Jump to content

Naujo pirkto traktoriaus grąžinimas pardavėjui


Recommended Posts

Gruodžio mėnesį nusipirkau naują vakarietišką traktorių ir prasidėjo...pastovi ir nesikuria nors ir šaltis nedidelis.Kvietėm servisą-pakrauna akumuliatorius-užkuria ir išvažiuoja.Po kiek laiko vėl tos pačios problemos,vėl kviečiam,vėl atvažiuoja...galop rado kad gamykloje neteisingai laidai sujungti ir srovę vagia.Sutvarkė-užsikuria.Po kiek laiko patys radom kad laidas neprisuktas.Pastovi traktorius kelias dienas nekurtas ir vėl nesikuria.Traktoriui nuo pagaminimo pradirbus 32mh dirželis kur suka kondicionierių nutrūko.Servisas sako dirželiui nebus garantijos-teks mokėti bet mes išaiškinom kad pilna garantija metai.

Dabar pastovėjo traktorius porą savaičių nekurtas ir nė brakšt.Vėl kviečiam servisą.

Žodžiu išvados tokios kad traktoriui pradirbus nepilnas 40mh nuo pagaminimo servisas buvo kviestas gal 6 kartus ir neaišku kiek dar teks kviesti nes traktorius dar rimto darbo nematęs,tik "apkatkė".Nežinau kas bus kai garantinis pasibaigs nes akivaizdu kad traktorius nekokybiškai surinktas.Tėvas juokiasi kad su naujais rusiškais tokių bėdų nebuvo.

Tad pradėjau mąstyti grąžinti tą traktorių pardavėjams ir pirkti kitą.Su tuo jau nebėra kantrybės...Gal kas esat susidūrę su tuo :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 65
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

valtra jai neklystu jai tokios bedos skambink trainaiciui ir sakyk nesutvarkot is karto visko pasiimkit o jai ne tai yra tam institucijos ir ant galo pasakyk kad paleisi reklama per laikrascius kaip laiko traktorius, beje tuos maziausius traktorius ne suomiai renka , turkai ar brazilai is ten ir kokybe tokia pareina

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na traktoriaus markės dar nesakysiu bet kas senai seka forumą ir taip žino. :)

Dėl surinkimo-mane tikino kad iš Suomijos veža...bet aš kažkaip pradėjau abejoti.

labai gera institucija yra vartotoju teises, oi gerai padeda :icon-wink: na bet ir servisistai prastai dirba jei nesugeba po 6 karto pasalinti gedimo :icon-mad

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jo,idomiai cia pas pati gaunas.jei taip yra kaip rasai tai siulyciau uzsivesti traktoriaus gedimu uzrasu knygute,tuo labiau jei turi minciu ji grazint ir viska fiksuot. Koks buvo gedimas, kiek laiko salino ir po kiekvieno servizo apsilankymo duok pasirasyt. Cia pradziai, turesi traktoriaus biografija su kuria galesi dalyvaut teisme, jei reikes.Yra ir kitas tu problemu sprendimo kelias,Zinai mano tel paskambink pasikalbesim.Kad tech lygis suprastejo visos technikos tai cia faktas, nuo to mums nei kiek negeriau, o tik blogiau, bet tai nereiskia kad mes turim su tuo susitaikyt. Tie mazieji traktoriai yra renkami toj pacioj gamykloij kaip ir visi.Garantinis laikotarpis tam ir duodamas kad pasalint defektus kurie atsirado gamyklai nepastebejus.Nemanau kad tas traktorius yra blogas, paprasciausia turi problemu kuriu nesugeba "meistrai" pasalint. Manau kad cia yra problema meistru kvalifikacijoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
pas tave a-92? mes tokia norejom pirkt, tai kai pamaciau parodoj, tai aciu dievui kad nepirkom :lol: labai kabina maza, kazkokie archajiski pedalai, ir isvis juokingas traktoriukas pasirode :lol:

Taip A-92.Jau prieš perkant mačiau kad maža kabina bet šiaip vietos užtenka.Ko nepastebėjau prieš užsisakydamas tai kad pakankamai kratus.Pedalai kaip pedalai,visas valdymas normalus.

Ką dabar pastebėjom tai toks įspūdis kad kuro nemažai valgo...servisiniai sakė kad valgys daugiau už belorusą...visgi 100Ag.Dabar ariam ir kai išdeginsim daugiau kuro bus matyti kokia išeiga 1ha.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...