Jump to content

arciu555

Nariai
  • Pranešimai

    1847
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    14

Reputation Activity

  1. Patinka
    arciu555 reacted to JCB in Patarimai perkant deveta MTZ   
    Gerai bus ir su arkliu tai jam pricepo nėra, tai be techikinės, tai dažytas, tai atvažiuosiu po kelių dienų. Geras daiktas greit nuperkamas ir pirkėjas tas kuris pinigus moka.
  2. Patinka
    arciu555 got a reaction from bebrynas in Pieno kainos   
    Fūros nešiaip sau išėjo iš LT buvo pasirašytas įstatymas,o kas pasirašė? Panaši situacija buvo 2011m kai jautienos nebuvo kur deti,dabar atsisukit video 2011,2012 m ir pasižiūrekit kuri valdžia ką darė. Paklauskit vadybos kuri dirba su LT prekybcentriais sužinosit niuansų,kad ne visada perdirbejai gali buti kalčiausi.
  3. Patinka
    arciu555 got a reaction from Zim511 in Pieno kainos   
    Ne pasterizuoto pieno tikrai nepirks,nes kaimynai Taurageje 4,5 karvių viską išveždavo į miestą,bet perka,tik senjorai,jaunesni tikrai neperka. Jei tektų auginti daržoves buvau paruošęs planą: išsinuomoti patalpas,tik daugiabučių kvartaluose ir parduotuve visų rūšių daržovių,vaisių,sulčių,medaus ir t.t. tikrai įsikibtum,nes reikia asortimento,o vežant daug savikaina mažėja. Konkuruoti kaina su dideliais  ir laimeti konkursą tikrai nepavyks,nes Valstybe turetű ūkininkui damoketu už sveiką products,bet panašu,kad....vakar rode drąsius žmones kurie pila pieną. Pabaigai reiktų suprasti,kad prie tokios infliacijos numušti taip vieningai kainą yra ne kainos numušimas,o ,,izdėvalkė,,jėgos demonstrations,o jègą demonstruoji arba prieš žioplį arba su ,,stogu,,
  4. Patinka
    arciu555 got a reaction from Zim511 in Pieno kainos   
    Vienintelis ką galit padaryti greituoju būdu,susivienyti ir padiskutuoti ką daryti,po to prasiveržti į TV,spaudą,partijas ir mūsų ūkininkų  yra tiek ir tiek,plius šeimos nariai,darbuotojai,norit rinkimus laimeti? Ką siūlot? Ir t.t
  5. Patinka
    arciu555 reacted to PArty in Pieno kainos   
    Propogandiniai raktiniai žodžiai milijonai + augo. O visą kitą nesvarbu . . . Juodosios technologijos 
  6. Patinka
    arciu555 got a reaction from Andriusfeat in Pieno kainos   
    Ne supirkejus reikia gąsdinti, o..prekybininkus. Nes jų dalis pieno kainoje didžiausia. Pagal Pricer.lt vadovą prekybininkai mažiausiai kainas kėlė kai Skvernelis ,,kariavo, su jais.Skelbė jų pelno dalį. Ir Kinija uždaryta ,EU savo turi,LT prekybcentrių monopolija ir va pradedam jausti kai visi faktoriai susirenka...
  7. Patinka
    arciu555 got a reaction from juska in dirvožemio tyrimai   
    Es stojimas tai yra derybos,kiekvienoj srity  su perejimo laikotarpiais. Ir ką vykdom mes nebūtinai vykdys Ukraina. Pvz Airijoje srutos bega,į pakalnes ir dirba vargo nemato,pačioj EU yra dvigubi standartai ir reikia suprasti,kad mes visur pirmieji kur savus eina du×lkinti,jau prisižadejom būti patys žaliausi,neteršiausi ir jos ant mūsų. Jei Gentvilas dar bus 4 m,tai MTZ ir visi senesni traktoriai nyks iš laukų,aš tuo mažai abejoju. Derlingų kitų Metų!!
  8. Patinka
    arciu555 got a reaction from rapsai20 in koki traktoriu rinktis???   
    Aš tai žiūrečiau kokius padargus tampė...
  9. Patinka
    arciu555 got a reaction from udugas in John Deere traktoriai   
