Jump to content

ukininkautojas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    VILNIAUS

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ukininkautojas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki ar jau kreipetės į NMA dėl problemos sprendimo? Pas mane irgi tas pats skambinau pasakė kad turi pakoreguoti žemėlapius tada skaičiuos išmokas. 

    1. Buzine

      Buzine

      Parašiau laiška prieš 4d, bet dar jokio atsakymo negavau, dėl ko ūž ekoschemas neišmokėjo.

  2. ukininkautojas

    Skiltis chemijai

    ar yra kokie įstatymai ar nuobaudos vadybai už toki konsultavimą.ar jiems sumoki už chemija ir ji laimingi?o čia baisu žiurėt į laukus ir derliaus nuostoliai ir chemija be prasmės panauduota.sakot atskirt sunku bet už tai jie ir yra agronomai kad atskirtu buvo gi laukuose.
  3. ukininkautojas

    Skiltis chemijai

    pavasarį išlindus piktžolėm žieminių kviečių laukuose atvažiavo vadyba pakonsultuot dėl chemijos parinkimo,vaikščiuojant po laukus visur sakė,kad pas mus smilguolė,patikėjus užsisakėm chemijos axial aišku panaudojom.laukėm rezultato,bet dėja vietoj smilguolės pasirodė DIRSĖ kuriaj Axial netinka.vat tokios bėdos,dabar ir chemija panauduota ir piktžolės auga.
  4. ukininkautojas

    Skiltis chemijai

    sveiki,gal kam nors buvo pasitaikiusi tokia problema,kad užsisakius chemijos nuo vienos piktžolės kurią vadyba matė laukuose davė visai kitą nuo kitos piktžolės?kaip išspręstumėt tokia problemą?gal kas turi patirties?
×
×
  • Create New...