Jump to content

kaip parsivežti kombainą


gintrs

Recommended Posts

  • Atsakymai 80
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

mes niva su dišlium parsitempėm.pasigaminom vamzdi ,užkabinom už galinio tilto ten kur posukio cilindras tvirtinasi ir nuo vamzdžio trauke pria posukio soškės pajungėm ,tai ir vairavosi ir su bielkio parvilkom.manau savo eiga gaila butu transmisija drožti,verčiau pataupyti laukam.na o 200 km tai jau rimtesnis veiksmas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmąjį savo kombainą, jau nurašytą kolchozo Nivą iš Baltarusijos savu hodu parvažiavau apie 120 km ir nesubyrėjo. Po to dar kitą Nivą irgi naudotą iš Kauno į Druskininkus parvairavau irgi 130 km. Po to Jenisiejų naują paėmėm iš Kėdainių parvažiavau ir dar 12 sezonų atidirbo ir nepairo ta važiuoklė, pardaviau prieš dvi savaites viskas veikia. Na aš suprantu kad nuobodu brūžint šitiek kelio kai visi tave lenkia, bet pigu. :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš parmyniau iš Klaipėdos per 10 valandų (apie 250km). Bėda tame, kad tai negabaritinis krovinys ir tiek vežant tralu, tiek pačiam važiuojant reikia leidimo. Nu ir kelių kebabų kelionei :icon-wink: . Ašku ten mane keikė žmonės gerokai, nes kamštį padariau normalų, net kelininkai su "Vėgėle" turėjo dingt nuoi kelio :icon-redface:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš, kaip ir Bulvinykas, praeitais metais irgi pa panašų nuotykį apturėjau - savo chodu iš Klaipėdos apie 350 km (su visais aplinkeliais) parmyniau. Kadangi Mega - ne iš mažųjų, tai taip pat ir leidimą negabaritui teko išsipirkti. Teko ir baudelę susimokėti Klaipėdos mentams (svolačiai) kurie buvo pareiškę, kad išviso toks negabaritas savo chodu negali keliais važiuot. Teko ir pamiegot per naktį kombaine - sprogo vežimėlio padanga, tai kol suradom.. Dabar smagu - o tada strioko tikrai daug buvo. Kitą kartą tik ant tralo gabenčiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei jau toks upas ji vesti o ne vaziuoti paciam tai tel kuris uzsiima pervezimais 868777448 kestas, bet pagalvok ar apsimoka moketi tokiuos pinigus?

asmeniskai as pries metus is vilkavisko i ukmerge parredejau per desimt valandu 250km, nes pervezimas butu kainaves 1500, o kuro sudeginau uz 500, vaziavom dviese pasikeisdami, pasirupink draudimu ir keliu mokesciu del sventos ramybes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...