    6400 yra 4 cilindrų, o 6600 6 cilindrų ,nežinau koks pačiam poreikid,tik atsimink,kad yra greičio dėžės 40 ir 30 greitis, 5 ir 6 pavaros.
  10. Patinka
    arciu555 reacted to anddam in Trašų kainos   
    Again..Pasakėčios iš ŽŪM :)) Iš kur toks didelis visų reikalų išmanymas, kuris tikrai neatsispindi šių dienų ŽŪM darbo specifikoje?
  11. Patinka
    arciu555 reacted to grazbek in Verslo sinergija ūkyje.   
    Gerai pagalvojus tiek jus tiek rokiškio sūris užėme ginybines pozicijas.Ir turbūt kiekvienas gali turėti savo tiesa....Rokiškio sūris vadovas teigia kad valdžia nieko nedaro ir šioje vietoje jis yra teisus nes kalba apie šiandienine situacija.Jusgi kaišiojate jo valdomos įmonės rezultatus už praėjusius puse metu kai viskas buvo daug maž tvarkoje ir teigiate kad jis skrudžas yra.Jums truksta noro  suprasti kad jis šneka apie tai kas bus kita pusmeti o jus to nenorite girdėti nes tai yra patogiau jums rodykles nuo skaudančios galvos pervesti ant sveikos galvos.
  12. Patinka
    arciu555 reacted to dzipas in Verslo sinergija ūkyje.   
    Teorinis pamastymas geras - bet normalus zmogus bijo buti suestas - toks mechanizmas smeizto sukurtas, kad tik durnius gali jo nebijot.
  13. Patinka
    arciu555 got a reaction from Remse in Verslo sinergija ūkyje.   
    Į verslo santykius kištis neišeina ir ramu... O gal politikai galėtų pritraukti naujų grūdų supirkėjų, trąšų platintojų, ž.ū produkcijos naujų rinkų, naujų banks kurie suteiktų geresnes sąlygas ar irgi kištis neišeina? Kaip eksportas í Taivaní? Yra ką veikti ar viskas Okey?
  14. Patinka
    arciu555 got a reaction from udugas in GEDIMAI   
    Keletą senų siurblių esu vežęs į Gargždus, sutvarke, o purkštukų niekas nepatikrino geriau nei kaimynas ant seno aparato,su ,,naujais aparatais visi geri buvo,,3 pakeičiau ir reikalai pasitaise
  15. Haha
    arciu555 reacted to Witalikas in Grūdų kainos?   
    Daug kas si sezona, be trasu 3t/ha rapso ir 6t/ha kvieciu pjove  
    Pasirodo prie elevatoriaus aš tik vienas durnius trešiau ir ta patį kūliau   
  16. Patinka
    arciu555 reacted to ramas 1 in Verslo sinergija ūkyje.   
    Labai paprastai ,Lenkai dare  naudojamu pesticidu EU analize,buvo uzsakyta  studija kiek sunaudojama kg pesticidu i 1 h.Tai Vokietija ,Danija ir visos kitos sunaudoja apie 8 kg i 1 ha. Baltiju salys iki 3 kg i 1 ha.Tai koks gali but dar pas mus mazinimas? A?Nes kitu atveju vienas gudras -kitas dar gudresnis.Kalausimas kodel mazint ,nes ir taip mazai naudojam,siekis padaryt nekonkurencingais?
  17. Patinka
    arciu555 got a reaction from AG Paulius in Verslo sinergija ūkyje.   
    Jūs rašinejat liberalization blogai anas blogai ,visur tas pats ir taip toliau. Esmė, kad LT valdžia neišmoko uždirbineti pinigų, o tik surinkti ir pradanginti. Tas 20 m valdžios neveiklumas ateina po truputį, švietimui ragai, šią vasarą LT keliuose nemačiau ne vieno kelininko,( keliams pinigų nera) ,energetikoj ragai, užtvankas griauna nera pinigų. Jei LT turetų pinigų butu kompensacijos elektrai ,elektrinems ir t.t. Žodžiu ateities projektams,o kai nera..... tenka keikti.... žodžiu ką rinkom tą ir turim
  18. Patinka
    arciu555 reacted to dzipas in Verslo sinergija ūkyje.   
