Jump to content

Recommended Posts

Sveiki. Įmetu informaciją apie sėjamą skirta tiek beariminiam dirbimui, tiek tradiciniam. Gal bandome pasiaiškinti truputi apie jos galimybęs?

Aukščiausios kokybės sėjamosios už prieinamą kainą Europos šalių ūkininkams buvo Weaving Machinery kompanijos pagrindas, kai jis buvo įkurtas 1983 m., Ir šie tikslai yra vienodai svarbūs šioje šeimos kompanijoje šiandien. Geriausios vertės ir produktyvumo produktai yra tiekiami iš specializuotų tiekėjų visoje Europoje, o Evesham gamykla projektuoja ir kuria pažangias įrangas, skirtas žemės ūkio rinkai.

       Jų nuoseklūs ilgalaikiai santykiai su klientais ir tiekėjais yra Weaving Machinery komandos įsipareigojimas klientams, kuriems jie teikia paslaugas.

       Weaving Machinery kompanijos žingsniai į be ariminę technologiją prasidėjo prieš 20 metų, įmonė importavo Krause kompanijos diskines sėjamas iš JAV. Dvigubo disko sėjimo sistema  1990-ųjų pradžioje tapo labai populiari tarp ariamą žemę dirbančių ūkininkų. Kad pateisintų Jungtinės Karalystės ūkininkų reikalavimus Weaving Machinery sukūrė, Big Disc sėjimo sistemą, kuris dar labiau sustiprino dvigubo disko noragėlio dizainą.

      Nuolatos kuriant ir tobulinant išsėjimo technologiją, Weaving Machinery kartu su Lincolnshire ūkininku Tony Gent dirbo kuriant naują patentuotą GD diskiniu noragėliu konstrukciją, atitinkančia visoms sėjimo technologijoms. Naujas GD diskiniai noragėliai užtikrina nepaprastai mažą dirvožemio sujudinimą, turi labai mažą 40 AG per metrą traktoriaus galios poreikį ir ilgą tarnavimo laiką.

     Pagrindinis GD sėjamosios pranašumas yra jo gebėjimas patenkinti visas sėjimo sistemas, dirvožemio tipus ir sąlygas. Tai suteikia ūkininkams lankstumo, kad jie galėtų taikyti be ariminę technologija kartu su tradiciniais pasėlių auginimo būdais.

     Kvalifikuota komanda, aptarnaujantys inžinieriai ir atsarginių dalių departamentas, užtikrina, kad Weaving Machinery sėjamosios patenkins klientų lūkesčius per ilgą savo darbo laikotarpį.

Sėjamosios gali būti šių darbinių pločių; 3 m. pakabinamas. 4 m., 4.8 m., 6 m., 6.4 m. prikabinami.

12-1-1024x768.jpg

exibid_Above-1024x576.jpg

exibid_COULTER-DIAGRAM-Copy-1024x819.jpg

exibid_DJI_0102-1024x576.jpg

exibid_DSC_0286-1-1024x678.jpg

exibid_DSC_0352-1-1024x678.jpg

exibid_DSCN0004-1024x644.jpg

exibid_DSCN2960-1024x768.jpg

exibid_DSCN3063-Copy-1024x768.jpg

exibid_IMG_0162.jpg

exibid_IMG_4726-1-1024x768.jpg

exibid_SK-pic-1024x483.jpg

image1.JPG

image3.JPG

maxresdefault.jpg

627367668_1280x720.jpg

Weaving-GD-series-drill.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 56 minutes , min-de pranešimas:

Gal tapsite oficialus atstovai? 

