Jump to content

Miezis

Nariai
  • Pranešimai

    128
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Miezis

  1. Na kolegos, patarkit, kas gali būti mf5465 su perkins varikliu kaista, ne iki virimo, bet viršija normą. Ideta nauja pompa, nauja termo-mova (bandyta ir ant kieto), nauji purkštukai. Kame gali būti šaknys?

    Keičiant purkštukus tikrinta kompresija, viskas tvarkoje. Aušinimo sistemoje slėgio nėra. Aušinimo sistema išplauta ir supiltas naujas antifryzas.

  2. Esu VDU Žemės ūkio akademijos Žemėtvarkos studijų programos magistrantas. Rengiu baigiamąjį darbą apie Kaimo plėtros žemėtvarkos projektus ūkio žemės valdai pertvarkyti bei analizuoju ūkininkų ūkių žemės naudojimo ypatumus. Siekiant išsiaiškinti minėtus klausimus, prašau atsakyti į anketoje užduotus klausimus. https://apklausa.lt/f/kaimo-pletros-zemetvarkos-projektai-ukio-zemes-valdai-pertvarkyti-s11zrw7.fullpage

    Dėkoju už bendradarbiavimą!

  3. Sujungus bieklį turbūt pažeidėm dedant tarpinę ir rasoja per sujungimą dėžės su tiltu. Vėl skirt traktoriaus neplanuojam tik dėl to, bet norėtusi kad būtų švaru. Suprantu, kad teisingas kelias yra keist tarpinę, bet gal yra kokių produktų, kaip koks flex seal ar pnš, kuriuos būt galima iš išorės panaudot, kad neberasotų, ar gal turit kokių kitokių variantų?

×
×
  • Create New...