Jump to content

lithuanus

Nariai
  • Pranešimai

    161
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius lithuanus

  1. On 2022-11-02 at 18:16, karolyys21 pranešimas:

    Garstyčias geriau iš rudens suarti ar palikti pavasariui ir suskusti ir sėti ?

    20221102_115557.jpg

    Žiūrint kokią žemę turi.

    Jeigu molis gali būt problemų. Molis šlapias. Nesidirba. Jeigu tiesiohiai sėsi viskas ok. 

  2. On 2021-12-15 at 09:00, Tomas01 pranešimas:

    Tai čia reiktų keisti kraštines (aliumines) dalis, nuo lanksto. Tada dar prisideda 8 purkštukų tripleksai, žarnos, vamzdeliai, visokie varžtai ir kitos smulkmenos. Brangiausiai gausis aliuminės dalys. Sekcijų pločius galima išdalinti, nededant papildomų sekcijų varikliukų. Sakyčiau kokie 2-3k € turėtų išeit, o gal ir mažiau, tvarkingai darant. Aišku, galima būtų imt po 2 metrus aliuminių sijų ir juos prijungti prie esamų, tik neaišku kaip laikys. Kreipkis į sv technikos ar lytagros detalių vadybininkus, paskaičiuos kiek ko reikės ir kiek kainuos. 

    Pagal įdėją keičiasi tik aliuminiai sijų galai nuo šarnyro. Gal kartais kas nors turi atliekamus, įtariu atsarginėse turėtų ne vaikiškai kqinuot .

  3. prieš valandą, Jaguar08 pranešimas:

    Jeigu rapsas lauke nevienodo augino, vietom 4lapeliai kitur 3 tik lenda ir maziukas dar, purkšti su belkar/metazamix galima ar laukt? Jeigu dar palauksiu nebus paskui jau per didelis kitas? Ir kas be salsa garstuka nuima? Belkar skaiciau sustabdo? Kaip praktika rodo? Ar dar yra kokia chemija?

    Prieš garstuka daugiau nieko. Nuo belkar apstabdo

  4. Prieš 21 valandas, ignas.d pranešimas:

    basagrano 1,5 ltr, ir butinai purskiant sauletu oru sutvarkydavo neblogai. Tas corumas tai tas pats basagranas su prideta veiklia kita, bentazono kad nors kiek padoriai suveiktu reikedavo bent 700 veiklios purkst. As asmeniskai kazkokiu stebuklu ir nesitikejau man 1,3 ltr corumo ir tai paleido pelevirksty. Kitamet jauciu grysiu ant fenixo su kalifu ir kryzmadienes bei pabegusias balandas pataisysiu su butoxone, pinigai tie patys gaunasi o pupos grazesnes 

    Fenix su kalif maišai? Ar aš ko nesuprantu

  5. Prieš 2 valandas, dirmukas pranešimas:

    nežinau kaip Ignui atrodo, bet mano akim mzuri kaip padargas dar toli gražu nebaigtas daryti. Per sudėtinga priežiūra, minkšti metalai, per daug judančių ir besitrinančių vietų, o jei dar sėjamoji platesnė nei 3 m, tai ir su transportinės padėties pakeitimu i darbinę niuansų yra. 

    Tai nori pasakyti kad horsch focus vertesnis dėmesio?

×
×
  • Create New...