Jump to content

Fna734

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Fna734 reacted to Tomas01 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Nu rimtai juokingai atrodo, kai renka 70 balu  ir bijo kad nepraeis
  2. Patinka
    Fna734 reacted to Vilius in John Deere traktoriai   
    250ag padarys tau. Ir tas jd puikiai draugaus
  3. Patinka
    Fna734 reacted to ukdavidas in New Holland traktoriai   
    Kad cia visos foto darytos naujo traktorio kazi kaip jis atrodo dabar po tu 8170 val. Gal net nei puses pinigu neber vertas
  4. Patinka
    Fna734 reacted to Miguelis in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Blemba jau pats laukiu tris savaites atsakymo po prašymo pateikimo (kadangi perku ne tą patį traktorių, kuris buvo nurodytas paraiškoje)... Nesamonė paskutinė... O pirkimą noriu padaryti iki naujųjų, kad metų pradžioj PVM susigrąžinti. O ir su pardavėju jau rankom sukirtau (ir ne tik). Traktorius sukomplektuotas ir paruoštas parvežimui. O čia blyn biurokratai popierių sutvarkyti negali. 
    Galiu palinkėti tik kantrybės.... (kaip ir sau pačiam)
  5. Patinka
    Fna734 reacted to stapcius in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Nezinau man tai jau atsibodo klausyt tu, kurie isvien stumia ant stambesniu ukininku vaiku. Visu pirma kas sake kad jiems viskas padeta ant lekstutes?? Nepagalvojat kad yra ir tokiu vaiku kurie aukojo savo vaikyste, jaunyste ir kure plete uky galbut dirbdamas daugiau negu pats tevas? Kodel as per parama negaliu pirkt vakarietisko traktoriaus, jeigu tai pilnai leidzia paramos taisykles? Jeigu 15 metu dirbau su sena rusiska technika. Kodel koks pienburnis galbut nelaikes ne rakto rankoje iskart turi teise dirbt su nauja siuolaikiska technika, o vat jau ukininko sunus jau ne. Tegu pavezioja su belarusu grudus kasmet po 3 tukst kilometru, naktim ir vasaros karsciais, tegu padirba zeme su t150k, kai vakare pasiziurejes y veidrody saves neatpazysti, tada gales pradet kaltint kitus. Tiesiog noriu uztart tuos kurie daug metu kryptingai dirbo petys petim kartu su tevais ir saziningai naudojasi proga Protingai investuoti es parama. P.S. paramos su 55 balais aisku negausiu ir nieko nestresuoju. Projekta rasiau pats, pinigu neteriojau. Siais metais bandysim tevo ukio modernizavima, kitais galbut mano.  
  6. Patinka
    Fna734 got a reaction from edviuks in New Holland traktoriai   
    Nh T7 185 nuomone? 
×
×
  • Create New...