Jump to content

Inkubatoriai квочка-KVOČKA


Donatas

Recommended Posts

Jau antras sezonas naudoju inkubatorius Kvočka ir neko blogo negaliu pasakyti, inkubatorius geras nors pati varčiau kiaušinius, tik visa pereimo etapa reikia ipylti tik truputi vandeni, kad palaikyti 40-50 procentu dregme, nors instrukcjoje parašyta kad vandens ipylti pilna loveli, tik paskutinemis dienomis ipylam daugiau vandens.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Nu va šeštadienį pajungiau savo inkubatorių, pirmam kartui , ant pabandymo :lol: įdėjau 40 vištinių ir 8 antinius kiaušinius.

Šiaip ten aparatas visiškai paprastas, nevertas didelių pinigų, jei mūsų "pramonė" gamintų pvz. koks "elektronas", tai kaina kokia 50 Lt. :icon-rolleyes::lol:

Žiūriu, skelbimuose daug jų siūlo, tik , va kad perkančių nėr :lol: Jaučiu , siųsiuos dar partiją ir pavarysiu "po pigiai" :lol::icon-twisted: , užversim "LIETUVĄ" vištomis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 7 mėnesių...
Sveiki, is kur jus siunciates inkubatoriu? Gal kokia nuoroda galetumet imest ar kontaktus?

Labai uzsinorejau isigti inkubatoriu kaip pamaciau kaip skiriasi putpeliu kiasiniu kaina ir paciu putpeliuku... dabar jau galvoju ar apsimokes :icon-redface:

As kadangi pirkau italiska lietuvoje tai sumokejau nemazai. Siaip kur skelbimuose tai zmones kiek zinau kurie pardavineja patys atsiveza ir pan. susikombinuoja. O jei planuojate labai retai perinti geriau uzsakyti kad kas jau isperintu. Manau pigiau ir maziau vargo gausis jau nusipirkti mazucius isperintus.

Paskaiciuokim ~120 putpeliuku * +-3lt/vnt=360lt

Jei perintis patiems:

180 kiausiniu /12vnt = 15 dezuciu *5 lt=75lt. + elektra apie 40lt=115lt. ir dar kasdienis rupestis dapilti vandens isjungti pravedinti ir t.t.

beje dar pamirsau pacio inkubatoriaus kaina ~300-400lt. Cia surasiau kiausiniu kiekius pagal savo inkubatoriu. Manau verta inkubatoriu pirktis jei planuojate bent 3 perinimus per metus.

Na cia tik mano tokia nuomone. As siemet nusipirkes su saviskiu padariau 4 reisus. 2 putpeliuku vienakar vistu plius anciu ir dar viena syki draugams vistu praperinom.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

iš kur informacija :D

Pirmiausia- google visagalė. Įvedi bet kokia norimą gauti info ir viską randi,

Antra- pvz. aš siunčiusi tiesiai iš gamintojo, bet praėjau daug kančių kelių, t.y. supratau, kad musu teisine valstybe supuvusi ir net jei su tokiais inkubatoriais nera vieningos sistemos, tai kas darosi su kitais daiktais...

Trecia- padariau kelias uzsakomasias partijas ir vienas inkubatorius man gavosi nemokamas, bet kadangi tai specifine preke, tai biznio nepadarysi, gerai, kad laiku sustojau, nes trecia karta buciau ejusi i minusa :lol:

Ketvirta- gerai paderinus savo veikmus, inkubatoriaus savikaina gaunasi apie 120 Lt., va todel as ir nepasidaviau pagundai pirkti uz 300-400 Lt.

Penkta- savo inkubatoriumi esu labai patenkinta, nors pernai dariau tik du perinimus, bet uztat turiu savo vistu jau dedanciu kiausinius, o tu vistu man tikrai nereikia pirkti po 15-20 Lt.

Sesta- galiu priimti uzsakymus perinimui , jau vasario men desiu :D kova issiperins, o jau balandi-geguze gales ir lauke lakstyti :D

P.s. atsiprasau, kad rasau ne lietuviskai, kazkas su kompu :icon-evil:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
  • po 4 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Sveiki. Na ką, aš irgi nusipirkau inkubatorių, užvakar jau "startavom" . nu ką galiu pasakyti, šiaip kad ir pustplasčio bet ne toks jau ir slabnas :) tik kas nepatiko, kad tempertatūra atreguliuoti :o nu bet pataikiau šiaip ne taip :D

tik turiu dar klausimą, kaip ir kada tuos kiaušinius peršviesti reikia ir kas ten matosi? kažkada kažkur skaičiau, bet neužfiksavau :icon-redface:

o dėl atsiperkamumo aš skaičiuoju taip 350lt inkubatorius

oerinu dedeklių kiaušinius. vištaites pavasarį teko pirkti 3mėn po 18lt. principe man pašarai nekainuoja, ne sūkininkaujam, lieka pašarinių ir kviečių ir kt.

tai va

tegul išsiris 50 viščiukų,

tegul 25vištaitės

tegul išgyvens ir užaugs tik 20

20vištx18lt = 360lt

man prakti6kai vienas perinimas atperka inkubatoriaus kainą;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...