Jump to content

savaitgalis DRUSKININKŲ EGLĖS sanatorijoja


waldasxl

Recommended Posts

gavau dovanu nuo šeimos ,kelalapi i Eglės sanatorija ,savaitgaliui.

sako, važiuok ir pailsėk nuo musu :D taip ir padariau :D

pasirinkau programa ,judėk lengvai,kadangi stuburo problėmos.

tai paragavau purvo vone ,povandenini masaža ,sausa masaža,perline vone ,vertikale vone ,deguonies kochteiliu ,inhalecija su mineraliniu vandeniu, na ir pirtys,garinė ,sauna ,infroraudonu spinduliu,ir basėinai.kambarys vienam asmeniui ir maitinimas triskart i diena pria švėdiško stalo.

pailsėjau nuostabei tik už 318 lt.aišku kad pasiremontuoti stubura reiktu nuo 6 iki 8 proceduru komplėkto bet susipažinimui ,kaiptik.dabar žinau ko prašyti kai planuosiu rimtesni rėmonta,jai kada tam prisiruošiu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kad super pigu. Tiek proceduru ir tik tiek lt. Mes vaziuodavom i Aqua meduna irgi Druskininkuose na tas H2O atrakcionu parkas, tai stabiliai dvi naktys, tik su pusryciais 700 Lt dviems. Gaudavom dar po procedura. Vienais metais buvo gera, o pernai tai oj oj oj. Lt uz tokia procedura neduociau. Viskas mechanizuotai ir nieko tikra. Na uz tuos pinigus zinoma pirtys ir maudymasis budavo. Bet proceduros man arciau sirdies nei vandens triubos is sesto ar ketvirto auksto:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aš ir skaitau kad padori kaina už tikrai kokybiška produkta.ten galima ir savaitei už 900lt vienam asmeniui.pasmane kai stuburo bėdos tai dabar galva suku kaip savaitei išlėkti. na bet su šeima tenai nebėra ka veikti,ipač vaikam tenai nuobodu ,tiktais vakarais basėinai ir pirtys.

penktadieni baseinai ieina i bilieto kaina o šeštadieni reik (15lt vienam asmeniui,) bilieta pirkti.dar galima papyldomai proceduru užsisakyti .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...