Man šitas klausimas irgi aktualus . Pernykštes neseniai kiaulėms baigiau šert , šiemet daugiau prisikasiau ir netgi ekologinės gavosi , nes nusprendžiau , kad neverta tręšt mineralinėm ( tik mėšlas ) ir netgi nuo žolių ir ligų purkšt ......

    Tai, normalaus atsakymo i klausima gauti nepavyksta ne man vienam. :D

  2. Sveiki, siemet su bulvem paeksperimentuot sugavojau. Uzsisejau 3,5 ha, nusirinkau, atsirusiavau, bet nerandu kur jas iskisti. Bandziau google'int, bet pastangos perniek. PADEKIT KAS GALIT! neturiu kur tinkamai per ziema laikyti. O 15t gaila supudyti. Reiktu bent jau imoniu pavadinimu, bet ko.

  3. Sveiki visi, ieskau dobilu trintuves. Kiek teko klaidzioti po interneto pltybes nieko tokio neradau. Bendravau su agronomu kuris minejo toki aparata. Kulant dobilus, buvo prikulta daug seklu dezuciu (jei vadinasi kitaip pataisykite), o juose labai daug seklyciu. Patrynus rankomis isbyra. Taigi, po valymo darbu atsiseparavo nemazai situ minetu "Siuksliu". Tokius kalnus gaila ismesti. Tai gal kas zinote kur gauti ta trintuve? 

  4. Sveiki, turiu klausima del sovietiniu beicavimo bokstu. Kaime stovi ir trunyja keturi beicavimo bokstai, kuriuos turiu vilciu isnaudoti kaip talpyklas. Tik va kyla klausimas del nuo ju tvyrancio kvapo. Kaip juos deretu isplaut. Kokias medziagas anuomet naudodavo? ir ar isvis imanoma juos naudoti kaip talpyklas, nes chemikalu kiek zinau niekas negailedavo ir naudodavo beleka. 

×
×
  • Create New...