Jump to content

t-25 plunžerines poros keitimas


Recommended Posts

Daug aiškinimo kaip tą padaryt , o neteisingai įstatęs greičiausia , kad sugausi hidro smūgį . Vežk meistrui , vistiek neturi juk žalio supratimo kas ir kaip ten veikia . Jei gaudytumeis nors kiek tai klaustumei kokio konkretaus , to darbo niuanso , o ne "kaip teisingai pastatyti plunžerinę porą" :) . Sakau be jokios pašaipos , nes ir prie akių rodant kaip tas daroma ,ne iš kart ir ne kiekvienam daeina kas ir kaip . Nu bet jei esi siurblių meistras tai : kai fiksatorius ikištas , kumštelinio veleno "šponkė" viršui , limbas ant 210 laipsnio .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

9 valandas ago , nekroshius said:

tokioje padėtyje viskas turi stovėti jau įstačius žvaigždę?

Žvaigždė tai parazitinis dantračiukas , jei teisingai supratau . Nu ankstesniam poste yra netikslumas kas lieč kumštelinį , soriux . Kad jau toks užsispyręs tai va visa eiga kaip daryt : Kumštelinis veleniukas 'šponke' į viršų ir limbukas ant nulio taip turi stovėt viskas pradedant rinkti ;  tada kumštelini pagal laikrodžio rodykle pasuki į priekį kad limbukas atsistotų ant 350 , nuo šitos vietos bandai įvest parazitkę(ar žvaigždę) tuom pačiu veleną suki atgal . Kai parazitkė bus vietoj istumta iki galo  limbukas turi rodyt 210 jei taip nera pakartok pradinį pasukima darydamas didesnį ar mažesnį (kiti skaičiuoja dantukus , bet čia kas pastoviai ta daro ). Na va kai tai padarysi trauki lauk fiksatorių ir būtinai pasitikrink užpompavęs siurbli dėl hidro smūgio ir būtinai į abi puses (būna kad variklis gesinant pasisuka atgal ) Rodos nieko nepraleidau ,sėkmės  bandyk :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

43 minutes ago, Augunstas said:

ooo kuro norma kaip sureguliuosit ?

Čia ND ne UTN , o jei siurblys buvo dirbantis ir nusprogo tik plunžerinė , daug maž galima ir ant "kelienio sureguliuot" , į visus parametrus aiškus nepatykysi , bet pupsės ir gal net geriau nei iš po "kreivo meistro" bm.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ten nieko nejudinau(prieš ardant dirbo gerai,tik pilnas kopusas kuro buvo ir labai sunkiai vesdavosi,keičiau purkštųkų antgalius,vienas strigo),siurblį išėmiau žvaigždę,porą,surinkau atgal pagal wydas63.sukant veleną kurą paduoda į poros išėjimus.Kitą savaitgalį dėsiu ant traktoriaus,žiūrėsim kas gausis Jei pabėgo tai pabėgo, ką nors sugalvosiu :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...