Jump to content

Vežimo paslaugos


oxygenas

Recommended Posts

Sveiki.

Jei turite patirties prasau pasidalinti informacija apie kroviniu gabenimo reilakavimus. Esu ukininkas ir turiu vilkika su puspriekabe (27t) technika stovi be darbo. Kokie reikavimai norint teikti biriu kroviniu transporto paslaugas, kokios tokios paslaugos kainos? Ar yra paklausa transportui?

Ačiū

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai nemires tai reikalas db labai daug samasvalu samdo statybu firmos teko girdet kad ir lenkai vazioja vest zvyra ce lietuvoj sake kazkur tilta stato per nemuna tai ten didelis pareikalvimas.sunkiau yra tai kad tau reikia licenzija gaut jai gauti turi baikti kursus transporto vadibinko turet uab su istatyniu kapitalu 9tuks eur.i tada pirmin gali dirbti uz km turetum gaut min2.4lt+pvm arba daryk su kokia firma nuomos sutarti kad tipo nuomoji masina tada nereiks licenzijos tau turet

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki.

Norėčiau pasisakyti šia tema, apie snygo valymą ir transportavimą. Teisingai buvo paminėta, kad reikia išsilaikyti kursus, pagal kuriuos suteikiama teisė teikti transporto paslaugas, tačiau yra klystama dėl įmonės kūrimo. Galima teikti transportavimo paslaugas ir ūkininkui, tačiau reikia įregistruoti papildomą veiklą, kuri yra apmokestinama sveikatos draudimu ir metų gale, kaip ūkininkui ir pagal veiklą reikia susimokėti mokesčius (du kartus). Taip pat, kad teisingai apskaičiuoti mokesčius reikia vesti antrą apskaitą, papildomų sunkumų atsiranda. Taigi įmonės registruoti tikrai nėra būtina.

Panašiai yra ir su sniego valymu, tačiau sniegą valyti galima ir neregistravus veiklus, tačiau tada yra apmokestinama, kaip kitos veiklos pajamos 15%. Tokios mano žinios šiais klausimais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...