Jump to content

Avininkystė: inventorius


Donatas

Recommended Posts

Taigi nutariau sukurti atskira tema kuriame butu kalbama apie aviu auginimui naudojama inventoriu. Radau pas kinus keleta idomiu zirkliu vilnai :)

Siaip kainos ten pas juos ~100-200$ uz el zirkles.

.Blade pressure adjustment with rotable button

.300W powerful motor

.Durable for long time working

.Super quiet and low vibration

. Suitable for sheep,horse,cattle, carpet......

8ccf5b7fb6e82c76e1378f926225c76e.jpg

Situ kaina ~15$ idomu ar kam teko kirpti su panasiom? :)

adfe228d0893289ee715cccf07db205b.jpg

aa5b2e7a0f90cad764929b76d42c8edb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 109
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

kaip supratau karsimo masina :) idomu kokia kaina :) visai nieko butu tokia ant keliu stambesniu ukeliu pasistatyti bendrai :) tik gaila aprasymas skurdokas :)

af04a85dd37ac817f3e2e1040f910a6f.jpg

Features Specifications: FB256 combing machine

Product use

Used for slivering project of wool spinning & hemp spinning,the function of this machine is to conduct the combining,carding and drafting of the preliminarily carded wool and hemp slivers to eliminate the impurities in the wool and hemp slivers. With the wool and hemp particles separated from the short fiber,worsted tops with straightened and parallel fibers are turned out.

Product charzcteristic

Mode of Feeding

Sliver Can Feeding:The sliver can's specification is Φ700*1000 mm.The wool and hemp slivers go into the table-board by means of the guide roller and the press roller so that the wool and hemp slivers are arranged neatly and no unexpected drafting will occur,and wool and hemp slices of uniform thickness are formed.In accordance with the required length,the wool and hemp slices are conveyed into the box.

Carding Mechanism

The carding mechanism consists of the feeding box,the straightening plate,the pliers plate,the bundling device,the circular comb,thetop comb,etc.

The feeding box is equipped with nine rows of round needle fallers,among which are two rows of 5-needle/10mm fallers,three rows of 6-needle/10mm fallers and four rows of 7-needle/10mm fallers.

The needle-occupied area of the circular comb accounts for 202 degrees of the whole circumference. The front fallers mounted with 6 saw-tooth metal needle bars of different needle densities;while the rear faller is mounted with 5 aw-tooth metal needle bars of different needle densities.(Depending on different fibers and varieties,adjustment can be made in deciding on needle bars of different needle densities.)

Cleaning Mechanism

The cleaning mechanism mainly consists of the round brush,the doffer,the stripping comb,the air suction device,etc.

Pulling Mechanism

The separating & pulling mechanism mainly involves the jacquard batten differential action,the cradle,the drawing off roller,etc.The drawing off roller weighting is realized by means of adjustable lever weighting device. The drawing off roller has automatic stopping device for wool and hemp entanglement. The back and forth movement of the cradle is completed by the cam via the adjustable connecting bar.

Bobbin Forming Mechanism

The bobbin forming mechanism consists of the gear reduction motor,the electromagnetic clutch,the output sliver crimp box,the can coiler,the coiler chassis,etc.

Frequency conversion is adopted for adjusting the tension of the output sliver,and there is automatic stopping device for the output sliver breakage and for the bobbin fullness.

After adjusting some of the components,it can be used for flax(ramie)Production.The machine is Model FX256 Flax Comber.

o cia per automatine vertimo programa isversta :) galinis sakinys gavosi truputuka juokingas :)

