Jump to content

arciu555

Nariai
  • Pranešimai

    1847
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    14

Visas nario arciu555 paskelbtas turinys

  1. arciu555

    Pieno kainos

    Fūros nešiaip sau išėjo iš LT buvo pasirašytas įstatymas,o kas pasirašė? Panaši situacija buvo 2011m kai jautienos nebuvo kur deti,dabar atsisukit video 2011,2012 m ir pasižiūrekit kuri valdžia ką darė. Paklauskit vadybos kuri dirba su LT prekybcentriais sužinosit niuansų,kad ne visada perdirbejai gali buti kalčiausi.
  2. arciu555

    Pieno kainos

    Lenkai yra turtingi jie myli smulkų verslą,jei nori išgyventi turi mokesčius moketi,tik nuo apyvartos. Kitas dalykas: energetikos ministro įmones gal nera pripirkusios energetikų akcijų,ten gal elektra pigeons. Trečias dalykas: Anūkas kiniečius pasiunte, jie pasiunte mus,tipo per maži pinigai. Bet jei būtų buvę kiniečiai gal pienas būtų pigęs,tik 5 cnt? Visi kartu numušo kainą ir nėra susitarimo??Niekas nekalba apie tyrimą? Pagrindinis dalykas, kad ùkininkai laukė,laukė kantriai laukè to bangavimo geriau, blogiau, bet dB kažin ar apsimoka vien laukti. Įmonę perkelsi iš LT,žemės ne.
  3. arciu555

    Pieno kainos

    Ne pasterizuoto pieno tikrai nepirks,nes kaimynai Taurageje 4,5 karvių viską išveždavo į miestą,bet perka,tik senjorai,jaunesni tikrai neperka. Jei tektų auginti daržoves buvau paruošęs planą: išsinuomoti patalpas,tik daugiabučių kvartaluose ir parduotuve visų rūšių daržovių,vaisių,sulčių,medaus ir t.t. tikrai įsikibtum,nes reikia asortimento,o vežant daug savikaina mažėja. Konkuruoti kaina su dideliais ir laimeti konkursą tikrai nepavyks,nes Valstybe turetű ūkininkui damoketu už sveiką products,bet panašu,kad....vakar rode drąsius žmones kurie pila pieną. Pabaigai reiktų suprasti,kad prie tokios infliacijos numušti taip vieningai kainą yra ne kainos numušimas,o ,,izdėvalkė,,jėgos demonstrations,o jègą demonstruoji arba prieš žioplį arba su ,,stogu,,
  4. arciu555

    Pieno kainos

    Vienintelis ką galit padaryti greituoju būdu,susivienyti ir padiskutuoti ką daryti,po to prasiveržti į TV,spaudą,partijas ir mūsų ūkininkų yra tiek ir tiek,plius šeimos nariai,darbuotojai,norit rinkimus laimeti? Ką siūlot? Ir t.t
  5. arciu555

    Pieno kainos

    Prieš 2 menesius buvo parodytas pelnas: perdirbejas ir prekybos central lygiom dalim. Teisinga? Aišku,kad ne. Lietuvoje su prekybos centrais derybų nera. Arba parduodi arba lauk eini,nes nera konkurencijos. Kitas variantas toj pačioj laidoj kalbejo lietuvis priklausantid EU kažkokiai tarnybai ir pasake apie galimai , juodus, pinigus prekybcentriuose, AR prisimenat atvejį,kad prekybcentriai būtų gave rimtą baudą?? Streikai padeda ,tik niekas neduoda komandos....
  6. Lietuva maža,bet įstatymai skiriasi. Šiaip reikia Sąskaitos- faktūros,pirkimo sutarties,komercinio ir perdavimo-priemimo. Vienam rajone gali nereiketi kažkurio popieriaus,kitam dar ką nors gali iškasti,žodžiu reiks ar nereiks,bet tureti ne pro šalį.
  7. arciu555

    Pieno kainos

    Pasityčiojimas ir ką? Suvalkiečiai driokstelejo tuoj Visa valdžia sulėkė, dabar pažiūresim ar pienininkai verti didesnių kainų ar...ir taip gerai.
  8. arciu555

    Pieno kainos

    O tai vyriausybe neturi Plano vienam ar kitam atvejui? Jei ners Plano tai...ką veikti? Tik tam,kad sedetum,kaip vakar Gentvilas pasakė: dabar tai tikrai neatsiras politeness valios,nes arteja rinkimai tai kaip 2 m,tyyylaus sedejimo??
  9. arciu555

