Jump to content

Kaip vertinate lietuviškas žemės ūkio svetaines?


Laikrodininkas

Recommended Posts

Sveiki mieli žemdirbiai. Esu, kaip sakoma, vargšas studentas ir šiuo metu žurfake rengiu vieną darbą apie svetaines, tad reikia Jūsų pagalbos. Man labai svarbu sužinoti, kokios yra svetainės Lietuvoje žemės ūkio tema. Kaip vertinate vienas ir kitas. Kokie yra vienų privalumai, o kokie trūkumai. Be galo padėtumėte referatui.

Robertas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gal būtų galima kokį balsavimą čia padaryti. Arba bent jau standartizuoti kaip nors vertinimus. Na, nė neįsivaizduoju. Gal moderatoriai galėtų paskelbti balsavimą? Pavyzdžiui, kaip sužinoti, kur yra daugiausia naudingos informacijos žemdirbiams, gal apskritai galima suskirstyti privalumus ir trūkumus, pvz. skelbimai, informacija, navigacija ir panašiai. manau, kad taip būtų naudinga. Pavyzdžiui, manoukis.lt atrodo gerokai senstelėjusiu dizainu, bet info lyg ir nebloga. Daugelyje svetainių atsikartoja ta pati informacija, kaip ir kitose. nma.lt išvis daugiau tik valstybiniai pranešimai. Būtų įdomu sužinoti jūsų žemdirbių nuomonę. O gal kas nors turite kiek kuri svetainė turi lankytojų ir pan.

Gal vertėtų iš zemesukis.com skaitytojų sudaryti tam tikrą balsavimą?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi tu ta tema pradejai tai atsidares savo pirma pranesima spaudi keisti ir apacioj rasi "prideti apklausa suformuluoji klausima pvz kurioj svetainej randad daugiausiai aktualios informacijos ir pridedi atsakimu varijantus (nors net neabejoju 100% bus zemesukis.com :lol: ) nori kita koki aspekta apklausti, pvz kuri svetaine patogiausia vartotojui pradedi nauja tema ir vel pridedi atatinkama apklausa. Na ir skaitai komentarus kas ka parasys del lankomumo ira internete puslapis kur visa ta info gali gauti tik pamirsau kaip vadinasi donatas gal primins :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, bent jau man, kaip žurfako studentui, matyti, kad zemesukis.com informacija pasenusi. Gal čia kokios nors kitos priežastys, kodėl? Gal tiesiog porižiūrintieji svetainę dirba iš idėjos, todėl ne visada laiko tikriausiai turi atnaujinti informaciją. Kol kas iš tų išvardintų geriausiai atrodo manoukis ir valstietis. Ukininko patarėjo purlapyje apskritai kažkoks nesusipratimas, nes informacija tik š laikraščio. Ir tai ne viską duoda skaityt. Žemės ūkio rūmuose beveik savaitę stebbiu info, tai ten irgi lėtapėdžiai. O dėl balsavimo tai tikriausiai čia nieko gero nesigaus. Savi prabalsuos, kad geriausia ir objektyvumo jokio nebus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas tiesa, subjektyvumo tam tikras laipsnis visada išlieka ir išliks. Juk jeigu tokį patį klausimą užduotume kitame forume, ten žmonės irgi trauktų į savo pusę. To neišvengsi. Pridėjau balsavimą. Vėliau reikės pridėti kitą klausimą, o po to dar kitą. Tad tada susidarys vaizdas. Agrozonos neįtraukiau, nes, kaip pamačiau, ten priklauso ji valstiečių laikraščiui. Svetaine apleista jau nuo kovo mėnesio, tad net ir vertinti nėra ką. Pridėjau tik valstietis.lt, kuris gyvas, kaip ir gyvas yra manoukis.lt. Bei kitos svetainės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šios svetinės turinys nėra pasenęs, čia kasdien lankosi šimtai ir išsako savo nuomonę.

viskas ir prasidejo nuo forumo, poto buvo paleistas portalo skriptas, tam kad vartotojai galetu pateikti idomesnes foto ir pan... Naujienos tikrai nera pagridinis varikliukas. Kada uzeina upas tai delioju naujienas o kai praeina tai galiu nors ir puse menesio neideti nei vienos naujienos. Cia labiau informacijos keitimosi tarpusavyje veikia principas, nei kazkoks naujienu portalas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...