Jump to content

F 722

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius F 722

  1. pirmi metai sukau su mchale dubliu (fusion 2), pirkau su 16 000 ruliu, susukau 4 000, tik slange prasitryne, ja pastebejau ir pasikeiciau per lietu, tai realiai ne vienos problemos darbo metu. nasumas zveriskas geroj pievoj. minusas tik vienas - jei akmuo, peiliai dingsta, luzta arba net blogiau - sudauzo pakeleja, uztat smulkina pasakiskai. spaudzia rimtai, dirbu su 150 ag, tai eco rezimu nelabai junta, nu tik dideliuose kalnuose jau balsa pakeicia, bet siaip su 120-130 ag viskas ok tretu buti. kitas reikalas, kad stabdziai reikalingi pagal preso stabdzius, nes su tokiu svoriu geriau nejuokauti rimtose ikalnese.

     

    siaip nauja nupirkus niekad ir nepajusi labai skirtumo tarp welger ar mchale. abu bus puikus, aisku noris visad tureti geriausia, bet kad ir ka nupirksi, visad kankins klausimas kaip su kitu sektusi.

     

    o vadybininku sh pylimas ant kitu produktu rodo zema ju bendravimo lygi. ne sh pilti reikia ant kitu, o savo produkto privalumus aiskiai isskirti ir paodyti. gal ir parduoti lengviau sektusi atsisakius paplavu pylimo

  2. Pats prasčiausias argumentas, nes nėra aišku kaip žmogus dirbo su tuo presu, gal čia savininko kaltė, jog teko gulėti po presu. O ar pripažins, kad trūko žinių ar priežiūros, kiek pažįstu žmones - niekada, gi gėda. Su lenkų presais reikia mokėti dirbti, reikia mokėti saugoti, bet mažam ūkiui jie patys geriausi, nes net jų dalys pigiausios.

×
×
  • Create New...