Jump to content

Vaidas2

Nariai
  • Pranešimai

    0
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Vaidas2 reacted to zetor1 in Zirniai   
    Kokie parametrai maistiniams zirniams?
  2. Patinka
    Vaidas2 reacted to Vilius in Trasos ir ju pardavejai   
    Šiandien per forumiečiu baliu išėjo tokia šneka, kad azafoskė dievo nelaimė   Na aš pasiūliau kaip geriau. mano nuomonė. azafoskės nenaudoju tai yra išmislas viena traša pamaitinsim augalus azotu fosforu ir kaliu ir nereiks važiuot per lauka dar ten keletą kartų. Aš už tai , kad daugiau pasivėžint per lauka ir paduot trašas tada, kada reikia  
    Matau neverta patarinėt jei žmonės nesiklauso. norėjai 500 kg azafoskės lokaliai, aš tau ta pati pasiūliau padaryt su kita traša ir 300kg/ha  gaunas panašiai. O jei užsipirkęs azafoskės tada trešk. aš daryčiau 300 su treštuvu ir 200 lokaliai, protingiausiai butu taip paskleisti trašas. 
  3. Patinka
    Vaidas2 reacted to Karve in Pieno kainos   
    čia ne mano išmislai dėl tų reikalavimų,mūsų valdžia aklai vykdo briuselio direktyvas tai ir reikšk jai pretenzijas,o dėl pieno baltumo reikšk pretenzijas pieno supirkėjams,bet jas gali reikšti kiek nori,nei vieni,nei kiti tavęs neklausys.Ministras kalbėdamas apie pinigus turėjo omenyje,kad smulkiems nebus jokių iš valstybės finansinių paramų,kad gaut didesnę kainą reikės kooperuotis.Atsimink,kad perdirbėjai niekada smulkiems nemokės panašiai tiek kiek stambiems,nebent tu juos priversi.Gamtą gali mylėt kiek nori,o jei reikės penkiom katėm statyt mėšlidę ir statysi arba pakelsi rankas.Kartoju,kad čia ne mano sugalvoti dalykai,aš tik konstatuoju kokios nesąmonės pas mus yra,bet mes nieko negalim padaryti.Mūsų valdžiažmogiai dėl įvairių reikalavimų pavyzdžiu rodo turtingas vakarų šalis,bet kas liečia atlyginimus,pensijas,išmokas už žemes,produkcijos supirkimo kainas,apie tai kukliai nutyli.Mes esam veršių tauta,26m mus dulkina ir kairieji ir dešinieji,o mes nė mur,mur, toliau kraunam turtus oligarchams,arba evakuojamės į užsienį.Tad nėra reikalo čia piktinis,nes bus taip kaip sugalvos mūsų išrinktieji,niekas mūsų neatsiklaus.
×
×
  • Create New...