    Tai kad maziau liko jau. Siaip kas liecia tamstos poziuri i informacijos (na tam tikra zemdirbiu bedu suzinojimo forma) surinkima - tai viskas i ZUM susiusta, surasyta - ir per rezoliucijas ir per straipsnius ir per fb komentarus ir t.t. Taciau eilinis atsakymas - Ne negalima, ne reglamentai neleidzia, ne partija kitaip mato. Todel ir rasau jau nebesinori to paties kartoti, kai jau zinai atsakyma. O tie atsakymai - gryni atsispardymai. 
    Kas liecia statistika - va eilinis atsispardymo pavyzdys. Valdininkai kai nenori sresti problemos jie tiesiog sako - jo cia negerai - reikia darbo grupe sukurti sitam klausimui nagrineti. O darbo grupe dirba dirba ir zek jau valdzia pasikeite, zek jau ir kaip neaktuali darbo grupes veikla .... Toks darbo imitavimas gaunasi. 
  19. Patinka
    arciu555 got a reaction from Eduardas in naujas mtz ar devetas vakarietiskas   
    Nereikia prisirišti prie traktoriaus markes ar modelio. Vienas vaikinukas perejo iš MTZ į vakarietį nupirko  parvežtą Case 956 apleistą už 6000 eur,įkišo dar 4000 eur ir važiuoja, dirba. Kaimynas nupirko 93m 6400 užmuštą JD už 9000 eur,dar 5000 eur ir 4m dirba 40 ha,su vienu traktorium,kad už 20000 eur nera ką pirkti nemanau. Jei žiūresi ne mazgus,o ar persiūta sėdynė aišku nenupirksi. Jei nori,kad traktorius laikytų pirk 30 % galingesnį nei reikia. 
  20. Patinka
    arciu555 got a reaction from woldass in Ruloniniai presai   
    Tinkliuko paleidimas ir nukirpimas mechaninis,įdėjai mygtuką ir viskas.Didesnė bėda būtų sužinoti kada pilnas,nes kabliuose yra davikliai,jei silpnas traktorius iš balso suprasi, o jei nesilpnas.? Kokios detalės,kad tenai iš  welger 200 daug kas tinka.,
  21. Patinka
    arciu555 got a reaction from dvidas in Pasaulio įvykiai   
    2014 m  eur kainavo 40 rubliu,po Krymo 80 rubliu, dabar 200 rubliu ir oficialiai uždrausta prekiauti eur,doleriais, sankcijos su 2014 m ir dabar nepalyginama 
  22. Patinka
    arciu555 got a reaction from Ukius_bulvinskis in Pasaulio įvykiai   
    Baltarusiams jau vakar buvo duotas įsakymas eiti, bet matomai poilsiauja kokiam pakrūmy ir laukia pabaigos. Tas pats kaip tas garsusis karavanas 60 km ilgio niekaip nepasiekia Kijevo matomai nebėra noro... ką tik ukrainiečiai parodė  po kelių šūvių rusai paliko 30 vnt transporto,tankų,zilų kažkaip kovingumas mažeja, o ukrainiečiai ir toliau žudo karininkus kurie ėmė Krymą. 
  23. Patinka
    arciu555 got a reaction from Ukius_bulvinskis in Pasaulio įvykiai   
    Stabdo jewelin ir stingeriai  kurie eina tūkstančiais. Jei bent 20% jų pasieks tikslą tai jau netektys milžiniškos plius ukrainiečių motyvacija.Kala tanką ar sraigtasparnį iš atstumo, žuvo rusų generolas, 20 vagonų ukrainiečiai greit parsiųs lavonų í Rusiją kokia bus reakcija? Uždaroma ,net ladų gamykla, Rusijos miestuose vyksta ekonomikos forumai ir deja prognozė tragiška. Visas tas kokteilis turetu būti Putinui ne į sveikatą.
  24. Patinka
    arciu555 got a reaction from dvidas in Pasaulio įvykiai   
    Baltarusiams jau vakar buvo duotas įsakymas eiti, bet matomai poilsiauja kokiam pakrūmy ir laukia pabaigos. Tas pats kaip tas garsusis karavanas 60 km ilgio niekaip nepasiekia Kijevo matomai nebėra noro... ką tik ukrainiečiai parodė  po kelių šūvių rusai paliko 30 vnt transporto,tankų,zilų kažkaip kovingumas mažeja, o ukrainiečiai ir toliau žudo karininkus kurie ėmė Krymą. 
  25. Patinka
    arciu555 got a reaction from shaulinis in Pasaulio įvykiai   
    Pagal tsn.ua neblogai laikosi dar. 
×
×
  • Create New...