Ypatybių Specifikacija: FB256, šukuojantis mašininį Skardinių maitinimą. Skardinės specification:700x1000mm. Vilna ar lino atplaišos yra perdavimas per vadovo volus, neatidėliotinus volus ir paskui stalo valdybai, kuri priverčia atplaišas tvarkyti, kad išvengtų nelaukto sudarymo, ir formos net storio kuokštas. Tada kuokštas gali būti perdavimu į besimaitinančią dėžę pagal reikalingą ilgį. Mechanizmo karšimas susideda iš besimaitinančios dėžės, materialios palaikymo lėkštės, žnyplių, surišimas prietaiso, apvalių šukų ir aukščiausių šukų, ir taip toliau. Dėžės maitinimas yra įrengtas devyniomis eilėmis apskritų segtuko ruožų, tarp kurių yra dvi eilės 5 pins/10mm, trys eilės 6 pins/10mm, keturios 7 pins/100mm segtuko ruožų eilės. Adata užimtas apvalių šukų rajonas sudaro 202 viso perimetro degress. Priekis faller yra pasodintas su 6 ar 5 zigzaginiais metaliniais skirtingo adatos tankumo adatos barais; tuo metu, kai užpakalinė dalis faller yra pasodinta 5 ar 4 zigzaginiai metaliniai skirtingo adatos tankumo adatos barai. Neddle barai su įvairiu adatos tankumu galėjo būti sureguliuoti pagrindas ant skirtingų pluoštų ir įvairovių. Mechanizmo valymas daugiausia susideda iš apskrito šepečio, doffer, striptizo šokėjos baro ir dulkių įtraukimo prietaiso, ir taip toliau.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na taip zirkliu kainos prasideda nuo >1000lt. mes irgi kol kas su senovinem zaidziam :)

Šiandien Geros žirklės "Heiniger "kainuoja 1200 lt. parduoda jas arba Vet aprūpinimo centras Arba Avena.

Jei prisimintumet žydišką patarlę ,kur sako , kad "aš ne tiek turtingas kad pirkčiau pigius daiktus "tai bus viskas gerai.

Patirtis su mašinėlėm tokia kad šitos visos pigesnės pasibaigia labai greit rekordas pas vieną avių augintoją po 5 avių. pagrinde pareina variklis .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
gal kas patartumet kaip pasigalasti paprastas aviu kirpimo zirkles (turiu galvoj tas kur 27 lt. kainuoja). Ar cia butinai specialisto reikia?

nezinau kokios ten kainuoja 27lt. bet speju kaip kerpa dauguma smulkiu :) tai svitras dildes ir pan. nezinau kaip ten tiksliai ten tevo hobis :) siaip buna kad sunkiai kerpa o poto kazkaip net pacios uzsigalanda bet nevisada.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
  • po 2 metų...
  • po 3 mėnesių...
  • po 2 savaičių...

Del kinietisku nezinau, bet as isigijes esu is avenos tas prancuziskas

http://www.avena.lt/Galvijams-ir-avims/ ... uct_id=735 Constanta 3 tai kokios sakyciau tikrai geros ir tvirtos atrodo.

Kazkaip pabijojau pirkti pigias is nezinia kur. Tai vadovavausi taisykle skupus moka 2 kart. Juk tai ne vienkartinis daiktas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mes neseniai nusipirkom kinietiškas (parašyta Austria :D ) el. žirkles, bet mum atvežė per pažįstama iš lenkijos , tai kainavo 300 lt. Lietuvoje per dideli antkainiai tom žirklėm. Jai netoli lenkų givenate ir ruošiatės prkti tai tikrai apsimokėtu lenkuose. Duomenys mašinėlės: 300w, 3000/min ašmenų judesių. Nukirpau 7 avis, tai kol kas veikia neblogai, tik ašmenys kaista, bet manau čia ne vien kinietiškuose, nes ašmenys geležiniai ir trinasi viens į kitą. Su ašmenų kaitimu, pastebėjau, kad labai svarbu neperspausti jų..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Avytės auga gerai ir jau visiškai priprato, sekioja, kaip šunyčiai :) tik vat avinukas prieš mėnesį pirktas viduriuoti pradėjo :( dar bijome, kad avytės neliktu "tuščios", nes avinukas (Gruodžio mėnesio) nors ir stambesnis nei suaugusi avis, bet dar nematėmlipančio. Aišku stipriai jo ir nesekėm :D Kad nebūtų visiškai "off topic", tai jei yra atliekamų pinigų mašinėle patarčiau pirkt patikimesnės gamybos ir tikrai neprašausit :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...