Jump to content

JurgaJurgita

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie JurgaJurgita

  • Gimtadienis 04/25/1987

JurgaJurgita pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    savaitgali buvau turgui ir teko pasneket su triusininku tai sake negalima laikyt didziuju veisliu tokiu kaip avinai ir flandrai ant sieto, del didelio jo svorio kojos iskrypsta, sunkiai vaikscioja. Ar is tikruju taip yra? Kas laikot tokias veisles tai kaip laikot ant sieto ar ant mediniu grindu? dekoju uz ats.
  2. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Sveiki, pamačiau, kad triušiu ausys šašuotos (juodi šašai), kai kuriuose net skyles per ausį yra, o krašteliai kaip apdegę būtų, na vaizdas kaip išdegintos skylės, kas čia gali būti?triušiai vakcinuoti, tik i ausis nepurksta nuo erkuciu nieko. Tai cia erkutes?
  3. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Prieš maždaug savaitę buvo karšta lauke ir vakare pamačiau, kad mano triušis praradęs koordinaciją ir jam paralyžiavo kojas, ir jis gyvas, ėda, geria, bet paralyžuotas jau savaitę, kai prilieti burzgia, dejuoja...
  4. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    na kai buvau pas 6ara tai tikrai ne viena patelė buvo(neskaitant maišytų),beto kiek žinau iš svedijos dar parsivežė o patinu kiek buvo?
  5. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Tikrai stebiuosi, šiek tiek teko bendrauti su p. šarūnu triušininkystės klausimais ir susidariau pakankamai patikimo žmogaus įvaizdi, gal jisai tave perspėjo, o pati tiesiog neatkreipei dėmesio? Priešingu atveju tai turėtų būti didelis smūgis ne tik šarūno veislynui, bet ir visiems likusiems jo kolegoms. Juk nežmoniškus pinigus būtent už tai ir mokame, kad būti įsitikinusiam triušio genealogija, atitikimą standartams etc. Kadangi pati įsivėlus į tokia nemalonią situaciją gal iš tiesų pasinaudok kažkieno patarimu ir išsiaiškink su pačiu šarūnu kas čia negerai, visos veislinės triušininkystės vardan norėčiau, kad pačiai tebūtų nelaimingas atsitikimas. kai man teko bendrauti su šarūnu aš taip pat susidariau labai patikimo žmogaus įvaizdį, sakė rašykit man emailu būtinai atrašysiu, kai parsivežėm tą porelę pamatėm kad žiauriai snargliuojasi abu ypac patinas, ana kai maisyta gal atsparesne, bandėm gydyt, nepadėjo, dabar tai chroniška sloga, kiekvieną dieną sloguoja tik tai daugiau tai mažiau, bet kai šiuo klausimu kreipėmės į poną, negavom jokio atsakymo, todėl kilo įtarimas, pradėjau domėtis per pažįstamus tai išgirstu tik vieną žodį: apgavikas. Aišku, kad šito reikalo taip nepaliksiu ir kad išsiaiškinsiu kas cia kaip, reik tiketis kad ateity bus viskas puiku. Pono perspejimas buvo vienas: ideali pora. Tik del to ir pirkom. O ant Šarūno labai pykt negaliu , nes tik jo dėka turiu kiskini triusi, esu patenkinta, jis mano numyletinis Susisiekiau su vokieciu, kuris tokius augina tai manau isivesim i Lietuva ju daugiau.
  6. JurgaJurgita