Jau keliatas metų, kaip domiuosi "kitokia" žemdirbyste. Ir jau keliatas metų, kaip aiškinuosi sėjos subtilybes bei sėjamųjų technines charakteristikas. Kolkas šiai dienai, tai viena iš įdomesnių diskinių sėjamųjų, kuri yra pagaminta Europoje (kas liečia dalis ir servisą). Jau keliatas metų dirba Europoje (ir populiarėja). Galima rasti neblogų atsiliepimų.  Yra universali, gali būti naudojama mišrioje žemdirbystėje; arime, minimaliame dirbime arba visai nedirbtoje dirvoje, todėl nebūtina iškarto pereit prie beariminio, o galima tai daryti palaipsniui. Sėjimo mechanizmas atitinka No-TILL technologijos pagrindinius reikalavimus, kaip sėklos padėjimą ant kieto paviršiau, sėklos guolio uždengimo, minimalaus dirvos sujudinimo, sėti esant daug augalinės kilmės liekanoms, o taip pat ir iš po šukuotuvės. Tarpueiliai 16,6 cm. kažkur. Yra 3 m. pakabinamų mažesniems ūkiams. Gali būti su trąšomis ir be.   Gali dirbti drėgnoje ir molingoje dirvoje. Yra gana paprasta, mažai sudėtingų mechaninių dalių. Kiekvienos sėjimo sekcijos hidraulinis prispaudimas ir kopijavimas. 45 AG per metrą traktoriaus poreikis. Katalikiška kaina ir kiti dalykai. :-)  Šiai dienai aš nieko nenoriu parduoti, bet labiau domina kritiški pastebėjimai, kuriuos galėčiau aptarti su tais kurie naudoja tokias sėjamas ar gamina jas. Ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 20 valandų, Bulvinykas pranešimas:

Pagrindinė tokių sėjamųjų bėda - sėklos vagutės švarumas. Jos dažniausiai ne perjauna augalines liekanas, o įspaudžia į dugną. Tada, priklausomai nuo sąlygų, pasireiškia įvarios problemos.

Todėl ir ieško visi sprendimo. Dvigubas, skirtingo diametro diskas atlieka pjovimą geriau, negu vienas diskas. Kokios reikalingos sėjamosios ir kokios yra pagrindinės rizikos sėjos metu no-till-e. Apie tai galima sužinoti čia;

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Apsilankėme gamykloje, pasirašėme atstovavimo sutartį ir užsakėme Weaving Machinery GD6000 (6m.) prikabinamą sėjamą su trąšomis parodai "Ką Pasėsi 2019" Kaune. Tikiuosi suspėsime atvežti. 

Jungtinėje Karalystėje įkurtos kompanijos Weaving Machinery verslo pradžia siekia 1983 m. kai pradėjo tiesioginio sėjimo sėjamųjų importą iš JAV į Angliją. Prieš daugiau nei 20 metų įmonė pradėjo kurti savo sėjamąsias ir pardavinėti jas vietiniams fermeriams. Nuolatos dirbdama ir bendradarbiaudama su tiesioginės sėjos pradininkais ir vystytojais kompanija sukūrė ir užpatentavo savo išsėjimo mechanizmą GD diskus.
Weaving Machinery GD išsėjimo mechanizmą sudaro dviejų skirtingų dydžių skersmens diskų išsėjimo noragėlis, kuris yra pasviręs į žemę 25 laipsnių kampu. Esant tokiam atakos kampui diskai į žemę sminga lengviau ir sėjamoji gali sėti tokiose dirvose kaip: ražienoje, pievoje, tarpinių kultūrų lauke ar po varpų šukuotuvės, kai ražienos yra tik nušukuotos ir palieka stovėti.
Dvigubas diskas geriau prapjauna šiaudus ir mažiau užteršia sėklos guoliavietę, o pasviręs atakos kampas nesuspaudžia ir nesujudina dirvožemio, todėl žolių sėklos nėra suaktyvinamos. Esant skersiniui dirvos pjūviui sėklos guoliavietė yra apsaugoma nuo išdžiovinimo ar liūčių išplovimo.
Iškarto už sėjimo esantys platūs prispaudimo ratai užspaudžia dirvą ir neleidžia išgarinti drėgmės. Platūs užspaudimo ratai gerai kopijuoja dirvos paviršių ir išlaiko tolygų sėjimo gylį esant skirtingai dirvos struktūrai tame pačiam lauke. Todėl Weaving Machinery GD sėjamosios tinka įvairioms žemės dirbimo technologijoms: ariminei, minimaliam dirbimui arba visiškai nenaudojant jokio dirbimo.
Kiekvienas diskinis išsėjimo mechanizmas dirvos paviršiaus kopijavimui turi savo hidrocilindrą. Gylio reguliavimas yra vieno kaiščio pagalba. Lengvas noragėlio išvalymas nuo užsikišimo. O pagrindiniai mazgai reikalauja minimalaus aptarnavimo ir mažai trinties su dirva, todėl gali dirbti ir drėgnomis sąlygomis.
Prikabinamų sėjamųjų ratai esant poreikiui gali būti pakelti hidrauliškai, kas padidintų slėgimą į dirvą ir todėl galima dirbti sausomis oro sąlygomis arba esant daug ražienos ir augalinių atliekų ant paviršiaus.
Sėjamosios gali būti komplektuojamos su trąšų bunkeriu ir smulkių sėklų sėjamosiomis. Traktoriaus galios poreikis vienam darbiniui metrui yra 35-40 AG.
Pagrindinis Weaving Machinery GD sėjamosios pranašumas yra jos gebėjimas patenkinti visas sėjimo sistemas, dirvožemio tipus ir sąlygas. Tai suteikia ūkininkams lankstumo, kad jie galėtų taikyti be ariminę technologija kartu su tradiciniais pasėlių auginimo būdais. Taip padėdama taupyti laiką, kaštus ir dirvos struktūrą. 
Sėjamosios gali būti šių darbinių pločių: 3 m, 4 m., 4.8 m., 6 m., 6.4 m. 8 m.

