Jump to content

šinšin

Nariai
  • Pranešimai

    88
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius šinšin

  1.  Sveiki, gal galit suteikt info apie šinšilų prieauglį ? Konkrečiai domina kiek kainuoja jauniklio išlaikymas iki realizacijos- pašaras, šienas, smėlis, narvas (beje nerandu info apie naudojamus narvus po atskyrimo nuo motinos- po kiek jauniklių narve laikoma, kokia šių narvų kaina). Kaip matote- bandau skaičiuot. Iš anksto ačiū už suteiktas žinias.

    Patariu nevargt šitam forume, o paieškot rimtų ūkininkų ir pasikonsultuot asmeniškai, nes čia, tai tik akmenim užmėtys, neduok dieve "konkurentas" atsiras.

  2. Kažkaip prisijungus prie forumo maniau, kad bus diskutuojama šinšilų auginimo/kailių paruošimo temom, dalijamasi patirtimi (gera ir bloga), o čia žiūriu iš 70psl, 50 psl.vien tik debilais vieni kitus vadina... Ačiū D, kol kas teko bendraut tik su geranoriškai nusiteikusiais augintojais, o su šiais "asais-senaisiais augintojais", tai nesinorėtų net susitikt....

  3. Kiekvieno teise rinktis ka valgyti. Siaip tai as sinsilas auginu del kailio, o ne del mesos :) Kada auginsiu MESINES SINSILAS, tai suns nebesersiu!

    Man tik idomu, ar ne dings apetitas, kol uzsiauginsit reikiama kieki :)

    Idomumo deliai, praktiskai visi senesni augintojai sekmingai seria savo sunis sinsilais ir nemato problemos :)

    Kažkaip nepamenu, kad būtų buvus kalba apie mėsines šinšilas. O senesni augintojai ne tik šunis šeria, bet ir patys sėkmingai valgo. Girdėjau ir apie šinšilų konservus (lietuviškus) ;)

  4. Valgoma dar ir kaip :) Prie savo suns tuoj bus baisu ir prieiti :)

     

    Nu yra žmonių valgančių tik kiaulieną ir vištieną, o yra besimėgaujančių dar ir triušiena, žuvimi, jūros gėrybėmis ir t.t., taip kad nereikia čia tyčiotis ;)

    Sveiki, noreciau jusu patarimo sprendziant sildymo/vesinimo klausimus sinslu patalpom. Kokius variantus jus pasirinke? Ar uztektu silumos siurblio oras-oras? Ar statytis katila + kondicionierius???

    Šiaip čia reikėtų manau su šilumininkais tartis. Man sakė, kad tokiai temp.palaikyt pilnai užtenka ir oro pūtimo (80kv.m.), bet pasiskaičiuokit kas jums pigiau - ar elektra, ar tarkim malkos?

  5. Aš turiu nusipirkęs 4 šeimas pabandymui,kaip jūs sakot pasižaisti.Jau pusė metų.Kada turėtų atsirasti pirmieji jaunikliai.Pas mane jų dar nėra.

    Aš pirkau balandžio vidury, pirmi jaunikliai atsirado liepos pabaigoj. Jei naujai sukurtos šeimos, tai gali ir užtrukti, bet turbūt jau greit sulauksi :)

×
×
  • Create New...