    vistos

    Pas mane siandien viena miniatiurine vistele dingo, o kitai galva perkasta, kiaunes arba seskai isisuko kaip reikalas dar turim miniatiurini gaideli tai galvojau kad ir ta suede bet o pusdienio atsirado, pasirodo vargsas pasislepes buvo visai kitam kiemo gale.. suns neturim, ir nelabai noriu augint tai nezinau kaip apsisaugot nuo ju, dar ir triusius laikom... Tai gali viska suest parazitai..
  7. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Taip abu pas Šarą pirkau, patelė kiškinis maišytas su milžinu, o patinas grynaveislis kiškinis. dėl to kad tėvas ir dukra sprendžiu iš šių dalykų: kažkas rašė kad jis parsivežė porelę kiškinių, patelė nugaišo vadinas jam nebuvo kas veikt su kiskiniu tai jis su milzinu suleido ir pardave man, dar galima sakyt kad tevas ir dukra pagal amziu patele daug jaunesne uz patina. Patinas dalyvaves AGRObalt parodoj, turi tatiuruotes ant ausų tai čia grynai pardavė tam kad nebelaikys daugiau ju nes neapsimoka. O issigime galvojau delto kad cia prisiskaiciau kad giminingus suleidus gimsta issigime arba negyvi, tai del to taip ir pagalvojau. as miesto vaikis esu, kiekviena diena man vis po naujiena, triusius auginu tik nuo balandzio menesio. O pas tą kiškinį patiną ausi L9 ferma ištatuiruota ar kita ??? Jo L9 istatiuruota
  8. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    ai dar kilo klausimas ar kiaunes, šeškai nepjauna triusiu? auginam dekoratyvines vistas ir siandien prasinese kazkas is tu gyvunu, radom dvi vistas negyvas, tai kazi kaip su triusiais, gal zinot kaip kovot su tuo? dekuj.
  9. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Labas. tai taip ir nesuprantu. Abu kiškinius pas šara pirkai ar kaip? Taip abu pas Šarą pirkau, patelė kiškinis maišytas su milžinu, o patinas grynaveislis kiškinis. dėl to kad tėvas ir dukra sprendžiu iš šių dalykų: kažkas rašė kad jis parsivežė porelę kiškinių, patelė nugaišo vadinas jam nebuvo kas veikt su kiskiniu tai jis su milzinu suleido ir pardave man, dar galima sakyt kad tevas ir dukra pagal amziu patele daug jaunesne uz patina. Patinas dalyvaves AGRObalt parodoj, turi tatiuruotes ant ausų tai čia grynai pardavė tam kad nebelaikys daugiau ju nes neapsimoka. O issigime galvojau delto kad cia prisiskaiciau kad giminingus suleidus gimsta issigime arba negyvi, tai del to taip ir pagalvojau. as miesto vaikis esu, kiekviena diena man vis po naujiena, triusius auginu tik nuo balandzio menesio.
  10. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Mes pirkom pas tokia ukininke tikrai gerus triusius flandrus ir avinus, o ta kiskini turguj pamaciau jis man labai grazus atrode tai ir nusipirkau, suzavejo kailis, ir dar tas sarunas pripudrino smegenis kad ideali pora, kad geri triusiukai bus tai ir pirkaus, tada visos bedos prasidejo. Dabar esu isitikinus kad ten buvo tevas ir dukra, o sarunas tai bus pagautas, tegu negalvoja, kad cia durneliu krastas. O reimerio tai nepazistam.
  11. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Mire dar du, liko vienas be ausies, be akies ir su trim galinem kojom, siaubas.
  12. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Šįryt radau atsivedusią triušiukų patelę, jai čia pirma vada, ji yra pirkta iš Šarūno, kaip kiškinis maišytas su milžinu, o patinas kiškinis, sakė ideali jie pora, suleidom. Gimė 12 triušiukų iš jų 9 negyvi, dauguma be odos, raudoni. Vienas iš išgyvenusių irgi pusiau be odos, pusiau raudonas, tie triušiai buvo išmėtyti, ir pukų nebuvo ir lizdelio nebuvo, man atrodo ir motina neprižiūrės jų, ką daryt kad išgyventų? kaip maitint? Padėkite,dėkui. Be to galvoju gal negyvi nes ten tėvas ir dukra? Kai buvau įkėlusi foto rašėte, kad Šarūnas turėjo patelę ir patinėlį, patelė neišgyveno, tai gal tą patiną suleido su milžinu ir mum pardavė kaip idealią porą, nors čia tėvas ir dukra.
  13. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Tai greiciausiai maksimatoze, jei jie neskiepyti.
  14. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    nemanau kad tai šiluminis smūgis , triušiai jautrūs gyvūnai pakanka gerai triušį išgąsdinti ir jis staigiai šokdamas į šona nutraukia stuburo nervą, o nuo to vaistų nera triušis iki puses lieka paraližuotas visam laikui , man pačiam auginant triušius yra tokių atveju pasitaikę, todel patartina triušius auginti nuo mažens triukšmingesneje aplinkoje , kad nebūtu jie tokie baikštūs Kartais tas triusis pasokineja judedamas, todel negaliu teigti, kad jis paralyzuotas, nors kas cia zino, kai patirties neturiu tai ir nezinau. Esu macius perpusta triusi tai irgi neturejo koordinacijos, eidamas griudavo, tai kadangi nera skersvejo pas mane tai ir galvojau kad galbut silumos smugi gaves. Nezinau ka dabar su juo daryt. O kaip sukurt triuksmingesne aplinka triusiams? auginame kieme tai manau garsu jiems netruksta
  15. JurgaJurgita

    Triušių auginimas

    Na reik paimti lubrikanto, ir paprasyt, kad triusiukai poruotusi misionieriaus pozicija, tada ugis nebesvarbu, tik smugis O jei rimciau,ar triuse "kelia" uodega. ? gal tai problema ne del dydzio, o del to, kad patele nerujojanti Patele kelia uodega, o kai jau jai atsibosta, kad patinas nieko nepadaro tai pati uzlipa ant patino, zodziu apsikeicia vaidmenimis
×
×
  • Create New...