Jump to content

vygantas1974

Nariai
  • Pranešimai

    434
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    4

Atsakymai kurių autorius vygantas1974

  1. On 2021-12-18 at 17:20, Rikis258 pranešimas:

    Radau, kad "KOSTRAMA" pardavime yra. Reikės pasigilinti. Dar įdomu, kad Kama grupių yra su dviem žiedais. Ką dadeda papildomas žiedas ant stūmoklio?

    Dejau kama is lytagros pries kokius 3-4metus,su vienu tepaliniu,rinkau labai atsakingai(yra seme forume kaskur aprasymas)tepalai tik John deere,buvau sumontaves Audi 2.5 turbina ir volvos(yra yuotubej video) jokiu problemu nebuvo. Dabar jis parduotas draugui ir dyrba iki sende be bedu. Tai toke mano patirtis su kama.

  2. Prieš 7 valandas, Robertas08 pranešimas:

    Sveiki,ar esat klijavę bloką pildami "proškas" į antifryzą? Bėga ne į išorę,o į karterį,mini trūkimai tarp gilzių gumų. Gi yra dabar metalo keramikos pagrindu proškų,esu bandęs,bet tada bego į išorę,tai kaip ir regavo su deguonim ir viskas buvo gerai.. blokas ne bielkės,tai šiaip į panašią temą parašiau.  Gal kas pasidalins patirtim.

    Esu isbandes 100% va sita. Dar nebuvo kad kad nepadetu tiek i isore tiek i vidu bego.

    SS-822.jpg

  3. On 2021-03-19 at 20:57, Mtz82ratai pranešimas:

    Sveiki, mtz 82 į pabaigą padangos, planuoju pirkti 16.9 r34. Pas mane kabina angliškas variantas tai bijau, kad r38 gali netilpt. Kokias padangas geriausia būtų dėti priekyje, kad nesipjautų tiltas? Tiltas paprastas, nebalkinis. Ar 13.6 r20 uždėjus tilto nepjaus?

    16.9r34 atitinka auksti 15.5r38 todel priekines turi buti 11.2r20. Jai priekines nori deti 13.6r20 tada gale turetu buti 18.4r34 arba 16.9r38.

  4. Prieš 11 valandų, vk_ pranešimas:

    Gerai, kad Viktoriją išrovei, o Kometa turėtų neblogai derėti. Aš iš savo auginamų slyvų gerai atsiliepčiau apie veisles Jubileum, Empress, Anna Špėt, Kometa, Ijulskaja roza. Nors, kai uždera abrikosai, tai jie skanesni už slyvas.

    2019m ir mes pasodinom 2 abrikosus,..raudonskruostis ir maskvos didieji,na kolkas graziai auga,kada ragausim nezinau,bet mintis tapati kad bus skaniau nei slyvos.

  5. Prieš 17 valandų, vk_ pranešimas:

    Kalbant apie purškimus reikia suvokti, kad parduotuvėse perkame vaisius, kurie yra nupurkšti dešimtis kartų per sezoną, ypač šiltesniuose kraštuose. Antras dalykas, kad pas mus mėgėjams sodininkams leidžiama įsigyti tik kontaktinius insekticidus, kurie veikia tik tada, kai užpurški ant amaro, o versliniuose soduose naudojami pavojingesni sisteminiai insekticidai, kurie po užpurškimo patenka į augalo audinius ir, pavyzdžiui, nebūtina juo apipurkšti amarą, tas amaras po kelių dienų pagrauš lapą ir nusinuodys. Viename video iš Rusijos pasakojo, kad šilauoges purškia tik 6 kartus per sezoną ir tai jiems yra labai lengva, nes, pavyzdžiui, vaismedžių sodą jie purškia virš 40 kartų per sezoną... Todėl keli mūsų nupurškimai lyginant su tuo, ką perkame parduotuvėje, yra gryni niekai.

    Aš tai suvokiu ir labai mažai purškiu ne todėl, kad to baidyčiausi, o todėl, kad sodas man yra malonumas, o ne darbas. Medžius genėti, skinti vaisius man yra malonumas. Uždėti tinklą nuo paukščių, nupjauti žolę, apmulčiuoti man yra priimtinas darbas. O vaikščioti ir purkšti, kai tai nebūtina, - man nereikalingas vargas, tingiu tuo užsiimti, turiu daug įdomesnių užsiėmimų. Sodas didelis, įvairus, derliaus sau ir artimiesiems užtenka, paprastai būna net per daug, o komercija neužsiimu.

    Labai panasei ir pas mane,tik gal ivairove mazesne nei pas tave,auginu grynai savo poreikem ir tai ka megstam,tik kad valgitoju nekaska,sunai uzaugo ir ismigravo,o pagrandukas(5m)labiausei megsta silauoges ir braskes,tai kiek ko megstam su zmona tiek ir auginam,tik kaskaip nesiseka su slyvom,tai nedera,tai neauga. Na o priziureti soda tai ir mum patinka,vis kasmet kaska knisam,perdarom,dasodinam(cia ieina dekorativiniai ir gelynai). Aplamai mes megstam tvarka,kur zolynai zolynai,kur kiemas ar darbo aikste(uz ukinio) turi but svaru be zoliu(ispurskiu roundapu).

  6. Jau esu rases kad pirmiause reike sukovoti su skruzdelem kurios sunesa ant vaismedziu amara. As pavasari(tai jau planuoju kita savaidgali apie 03.26-27)nupurksiu visus medelius ir apie juos karbamido tirpalu,ir jai tik orai teigemi tuoj pat apviniosiu specele plevele visus medelius nuo skruzdziu,ir viskas daugiau jokios chemijos.

  7. Ir ne tik auksti bet ir ar tiks ant jusu ratlankiu.....cia jau reike zinoti ratlankiu ploti ir padangu ismatavimus,zemom padangom sunku kaska pririnkti,kuo aukstesne tuo lengviau,ypac vientilciui kur nereik derint su priekiu. Pvz....vietoj 11.2r20(ju plotis 280)puikei tinka ant tu paciu(ir seno tipo) ratlankiu 320/70r20. Jai priekines 13.6r20 tai puikei atitinka 405/70r20 o vietoj galiniu 15.5r38 kolkas neradau atititinkanciu,bet visai kas kita vietoj 16.9r38 puikiai tinka 480/70r38 arba 540/65r38 ir ant to pacio ratlankio. Yra ir platesniu vietoj 18.4r34(jos atitinka geometrini auksti su 16.9r38)

  8. Prieš 8 valandas, Augunstas pranešimas:

    Gerb inzinieriai,vartotojai ir tolimojo reiso vairuotojai, pries perkant siulyciau atkreipti demesi  i dar viena maza smulkmenele ,tai auksti .Jei traktorius dvitiltis ,tai yra 4/4 abu kasasi, reiktu rinktis ir deti ka gimtoji gamykla buvo uzdejusi .Antraip pakabinamas sils ,kauks ,dainuos ..ir bus nepatogu vaznyciot turima traktoriu. gali nepadeti ir klausimai forume

    Ta puikiai zinau,jai gale 15.5r38 tai priekines 11.2r20,....jai priekije dedamos 13.6 tai gale priklauso 16.9r38 arba identiskai atitinka 18.4r34. Cia is standartiniu(gamykliniu) o daugiau galima pritaikyti ivairiu,tik reike zinoti ju auksti.

×
×
  • Create New...