Jump to content

Boer: mėsinė x pieninė


Vaterlo

Recommended Posts

Kad mėsingesni tai džiugu, bet aš ožkytes kol kas bandoje palikti norėčiau ir tik ožiukus mėsai. Vat ir ieškau vidurkio tarp mėsingų ir pieningų Tikiuosi gal atsiras kas jau ožką (boer mišrūnę) turi.

Dėl jauniklių įsivaizduoju, kad nelabai kuo skiriasi nuo nubų mišrūnų tik riebesni :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
Gal kas esate kergę pienines ožkas su boer ožiu?

Ar labai sumažėja pirmos kartos palikuonių pieningumas ?

Boer goat milk is higher in protein and fat, averaging 4.3% protein and 7.6% fat. vidurkis boer ozku pieno baltymai ir riebalai.domejausi apie tai . manau gal pieno kiekis ir sumazetu, bet padidetu riebalai ir baltymai, o tai svarbiausia surio iseigai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai ar ne geriau pieninę su pieniniu Nubijum kergti? Nubijus bent jau laktacijos netrumpins. Turi jau kai kas pieninės su boeriu mišrūnių , bet tyli kažkodėl :D Kad pamatyt tikrus rezultatus , aš manau , jog reikėtų kergti grynakraujus gyvulius , nes iš mišrūnų su mišrūnais kažin ar galima susidaryt tikrą vaizdelį :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

manau , kad tyli augintojai todel, kad dar daug neturi misrunu kas laikytu juos pienui. pas mus zmones iprate girtis pieno kiekiu, o ne kokybe :) boeris mesine veisle, duodanti pati riebiausia piena , prilyginama savo sudetimi aviu pienui. manau daugiau kaip 2 litru daugiau ir neduos misrunai.tose salyse kur yra ju daug laikytoju is ju pieno gamina surius ir jogurta. tik problema yra kad trumpa laktacija ju , ilgiau nesimelzia kaip 6 menesiai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...