Jump to content

Eire

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas-Ukmerge

Eire pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Eire

    Lazdynai

    as ir noreciau minimaliai tai daryti. tas actar gan bjaurus reikalas. bet noreciau labai atsikratyti tu nieksu tai si karta juo pasinaudosiu, o gal pakaitomis ir ko kito papurksiu.
  2. Eire

    Lazdynai

    na regis as radau kur gauti actaros. Noreciau ir jumi pagelbeti, tai jei jie domintu ir NEsusidarytu baisinis kiekis galim kooperuotis. 40g18€
  3. Eire

    Lazdynai

    vakar siek tiek paskaitinejau info internete ir patikau kad medeliai susproge staigia nunyksta ir toks vaizdas kad grizta atgal i pavasario forma, arba tieisog liek nesproge del bakterines ligos. vienais metais medelis uzsikrecia, kitais jis tiesiog nudziusta. skaitau toliau ziuriu ka daryt, bet baisiausiai yra skaiciai. tokia bakterija isguldo didelius plotus.
  4. Eire

    Lazdynai

    nezinau kiek naudinga bus bet vis vein paliksiu cia https://pnwhandbooks.org/insect/nut/hazelnut/hazelnut-scale-insect
  5. Eire

    Lazdynai

    na gal sudegint ir galeciau, nes maciau tik ant kokiu 5 medeliu. dar manau vienas variantas yra ejimas ir kiekvieno traiskymas. bet jau bandau isivaizduot kaip keliais eisiu, apie kiekviena, ieskodamas skydamariu. reiks nuvaziuot i medelyna ir pabandyt pasikonsultuot ka jie sia tema sneka.
  6. Eire

    Lazdynai

    o tai yra kokis kitas veiksmingas budas pries tuos parazitus? nes kaip suprantu tai teks keikvienais metais jau purskineti man juos po kelis kartus per sezona. O tas kalio muilas gardziai kvepia :)
  7. Eire

    Lazdynai

    Siandien apziuredamas lazdynus uzmaciau ant vienu daugiau ant kitu maziau, bet jau anksciau minytua skydmarius. Tai lekiau pirkt muilo ir katik isprausiau visus 300 lazdynus.
  8. Eire

    Lazdynai

    Pas mane lazdynai dar tik treti metai, bet zirgynu, dar normaliu neteko matyt. Siais metais pavasari buvo keli nusmurge tokie liesi gal 2-3cm ilgio. Maciau kazkas rase kad apsaugai nuo stirnu naudoti galima repilenta. Tai as pernai jaunas sakeles paglosciau tuo repilentu, tai principe kokius 65% tu jaunu sakeliu turejau nudziuvusiu aisku stirnos neliete ne vieno. jauno lazdynelio. o cia nuotrauka pasidziaugimui...
  9. Eire

    Lazdynai

    o man nerimas ima kai lazdunai labai pasyviau sukrauna zirgynus, arba visai nesukrauna ju jau net nezinau kur ieskot info del ko tai vyskta.
  10. Eire

    Lazdynai

    pacioj apacioj straipsnio 9pav. yra labai panasus atvejis, manau tai ir bus. http://www.vatzum.lt/lt/naujienos/ar_perkate_sveikus_dekoratyviniu_augalu_ir_vaismedziu_sodinukus/
  11. Eire

    Lazdynai

    Padariau garso įrašą is seminaro (Amšėjaus kalbos), patikrinsiu ar gerai girdisi ir įkelsiu linką. Kuris laikas pastebėjau, kad lazdynas prastai brandina žirginius, sakyki kokia gal žinot kodėl? Aš turiu įtarimą dėl vandens trukumo. Tai gal reik pagavot apie laistymo sistemos įrengimą. Dabar kalba eina apie 1ha plotą.
  12. Eire

    Lazdynai

    na as pirmais metais buvau apjuoses armavimo tinkleliu, tai problem neturejau jokiu, tik antrais metais matyt patingejau ir nejuosiau, tirkai nesitikejau, kad oziai nuvarys visas sakeles. Skaiciau, kad kraujo milteliai tinkami tik nuo kamieno kasymo, bet ir tai anie neatsparus, greit nusiplauna. MT205 sakiciau as ta info, reiks matyt isbandyti kazka, bet baisu eksperimentuoti
  13. Eire

    Lazdynai

    sveiki, kaip derlius? Kokiais repilentais kovojat pries stirnas ir kitus raguocius? Pavasari isisuko I jaunas sakeles bei nukase kelis kamienus Zinau kad geriausiai yra tvora, bet kolkas negliu aptverti gal el. piemuo? gal kas siemet norit parduot "kelis" lazdynus?
  14. Eire

    Lazdynai

    o sodinai rankutemis ar su technika? Nes cia neblogas kiekis gaunas, kiek i 1 ha?
  15. Eire

    Lazdynai

    pernai pas Amsieju pirkausi, siemet sako neturi
×
×
  • Create New...