Jump to content

Bepilotis lėktuvas žemės plotų apžiūrai


Fotoskrydis

Ar būtų reali nauda ūkyje, jei turėtume nuosavą RC lėktuvą?  

31 nariai balsavo

  1. 1. Ar būtų reali nauda ūkyje, jei turėtume nuosavą RC lėktuvą?

    • Taip
      20
    • Ne
      7
    • Neturiu nuomonės
      5


Recommended Posts

Sveiki Ūkininkai.

Labai įdomus Jūsų požiuris į nuosavą RC (bepilotis radijo bangomis valdomas) lėktuvą. Gal sakau paprotausite garsiai apie tai. Ar norėtumėte turėti nuosavą lėktuvą fotografijoms ir video. Jei taip tai kokiais tikslais ji panaudotumėte?

Ar turėjote kas minčių apie lėktuvą?

Kalbu apie specialų foto-video lektuvą valdomą radijo bangomis.

Pagarbiai Fotoskrydis.lt

http://www.fotoskrydis.lt/zemdirbiu-paroda-akademijoje/

cimg2641x.jpg

cimg2615.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

idomu kokia nauda is tokio lektuvo ukyje??? na jei didelis ukis tai gali darbuotojus lengvai tikrinti, bet uz to lektuvo kaina kitavertus gal geriau ziuronus nusipirkt :D o siaip stebet plotus tai reikia ne tik igudziu, bet ir ismanymo bei rimtos aparaturos...taip sneku, nes vienas kaimynas ukininkas rimtai tuo uzsideges ir turi keleta tu lektuvu, netgi benzininiu varikliu buvo nusipirkes, tai va jis dare filmuka skrido 15 km ir filmavo, bet ten su gps ir dar visokiais velniais, nes pacio lektuvelio nemate...o viso to esme kiek jis i ta iranga pinigu investaves tai manau visai nebloga padeveta masina is Vokietijos iseitu :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir man įdomu pasidarė kiek toks žaislas kainuoja. Šeip tai kiek suprantu jis labiau tiktu kariuomenei, artilerista, minosvaidininkam. Na dar kontrabandininkam manau nepamainomas daiktas

na kur musu su shauliniu pazystamas turi malunsparni su metro skersmens sparnais tai kainavo apie 2,5 tk kiek zinau, benzininiai be abejo gerokai brangesni, be to reikia pulto, kiek zinau jis parsisiunte is amerikos irgi uz grazia suma nes tas pultas irgi 15 ar daugiau turi traukti :) na plius kameros, akumuliatoriai ir t.t. o dar ir kol ismoko gerai skraidyti ne viena aviakatastrofa buvo :) viena karts pats maciau netiketai vejelis pustelejo ir i namo karasta plastmasiukai tik paziro..... :eusa-doh:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O nuomot neketinat? Būtų visai prasminga nufotografuoti laukus iš paukščio skrydžio, matytusi, kaip auga pasėliai, matytusi visas masyvas, na aišku neturint geros trašabarstės, visą tai paversti į naudą būtų sudėtinga, bet gal ir galima kažkokią "panacėją" pritaikyt bendrai visam laukui.

Aš asmeniškai norėčiau pamatyt ūkio foto (birželio - liepos laikotarpio).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo, vaikas baigia galvą išūžti su tais lėktuvais..:) Prisiskaitė rcm.lt forume, tai dabar svaigsta, kaip toks daiktas reikalingas.:)

O viskas prasidėjo vasarą nuo www.modelis.eu. Pagailėjau tada pinigų, liepiau taupyti, tai po rcm forumo skaitymų "kaina" pašoko iki 1600 Lt. Čia pradžiai/kaip pradedančiam.:)

Pati idėja gal ir nebloga, bet, mano supratimu, reikalinga apvažiuoti, pačiupinėti javus, kad pamatytum, ar kokie brudai nepuola. O iš tokio aukščio kažin ar kamera pritrauks, kad matytum, kas ant kokio rapso stiebo vaiksto... nes kai pamatysi, kad koks plotas nurudęs, gali būti per vėlu...

Čia mieščionio pamąstymai...:) prašom per galvą nedaužyti..:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

To miescionio pamastymai visiskai teisingi. Nepaciupinejes ir nepauostes kiekvieno augalelio ir ju sakneliu isvados ko jam reikia nesusidarysi, bet... zvilgtereti is aukstybiu nepakenktu. Visu pirma tai galima nustatyti vietas kuriose reikalinga ypatinga apziura zemeje. Taigi siandien tokia paslauga ar hobi daugeliui tik ir bus hobi, gal kada nors...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...