Jump to content
SP

Plunksnu pesimas paskerdus broilerius

Recommended Posts

Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
negi sudetinga nusipirkt tu pesimo pirstu cia LT arba pigiau per ebay.com atsisiust, paimt koki plasmasini kubiliuka, isgreziot skyles, sukist tuos pirstus ir padaryt kad dugnas kubilo atskirai suktusi ant bet kokio variklio, kad ir ant variklio is senos skalbenkes ar pan. :)

"Vargas" sukonstruot si aparata butu panasus kaip nupest 10 vistu su tuo jusu graztu. :)

Zinoma, del keliu vistu gerai ir tas graztas, kaip kad gerai ir jas rankom pest be jokiu investiciju i iranga. :eusa-shifty:

Pritariu :icon-rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant.

Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant.

Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg.

Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai :D Garantuoju, kad problema ne pirštuose :icon-wink:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

problema gali buti jeigu prisikertat daug vistu ir jos ilgiau pabuna tada tokie dalykai darosi blogai pesasi. .. kaulai luzineja oda nusiplesia. jeigu temp. iki 70laipsniu ne daugaiu tai nusipesa pas mus per 15 20 sek,ir lieka vos kelios plunksnos.nuplikius mes nupjauname kojas, ir rankiniu budu nupesam ilgasias sparnu plunksnas nes kemsasi plunsnu isbegimo su vandeniu anga ko pasekoja leteja apsukos.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai :D Garantuoju, kad problema ne pirštuose :icon-wink:

Su pesimu issprendziau visas problemas,apatinius pirstus paleidau zemyn,ir temper.turi buti apie 60laips.,jei 70 plese jau krutines oda.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant.

Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg.

Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai :D Garantuoju, kad problema ne pirštuose :icon-wink:

turiu vokiska pesimo masina. nupesa per 10s. nors raso, kad galima pesti po 3vnt, bet pesam po viena, nes po kelias pesant buna kauleliai neatlaiko, nes kartais burys pastringa.. beto reik pesti visiskai tusciais guziais, antraip krutines oda susipleso. ir dar buna, kad tenka vistik rankom pesti, nes greit auganciu vistu odele buna labai plona ir tik bijok prisiliesti, o apie masinini pesima net kalbos nebera..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...