Jump to content

Module

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Module

  1. Prieš 9 valandas, armins pranešimas:

    Kiek kuliat su tokiais purskimais? Reguliatoriu ir fungicida atskirai atiduodat?

    Kol ardavom kūlėm max po 4t, jau 5 metai kai naudojam tik skutikus pernai metais 5.8t vid. gavosi, augimo reguliatorių naudojam vieną kart stabilan, o fungicidas neparodo didelio efekto tam, tam kartui gražiau atrodo,bet derliaus priedo nepajuntam, tai šiemet išvis nebandysim, geriau papildomai vieną purškima atiduosim trašų per lapus, pernai nodojom Capalo tik, kad kūlėm 4-5d vėliau tame pačiame lauke, buvo purkšta po puse lauko. 

  2. prieš 2 minutes , WYCKA/ pranešimas:

    Nu bet siera esanti kazi kuo jau skiriasi nuo esamos granmax tas patc manau tai tada kiek jo tirpini kokem tapsni duodi

    Šitas amonio sulfatas iš baltic agro neišvalytas, todėl ir kaina ženkliai skiriasi, o per lapus šiuo metu atiduodam po 7kg/ha + karbamido 10kg/ha +mikro3kg/ha + mangano 1l/ha+ 2kg/ha magnio dar kartosim ant vėlivinio.Tik sulfato šito azotas sunkiai prieinamas augalui.

  3. prieš 38 minutes , spriksas pranešimas:

    Kad neuždaro sėklos vagutės. Pasejau miežių į privoluotas garstyčias kolkas liuks viskas, sudygimas geras. Įdomumo dėlei. 

    Ne kiek neuždaro, bet trūksta kopijavimo ,nes kur buvo papiltos kalkės ir kaušu semiant prisidarė neligumu tai ten banguoti, o kitur viskas liuks. Tik reiktų kažką sugalvot dėl galinių aketėlių, nes tampo šiaudus, nors sukeltos iki galo.

  4. prieš 22 minutes , edviuks pranešimas:

    Pilnai pritariu . Aš tik pabandžiau . Mane rezultatas tenkino butent poseliam . Ar vel gi, i kokia pieva sejant pilnai pavyktu . Tik lieka isspresti uzspaudimo vageles problema.  Čia tik experimentai . :) 

    Mes su vaderstad rapid pabandėm 5ha žieminių kviečių pasėt, dabartiniu vaizdu patenkinti, jei derlius per daug nesiskirs bandysim ir daugiau.

  5. On 2020-05-03 at 14:37, WYCKA/ pranešimas:

    Tai koke norma barstei kad prireike kas per daug tas nesveika ne vien zmogui buna

    Kviečiam apie 180kg/ha, rapsam du trešimai po 130kg/ha, tyrimus šiemet darėm, nes pernai metais kviečiai ruduot pradėjo iš oro, pasirodo dėl padidėjusio rūgštingumo kalis tapo nepasisavinamas. Dabar naudojam šita amonio sulfatą per lapus puikiai tirpsta ir efektą gerą duoda. Barstymui naudot pradėjom Granmax ir Yara sulfan

×
×
  • Create New...