Jump to content

Garix

Nariai
  • Pranešimai

    626
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    4

Atsakymai kurių autorius Garix

  1. Prieš 4 valandas, manttys pranešimas:

    Kodėl tu nenori normaliai pasikalkint po kelias tonas kalkiu, kad butu ilgamete nauda. pinigais nebus daug brangiau nei su sitom zaisti

    Nuosavus laukus taip ir dariau prisivežiau nemažą kiekį palaidų ir per paslaugą iškratė. Bet yra pora laukų ant klaustuko kur gali už metu ar 2m netekti, tai ten norisi tik tas plikęs laikinai kažkiek atgaivinti, o ne visą lauką konkurentui sutvarkyti, tai namų sąlygom pagalvojau gal granuliuotų paberti prieš sėją jeigu neatims lauko kitais metais.

  2. On 2023-10-11 at 20:59, WYCKA/ pranešimas:

    Sveiki baigiau kilima jau be sankabos reiks keist diskas stovi jos dvi keramikinės bet dar gaunu tik pakaitalą su andeklu  tai kaip manot laikytų paprasti sankabos diskos ar geriau užsakinėti keramika. 

    Šitam reikale manau taupyt nereikia, žiemą firmos daro kartais nuolaidas dalim orginalą įdėjus nereiks sukt galvos per kūlimą laikys, nelaikys.

  3. Prieš 1 valandų, axe pranešimas:

    Jeigu tiketi ta basfo lentele kuria ikeliau tai panasu kad saracen delta del to ir imdavo kad jame yra diflufenikano. Be to saracen delta jei naudojai po 100g/ha tai diflufenikano veiklios atiduodavai net maziau negu dabar galvoji atiduot su stakato pilna norma

    Galvojau florasulamas pagerino veikimą, bet pagal lentele kaip matom jo nėra jeigu jinai teisinga.

  4. prieš 25 minutes , Marijus197 pranešimas:

    Berods kalbama buvo, jog jei imi beariminę, turi liekanos dirvos paviršiuje matytis. Galbūt vasarojuj dirvą sulėksčiavai iki “juodumo”🧐

    Tai jeigu geras diskinis natūralu, kad tų liekanų mažai matysis, čia jau panašu NMA kai mokėt nenori pinigų, tai ir rast priežasčių. 

  5. Prieš 1 valandų, kesstonis pranešimas:

    Siemet zirniu insekticidu nepurskiau ir nebuvo pagrauztu,kiek ziurejau tai nemaciau kirminuku,o pernai purkiau ir kai nuveziau priduot tai sake kad daug pagraztu yra. Tai nesuprasi  cia juos reikia purksti ar ne.

    Kiekvienais metais vienoda vabalų populiacija  juk nebūna.

  6. Prieš 7 valandas, AGROMAN pranešimas:

    kai virš 20proc tai jau neima, pirma karta naudojau 3 skirtingus insekticidus ir vis tiek daug pažeistų 

    Proteusa išėmė ir bėdos prasidėjo su vabalais, su kontaktiniais ne iš pirmo girdėti, kad tuščias reikalas pupose.

×
×
  • Create New...