Jump to content

Sukčiukai


laurisdr

Recommended Posts

Šiandien atsiduriau tokioje situacijoje, kurioje dalyvavau aš ir du vaikinai iš 'Vilniaus', prisistatantis ūkininkų sąjungos nariais ir renkantis aukas piniginę išraiška, o už aukas dovanoją senas knygas. Su jais susitikau dirbamuose laukuose, bet jie labai maldavo važiuoti į namus ir ten pabendrauti. Nesutikus važiuoti su jais į mano namus, labai isižeidė. Gal kam nors teko susidurti su panašia situacija? Veiksmas vyksta Biržų-Pasvalio rajonuose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, reik saugotis.

Ar tik nebus naujas būdas papult į namus perskaičiuot pinigus prieš įvedant eurą...

Tokio tipo aferistai paprastai ieško senų ar mažiau apsišvietusių žmonių. Nelandžioja po sodybas, kur matosi, kad yra jaunų, nuovokių žmonių (pvz mato technikos pristatyta - reiškia gyvena jaunesni ar apsukresni, galų gale fiziškai stipresni žmonės, o jeigu sodyboje nesimato aktyvaus gyvenimo ženklų - reiškia ten ras senukus ir t.t.). O čia įdomus atvejis, neaišku, kas tokie, ir ko buvo :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

buvo dar pries naujus pas mane sitas likimo nuskriaustas pilietis, atskaiciau morala uz apgaudinejima ir linkejimu dalinima nuo ukininku ajungos kai pats jis neturi nieko bendro su ja, zodziu tikslas pinigine auka mainais i berods 7 knygas

istikro jei turesit kontakta tai negaiskit laiko, nebent patinka tusciai plepeti.

Tik tiek

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sulaukiau ka tik tų pačių veikėjų, nufotkinau ir atsisveikinau. Foto įkelsiu vėliau nes nemoku sumažinti su tel.
Manau matomoje vietoje reikia pasikabinti ,,beisbolo ,,lazda kaip gesintuva prie sienos ir pakabinti lentele ,,ratu trankiklis,, pamate kad seimininkas ..rimtas.. jie isvaziuos nieo nesiule . :icon-cool: mane tai tie metalistai uzp.. negali kieme nieo palikti per diena keli ..pirmas anpludis is ryto kitas po pietu -ten vagiai zvalgiukai .
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bobutem kaime kraujo spaudimo matuoklius pardavineja :ateina sako jum ambulatorija dave dovanu kraujo spaudimo matuokli bet reikes 120lt sumoketi ,tas matuoklis 30-40lt kainuoja vaistineje . nu ka ta bobute viena gyvena, nukusus i nusiperka ,,dovanu,, ... Knygas ar visoki suda kai siulo nereikia is vis imti i rankas nes prasideda burtu putimas -vyt nafik kuo toliau. Kelyje stabdo : kapotas atidarytas ,du vyrai ir ju zmonos su vaikais -mersedes nesenas ,sniura prisikabine -sneka pusiau rusiskai ir dar B.. kazkokia kalba ,numeriai to bulgariski nu ten is rumunijos :motor kaput pasibaige dar degalai gal gali patemt iki degalines -duoda zieda tipo auksas -bet gal tu pirk zieda duok 500lt papigiai cia gi auksas :lol: pas mus policija juos tik ispeja arba is vis nieko nedaro -uzdarytu parai palaikytu ir paleistu gal neuzsiimtu tokia veikla.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Manau sveika dar tokius būtų gydyti, jei jau atvažiavo duoti šakes ar šiupelį, paimti raktelius visai dienai ir tegul padirba, tada po darbo, kai jau rankos bus nusvirę duoti moralo, kad užsidirbti galima ir taip.

Aplamai būtų gerai taip ir klerkus auklėti, kurie atvyksta be perspėjimo į ūkį, duoti paravėti, ar kažką panašaus, bet visą dieną, kad suprastų, kad maistas ateina ne iš popieriaus, bet iš žemės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...