Jump to content

bratiaga

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius bratiaga

  1. zinoma ne del 5eur. tieiog noretusi turet tvarkingas avis kad uz jas moketu negu kad isvis nieko negauti. laikysim del mesos, kazkiek dar ir parduoti, jei bus ka :) lietuvos juodgalves rinkausi nes uz jas moka tris ismokas( bent jau anksciau taip buvo, kaip dabar nezinau) plius manau jas lengviau auginti negu kokia sarole veisle. ir pagrindinis klausimas liko neatsakytas, kada patogiau auginti avis kai isigyji rudeni ar pavasari, noretusi sukergtas iskarto  isigyti?

  2. sveiki, kirba mintis nusipirkti keleta(~4) aveliu(sukergtu). noreciau patarimo kada butu geriausia jas pirkt? rudeni, pavasari? ziurima veisle, lietuvos juodgalves, del ismoku(bent kiek nuostolius padengs). kiek pasiskaitinejau tai moka uz erevedes, mesines ir genofonda(beda ta kad forumas nelabai aktyvus, tai seni postai, gal dabar ir nebemoka). plius netokios lepios kaip "uzsienietiskos". tai pradziai tiek klausimu, lauksim komentaru :)

  3. as visada uzsakineju is cia : http://www.balticseeds.eu/index.php/lt/ tiesiog parasau el laiska ir gaunu visa informacija apie kainas ,labai malonus zmones jau keli metai dirbu su jais ,viska atsiuncia pastu ,tik pavedima padarau ,seip manau yra ir daugiau tokiu seklu pardaveju pvz kaip http://www.darzoviuseklos.lt/lt/darzoviu-seklos.htm tik as seklas is ju perku is atsatovybes ,nes gyvenu kedainiuose :icon-wink:

    as taip pat perku is balticseeds, atsiucia per kelias fdienas. jei uzsakoma uz 30lt, siuntimas nemokamas.gal mandrysciu ir nera jokiu, bet kokybe gera, derlius garantuotas!

×
×
  • Create New...