Jump to content

Aurizzzzz

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Aurizzzzz

  1. Prieš 5 valandas, dzipas pranešimas:

    Kiek tas zymiai? Deer power varikliai - ten pradedant nuo purkstuku kosminio remonto su kosminem saskaitom. Siaip idomu parasyk ka siulo nes sitiems turiu komercinius palyginsim.

    Arion 85 t. Masejus 100t, case 90 t. 

    Priekinės pakaba, amortizuojantis tiltas, belaipsne dėže, platus ratai, el poros 4, galulaukiu sistema ir visokios smulkmenos. 

  2. Pas mūsų Proxima Power 120 su frontaliniu, į komplektaciją isidėjom plačius ratus su diskais (pravažumas labai geras patarčiau tai isideti, tačiau nera sparnu praplatinimo tad taškys veidrodelius, bet tinka sparnu praplatinimas nuo Deutz agrotron). Taip pat turim rusiska kabli - kurio praktiskai nebereikia, reikia jau importinio. Dabar jau truktu  ir pusbriekabių užkabinimo. Jei dirbsi su frontaliniu dar svoriu ant galiniu ratų isidek, pasikausiant zemių, ar toninę bačka vežant reikia jau atsargiau važiuot, nes ant galinių ratų šiek tiek svorio pritrūktų. Senesniame modeliuose dar pas manes peciukas priekyje prie stogo, tai užzstojantis vaizda dirbant frontaliniu, dabar jau naujuose daugiau matomumo su liuku. Del galios 120ag niekad nepritruko net gal per daug, driba su 3m freza ir sejamaja, aria 3*48m, tampo priekabas.

    Jei imi be frontalinio tai isidek priekine pakaba, pravers ateityje.

    Nuo kokios serijos Deutz agrotron traktoriaus tiksliau tinka tie purvasargių praplatinimai? Senesnio modelio, ar šito naujausio?

  3. Sveiki, esu naujokas žemės ūkyje. Pasidariau žemės tyrimus ir gavau tokius rezultatus:

     

    1 laukas PH 6,1; P 54; K 152; humusas 2,39

    2 laukas PH 6,3; P 46; K 155; humusas 2,53

     

    Sėjami bus žieminiai kviečiai ir žieminiai kvietrugiai. Norėjau paklausti kokios sudėties npk trašas geriausia naudoti? Ir kokia norma i ha?

×
×
  • Create New...