Jump to content

Karkasiniai kolonų pastatai žemės ūkiui


Timbervilla

Recommended Posts

Kolonų karkasiniai pastatai pirminį pritaikymą atrado žemės ūkyje - pagrindinai gyvulių laikymui, įrengimų, šieno ar derliaus saugojimui. Šiam tikslui jie naudojami ir po šiai dienai statant kiaulidžių ir stambių raguočių kompleksus, pastatus žirgynams, angarus žemės ūkio technikos laikymui ir panašiai, bet šiandien ne žemės ūkio paskirties pastatai sudaro pagrindinę pastatų statybos rinkos dalį.

Nesuskaičiuojama pastatų gausybė JAV šiandien yra statoma šiuo metodu, įskaitant parduotuves, restoranus, ofisų kompleksus, gamybinius ir komercinius pastatus. Mokyklos, bažnyčios, lėktuvų angarai, įvairaus tipo sandėliai, cechai, dirbtuvės gali būti pastatyti šiuo metodu.

Plačiausias įvairių medžiagų asortimentas gali būti panaudotas statant šio tipo pastatus. Įvairiausios medžiagos gali būti panaudotos fasado užbaigimui, kad net dauguma žmonių neatskirtų KKP nuo kitokios konstrukcijos pastato. Šiandien, turint įvairias apdailos medžiagas, kolonų karkasinis pastatas gali atrodyti kaip mūrinis, medinis ar tinkuotas pastatas už žymiai mažesnę kainą. Jie yra estetiškai išbaigti, ilgaamžiai ir geriau žiūrisi negu daugelis kitokio tipo pastatų.

Daugiau informacijos -http://www.karkasiniaipastatai.lt

Skambinkite, sąmatą atsiūsime per keletą valandų pagal pateiktus matmenis ir komplektaciją.

Tel. 865624491

post-5354-141521767358_thumb.jpg

post-5354-14152176736_thumb.jpg

post-5354-14152176736_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...