Daugiau informacijos telefonu: +37065668888

IMG_20190108_102023[1].jpg

IMG_20190110_100622[1].jpg

IMG_20190110_102249[1].jpg

IMG_20190108_102220[1].jpg

IMG_20190108_101846[1].jpg

IMG_20190108_101902[1].jpg

IMG_20190108_102258[1].jpg

IMG_20190108_101937[1].jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

On 2018-10-23 at 21:44, caper pranešimas:

Gal  bent jau aprašymo  su google vertėju nereikėjo versti :D:D

kalbasi trys prostitutes, viena sako:

pas mane šianakt buvo stalius, visa nakti kale kaip su kaltu

antra sako: reiškias pas mane buvo santechnikas visa kaip su gyvatuku ismakalavo 

trečia sako: reiškias aš turėjau ūkininką

pirmos dvi susidomėjusios klausia: nu ir kaip tu čia taip sumastei?

o trečioji ir sako: tai jam iš pradžiu buvo per sausa, paskui per drėgna, galų gale sako ai čia pas jus viskas brangu, einu i kita firmą

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Kas rimtai domitės No-Till-o technologijomis tai Anglijoje vyksta lauko diena skirta grynai šiai technologijai apie techniką, augalus, chemija, su bandyminiais laukais ir demonstracijomis. GROUNDSWELL Birželio 26-27 d. https://groundswellag.com/

Paremta daugiau mokslu, nei komercija.

Girdėjau iš anglų, kad verta dėmesio. Tik reikia agronomo gerai kalbančio angliškai agronominiais terminais, kad suprasti viską nes informacijos tai daug.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Mes nepretenduojame į medalius ir aukštus pardavimus. O tik norime pabendrauti apie sveiką dirvožemį, gyvą gamtą ir vaikų ateitį ant tėviškės žemės. Apie technologiją kuriai reikia mažiau investicijos, bet daugiau žinių ir užsispyrimo.
Todėl norime pakviesti tuos, kurie domisi tiesioginia sėja, minimaliu ar bearimine technologija į balandžio 4–6 d. VDU Žemės ūkio akademijoje (Akademija, Kauno r.) vyksiančią tarptautinę žemės ūkio parodą „Ką pasėsi 2019“.
Mūsų stende galėsite pamatyti pirmą kartą Lietuvoje Weaving Machinery GD6000 sėjamą skirtą tiesioginiai ir tradiciniai technologijai. 
Varpų šukuotuvę Shelbourne Reynolds CVS, tarpinių ir žolinių augalų sėjimo agregatus, bei kitą techniką.
Maloniai lauksime jūsų.

1600x714_DJI_0095_.JPG

110119-2-Weaving-GD6001T-c-Jonathan-Page.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...