Jump to content

KKU

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius KKU

  1. KKU ar bent čiupinėjęs Laverda M 300? čia tavo parašymas tai vaikiškas koks tik gali būti :))

    Laverda M 300 pobūgnio plotas 30% didesnis už Tucano 320. Labai gerai tą palyginti lauke gali, kai žiūrėdamas tuos pačius nuostolius, kūlimo švarumą, su Laverda per valandą prikuli 27-30% daugiau.

    Claas Tucano 430/420 jau galima lyginti su Laverda M 300, nes tam pačiame lauke jau jų rezultatai bus panašesni.

     

    Claas Tucano 320 neturi nei rėmo, nei lietiminio valdymo kompiuterio, žemesnė prošvaisa, bunkeris tik 6500 litrų, tai yra 25% mažesnis nei Laverda, 45 cm skersmens būgnas labai nedraugauja su didesniu derliumi, nebekalbu apie gerą rapsą.

    Ne M300 nečiupinėjęs, bet M310 su MCS šiek tiek, nu jei su Vilmantu susitarsim tai tikiuosi kitamet toks ir mano derlių doros  :) O Jums patarčiau įdėmiau įsiskaityt ką parašiau ir suprast ką norėjau žmogui patart (pasiūlyt), nes manau kad tik dėl šios priežasties tikriausiai jis toks vaikiškas jums ir atrodė... O mano nuomone (gal ji ir vėl atrodys vaikiška) paprasta tangentinė kūlimo sistema neprilygs darbo našumui, kokybei ir rezultatams kūlimo sistemai su MCS (tucano atveju su APS), bent jau patirtis taip sako :icon-biggrin:  Aš taip pat girdėjau, kad Laverda pavadinimas bus keičiamas į MF.

  2. Koks cia kliedėjimas? ūki įregistravau balandžio vidurį, pvz kitais metais vel rinks nuo balandzio 1 paraiskas, tai jei siemet nedeklaruoju galiu teikti paraiska kitais metais paramai gauti kaip jaunas ūkininkas, nu vienu žodžiu nepradedam iš naujo visko. laukiam geriau žiniu iš nma

    O kas jei jie padarys šaukimus nuo gegužės 1 d. ? jau net ir tokio absurdo galima iš jų tikėtis ...

  3. Paraiskos renkamos iki birzelio 30 d., o vertins tai liepos menesi! Kiek pamenu man taip buvo, pateikiau paraiska, o po liepos men skaiciukai pasikeite ir bum, lekiu taisyt paraiskoje esancius skaiciukus. Taip, kad geriau sita pasitikslinkit NMA.

    Tai ką parašiau ne pats išsigalvojau, o atkartojau tai ką man NMA pakonsultavo šiuo klausimu :)

  4. jei neklystu yra taisyklėse parašyta, kad viena iš paramos įgyvendinimo sąlygų yra privaloma pasiekti 8000 euru SP , iš esmės tai ir yra pragrindinė salyga įvykdyti paramą.  Pradedi nuo 0 , įvykdai sąlygas vieną iš jų ekonominį ūkio dydį 8000eurus, ir psio, parama įvykdyta.

    Ne tik pasiekti 8000 eur SP, bet ir jis negali paramos kontroles laikotarpiu nukristi žemiau 8000 eur.

  5. 2013 arba 2014 m. faktinis grynasis pelningumas (grynojo pelno ir pardavimo pajamų santykis) turi būti didesnis nei 2%, o skolos rodiklis - mažesnis už 0,6. Tada esate tinkamas pareiškėjas. 

     

    Gal kas nors išsiaiškino, kas yra narystė asocijuotose žemdirbių savivaldos organizacijose? Ar tarkim narystė kokioje nors Lietuvos grūdų augintojų asociacijoje ar avių augintojų asociacijoje leidžia tikėtis papildomų balų? 

    Ne, tik kooperatyvams teikia balus...

×
×
  • Create New...