Jump to content

Hidro važiuoklė prieš mechanine


kesstonis

Recommended Posts

43 minutes ago, kesstonis said:

Ko tai atsiliepimu mazoka,.Tai atrodo kad hidro tik del patogumo yra geris ar dar kokiu pliusu turi?

Nesuprantu, čia turbūt nauja kombaina kažkoki perki, turbut gali rinktis su mechanine ar hidrovažiuokle... tada galima būtu diskutuot kuri patogesnė, kurios pigesnė eksplotacija ir t.t. Spėju, kad kalbam apie senus kombainus, tuomet gali būt dvi nuomonės tiem kuriem gedo mechaninė nes turėjo sena  damušta kombaina po to nusipirko kita su hidrovažiuokle ir ji negedo tai sakys, kad hidrovažiuoklė gėris ir priešingai tam kam pavedė ta hidrovažiuoklė sakys, kad čia šūdas, nors tokiu turėtu būt mažiau. Bet pats manau supranti, kad tie kombainai kurie turi hidrovažiuokle turi ir pavaru dėže vadinasi mazgu daugiau, ivairūs hidrovarikliai, hidrosiurbliai ir t.t. tai tuomet ir sugesti kažkam daugiau šansu. Asmeniškai aš jau nenorėčiau dirbti su mechanine dėže nors jos eksplotacija ir kažkiek pigesnė, bet jei mano situacija taptu tokia, kad reikėtu rinktis iš dvieju panašiu senu kombainu tai pirmoje eilėje žiūrėčiau kombaino stovi, našuma o važiuoklė būtu paskutinėje eilėje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip isivaizduoti nauja kombaina su 3-4 pavarom kurias perjungineti reiketu su svirtimi ? Man  neiseina fantazijos ijungt . Arba traktoriaus varykli uzvedinet su rankena . Zodziu pasene dalykai  ir niekas prie ju negris. Kokio bebutu senumo tas kombainas tik hidropavara , senais laikais kada atsirado rusisaks DON  jau tada hidropavara buvo privalumas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turejom new hollanda nedideli tai turejo mechanine ir ten kaskaip per dirzus persiduoda viskas tai kaskaip ciut paklimpus imdavo svilt dirzai plius tas perjunginejimas galulaukese jei tenka sukinetis kartais uztrunka. As uz hidro vienareiksmiskai. Classas 93m su hidro jokiu problemu kolkas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei laukai dideli ir skirtumas didelis neapsimoka, man dominatoriaus deze gan padori buvo, kazkaip nesunkiai sekesi metyt pavaras, bet droninborge kai mazesnis kederis tai jau nervina nes daznai metyt reikia, dirbau su draugo diena, pavadavau ji su jo hidro, patogumas akivaizdus ypac mazuose netaisiklinguose laukuose, siaip jei dideli gal neprimokeciau skirtumo. Tik vat dominatoriaus ant dezes einantis skyvas ateity reikalaus remonto, tad remontuoti reiktu pas normalius zmones o ne namu salygom, nes paskui pardavinesi kombaina kaip as padariau :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Lauku daug ir visi nedideli , formu visokiu ir trikampiai ir trapeciniai .Tai ir mastau apie hidro,bet pats dirbes tik su mechanine tai negaliu palygint.Uztat ir domiuosi.O gal pasidairyt koki Droni ar MF jie ten visi su hidro eina tik kad atsiliepimu apie juos girdejas nekokiu ir kaimynas turejo is mazesniu kazkoki tai irgi vargdavo su juo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip mechanine pavaru deze yra pas visus esme tame kad paprastam variante sukima i deze perduoda variatorius su dirzine pavara, o hidro hidrostatika.

Pirmu atveju turim pora variatoriu ir dirzus, antru variantu: hidrosiurbli, hidrovarikli kruva slangu, bet dideli sukimo momenta ir ZIAURU patoguma

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...