Jump to content

valodia

Nariai
  • Pranešimai

    128
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius valodia

  1. Sveiki.

     

    Bandau užsakinėti antgalius špritcui.

    Ar noras niekam nepraėjo? Nes kaina palyginti nemaža, nesinori paskui su 10 vienetų sėdėt :)

    Gautųsi kažkur po 20 eurų, pristatyt galėčiau autostradoj tarp Klaipėdos ir Kauno.

    Paimsiu 2vnt. Ačiu.

  2. o kokie lubinai pas jus? Mėlynieji ar ..? Kokia sėjos norma ? Ir ar nebus vėliau bėdos su jais? Ta prasme, kad išnaikinti pavyks :D ?

    Lubinų veislė "Bora" žydi baltai,sėju 280kg/ha.Jokių bedų dėl isnaikinimo nėra.

  3. Sveiki. Maciau forume, kad daugeliui deklaracijose už 13 metus paskaiciavo skola, tai yra permoka atgaline data, taip pat ir man yra tokia skola, bet jokio pranesimo kaip juos grazint ar patys atsiskaiciuos nepranesa, gal zinot kas kaip ten gaunasi. ismpkas dar ne visas pervede, gal pabaigoje ir atskaitys

    Jeigu skola yra mažiau nei 100 € neatskaitys. Taip paaiškino kai paskambinau į agentūrą.

  4. Ką daryt - augint kultūras, mūsų kraštuose visa žemė palei 30 ir ariam ir sėjam. Na kviečiai neauga, tai rugius beri, sejomainai gali avižų paaugint, grikių ar lubinų - variantų pilna, va taip ir sukiesi. Nes kai kieno posmus paskaitai tai jiems rugiai tai jau piktžolė, rapsai ir viečiai tik kultūros, pabandytumėt ant pieskos savo monus parodyt.

    Sėju ir aš. Laukus sertifikuoju kaip ekologinius,nes trąšas smėlynai praryja ir naudos mažai būna.(ypač jei sausesni metai)

  5. Spėju kad tai yra Eu dalis arba nuime permoka už praėjusius metus, ir yra toks išmokų mažinimas(taspats kas moduliacija).Visa tai rašo tam pačiam informaciniam portale, netingek paanalizuot.

    P.s už pievas jei neturi gyvulių nemoka.

    Tai Lt ir Eu dalis.Išeina užpievas nemokėjo.Gyvulių neturiu.Atmetus pievas gaunasi 53,68€ =185,33.Nenašias pirmi metai deklaravau.Ačiu už informaciją.

×
×
  • Create New...