    Pieno kainos

    Ne supirkejus reikia gąsdinti, o..prekybininkus. Nes jų dalis pieno kainoje didžiausia. Pagal Pricer.lt vadovą prekybininkai mažiausiai kainas kėlė kai Skvernelis ,,kariavo, su jais.Skelbė jų pelno dalį. Ir Kinija uždaryta ,EU savo turi,LT prekybcentrių monopolija ir va pradedam jausti kai visi faktoriai susirenka...
  10. arciu555

    Pieno kainos

    Prieš porą mènesių Suvalkiečius ūkininkus bande įtraukti į kažkokius draustinius suvažiavo traktoriai į miestelius ir sulèkė Visa valdžia iš Vilniaus kalbetis, o dabar arteja rinkimai...turint noro galima daug ko padaryti.
  11. arciu555

    GEDIMAI

    Dar gali buti rankena šlaunų nuleidimo nesureguliuota ar vožtuvas išdilęs turi pažaisti su rankena,gal kažkurioj padety greitai leisis.
  12. arciu555

    GEDIMAI

    Šlaunų reguliavimai yra atskiri pvz čia internacionalo 83m,kitas 6600 JD,gal yra jungtukas išimtas ir nera reguliavimo? Dar gali buti šlanguose iš vidaus atsilupę ir nepraleidžia.žodžiu....
  13. arciu555

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Jau prasimuša žinios į viešumą,kad nuo pavasario yra blokuojami saules elektros parkai,bent 40 įmonių,tai kaip čia išeina,kažkas bijo prarasti rinkos dalį?
  14. arciu555

    GEDIMAI

    Jei tuščias tai gal išdilę kažkur yra liečiasi,bet jei pilnas su padargu tai tik reguliavimas turetų būti ir ko gero rankenos,ne mygtukai
  15. Kablys turi būti žemiau nei darbinis,kitaip kaip kardaną pajungsi.Aš kaip presuodavau preso prikabinimas būdavo apytiksliai 40-50 cm aukšty.
  16. arciu555

    dirvožemio tyrimai

    Es stojimas tai yra derybos,kiekvienoj srity su perejimo laikotarpiais. Ir ką vykdom mes nebūtinai vykdys Ukraina. Pvz Airijoje srutos bega,į pakalnes ir dirba vargo nemato,pačioj EU yra dvigubi standartai ir reikia suprasti,kad mes visur pirmieji kur savus eina du×lkinti,jau prisižadejom būti patys žaliausi,neteršiausi ir jos ant mūsų. Jei Gentvilas dar bus 4 m,tai MTZ ir visi senesni traktoriai nyks iš laukų,aš tuo mažai abejoju. Derlingų kitų Metų!!
  17. arciu555

    Grūdų kainos?

    Man ir kartais prireikia traktoriaus pagalbos, 50 eur (su abipusiu sutarimu)už pusvalandį darbo ir jokio sąžines graužimo,tik pasuku atsiliepia,atvažiuoja.Aišku ne visiems reikia pinigų.....
  18. arciu555

    Perku mtz

    Gausi mtzoko pirkti išsiruošti ryte ir su pardaveju kartu į savivaldybę, ir patikrins kur problema?
  19. arciu555

    Perku mtz

    Išregistruojant reikia tureti pirkimą-pardavimą ,kad žinotų kam užmesti ir pasirašai savivaldybej,o su MTZ gali būti visokių fejerverkų todel,kad surenka iš detalių nuperka bet kokius dokus,o tie gal jau seniai nuo įskaitų nuimti...
  20. 6400 yra 4 cilindrų, o 6600 6 cilindrų ,nežinau koks pačiam poreikid,tik atsimink,kad yra greičio dėžės 40 ir 30 greitis, 5 ir 6 pavaros.
  21. arciu555

    Claas kombainai (informacija)

    Įmesk stūmoklių gamyba į Google ir turetų ìšmesti keletą įmonių, jos ne tik gamina,bet ir pirmiausia ieško naujų ir parsiunčia. Jei man 1975m Fahro kombaino stūmoklį patsiunte si žiedais už 77 eur,tai Perkins tikrsi ras. Tik nepamenu ímones,nerandu sąskaitos.
  22. Jei bus nevienodi arba vienas pasilpęs kitas naujas vienas kitą pabaigs per pusmetį,ilgalaikėj perspektyvoj, tik Abu nauji ir vienodi.
  23. Jei priekinio tilto,nuimi pavaros dangtelį turetų būti kontrė pusašio,po to nuimi visą visą šoninę pavarą ir ištrauki su pusašiu, Viskas.
  24. Turi žiūreti,kad tie peiliukai nebūtų ant kieto,kokia apsauga čia? Kaimynas pirko mulčerį prie T 25 apie 1 m,
×
×
  • Create New...