Jump to content

Johnas

Nariai
  • Pranešimai

    170
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Johnas

  1. Prieš 2 valandų, tirexs pranešimas:

    Turim kokius 7 metus akpil 2,1m plocio.Laiko be problemu. Šiemet riebokslius teko keisti, tai vidui kaip nauja. Aišku metalas ne pats tvirčiausias, rateliu kojos jau išlinko, dangtis ir jau virintas ties laikikliais, bet seip 10balu. Aišku ir dirba ne tiek daug, kokius 4ha per sezona. Dirba su 60ag traktoriumi, tai kartais ir daugiau AG noretusi

    Aciu :) 

  2. Sveiki, ieskom giminaiciui traktoriaus reikia info apie mf 6180 dynashift. Forume radau kad buna bedu su greiciu dezem tik nezinau ar sitom, ar problematiskos dynashift dezes, kiek kainuoja remontas? Buvom paziuret vieno varianto variklis dirba graziai nedumija, begiai jungiasi normaliai tik tie pusbegiai su svirtele prie vairo C ir D siek tiek staigiau isijungia nei A ir B cia didele problema?

  3. Sveiki as esu zalias su bitem todel noreciau paklausti kaip reikia teisingai apsiltinti avili pries ziema. Bandysiu det pora putplascio lapu is sonu ir ant virsaus pacio kaldra uzkloti, kiek reikia sumazinti landa? ir su kuo ja uzkimsti ar uzkalti su lentele? Galvoju rast vatos is senos striukes ir pakamsyt taip net ir silciau ir nereikes kalt su vinim nes ir bites erzinciau ir dar sulauzyt netycia bijau. Ir ar butina ziemai istraukt vaistu juosteles? nes dabar jos paliktos ir tikrai nenoriu lyst per vejus i avilio vidu. 

  4. Prieš 11 valandų, Linasc pranešimas:

    O vandeni reikia uzpilt? Greitai poto pasitraukia?

    Yra ten vieta uzpilt kad greiciau pasiimtu bet mes niekad nepilam 15 sekundziu kazkur uztrunka paemimas jai is giliau biski, bet cia vel niuansu visokiu, musu slanga paemimo apie 4 metrus jai butu ilgesne tada jau sunkiau butu paimt gal ir reiketu uzpildyt tada. 25 metrai vien paemimui jau per toli bet jai tarkim butu paemimo slanga kokie 6 iki 10 metru (negiliam telkinyje) o iseinanti 15 tai gal ir iseitu prisipildyt ta purkstuva.

  5. prieš 49 minutes , Tadusia.L pranešimas:

    Mes patys agro3 seniau sėdavom. Kadangi šėrimas vykdomas rankiniu būdu ir skirtingus pašarus gana sunku būtų maišyti tai atsisakėm tokių mišinių. Reiktų rinktis kur ankštinių kultūrų būtų  bent 40%. profesionalai aišku galėtų tiksliai papasakot, bet daug faktorių susideda. Tręšti visgi reikėtų. Jei ankštinių bus azoto prisikaups patys beliks pamaitint PK. Tokiu atveju 8-20-30 labai gera trąša. Gali būt ir kitokios kur PK santykis artimas 2:3. pradžiai bent po 200 kg fiziniu svoriu. Manau tikrai pamatysit teigiamą rezultatą ir kitąmet tręšit vėl. Dėl pievos išsimindimo tai šlapiais metais kaip šiemet visiem mišiniams bus negerai. O padoriais metais nesu pastebėjas jokiuose didelių pažeidimų. Vakare įdėsiu sudėti žolyno kurį pernai išbandėm. Tiesa ankštiniai neauga užmirkstančiose vietose taip, kad dar vienas niuansas ar tokių vietų nebus pas jus?

    Uzmirkstanciu vietu nebus tik kad visur molis grynas is rudens meslu uzkratytas ir apartas.

×
×
  • Create New...