Jump to content

wydas63

Nariai
  • Pranešimai

    3341
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    38

Atsakymai kurių autorius wydas63

  1. Prieš 9 valandas, Dainius48 pranešimas:

    Noriu kuro kieki padidint. Tai siurbli reguliuot vezt reik? Ant senesniu siurbliu buna varztas. Puse abaroto prisuka, kad padidint. Ant tokio paciam to padaryt negalima?

    Senuos utn siurbliuos buvo paprastesnė system , siurblio reguliatorius praktiškai tiesiogiai buvo surištas su nominaliu plunžerio našumu , ir jei neskaitant perkrovos korektoriaus(kurs dažniausiai ir neveikdavo) , ji pasukus ta   max kūro norma padidėdavo . O šitam naujajam be to nominalinio varžto , dar yra ir atgalinė korekcija ir tiesioginė ir dar kažkokia (dabar greit neprisiminsiu) , plius turbinos priputimo korektorius . Visa šitai turi įtaką kūro normai , labai gali būt jog čia jinai didinasi per kažkuri iš korektorių . Reguliavime šitie siurbliai sudėtingi , prieš ką darydamas geriau pasitark su meistru kuris konkrečiai tokius siurblius reguliuoj .

  2. Prieš 12 valandų, Dainius48 pranešimas:

    Grynai tokiame siurblyje kuris varztas kuro norma reguliuoja? 

     

    ''Grynai tokiame siurblyje '' , kuro norma reguliuoja siurblio reguliatorius , a ne koks atskirai paimtas varžtas  . Tas apatinis (i katraji Tamsta jau esat nusitaikęs  ) , reguliuoja nominalu kūro padavimą . Jo liest kaip ir nepatartina . Įdomu kodėl prisireikė to reguliavimo , pasikeitė siurblio darbe kažkas a tiuningo tikslais ?

  3. prieš 21 minutes , manttys pranešimas:

     

    Šiaip su GP pasu _________________________, tiesiog apsikirpau, nuėjau į dideles parduotuves, į kiną ir kitur, kaip normaliu periodu. Buvo didelis komfortas ir ačiū GP už jį :D

    Ačiū ir Tau , už "Praėjusią parą, ketvirtadienį, Lietuvoje patvirtintus 1970 naujus koronaviruso (COVID-19) atvejus, ir mirusius 18 žmonių " ....

  4. Prieš 9 valandas, Zvanas pranešimas:

    Kur tikinčiųjų mokslu komentarai? Jau para laiko, o dar docentas į celofaną nesušarlatanizuotas (nesuvyniotas).

    Eik po velnių , su tuom docento  į celofaną sušarlatanizavimu  :grin: , ne tas daba galvoj :eusa-think:  . Blyn , Ingrida pasikėsino į pamatinę GP vertybę - laisvę šlaistytis be kaukių ....,  įšdavystė kokių reta !!!!!!  , stresas avims . :icon-mrgreen:

  5. Nu čia dar ir nuo orų ir dirbimo laiko daug priklauso  :eusa-think: . Man kai pavyksta gerai viską sutaikyt pora kart pavarau ir žemė puri išsilaiko iki pat rudenio .  A vot šymet kažką pramazinau ir gavos nekas . Gal per anksti a gal per vėlai nufrezavau , bet grumunstukai nepasinaikino ir 'antra pusė' tol pylijo nervus , pakol bulvių nenukasėm  :icon-biggrin: .

  6. Prieš 7 valandas, Zenonas123 pranešimas:

    sveiki ca kur rasiau praita siki netaip parasiau mano traktoriui darbo veino apsukimai 500 frezas ira japoniskas kobotos bet truksta apsuku aisku galiu sukti ir1000 bet tada apkriaun varikli ir baisei sumala zeme taktorius ira solis 26 ........     

    Visos frezos apkraun variklį , o to Tavojo solio26 ir variklio galingumas mažesnis nei T 40 . O kaip reik suprast - "baisiai sumala žemę" ? , juk tam ir frezuoji kad "baisiai" sumaltu  :eusa-think: , o jei nenori "baisai" tada kultyvuok ,  .... Kalk ant darbinio tūkstantines apsukas plius mažiausia pavarą ir pirmyn , nesibėdavojęs :icon-mrgreen:

  7. prieš 10 minutes , kestoxs pranešimas:

    O dabar iš kitos puses, visa gyvenimą moku mokesčius, klausau ką valdžia liepia daryti ir darau, skiepijuisi, ir staiga susergu triperiu , nuo kurio skiepo nėra, ir prie ligonines durų, gaunu atsakymą, kad man lovos nėra, nes visas lovas užėme covidiniai, palauk kol ponai kurie nenorėjo skiepytis pasveiks, priimsim tave. Tai kurioje pusėje teisybė? 
     

     

    Mažytis , bet kažkodėl nepaminėtas niuansas :icon-biggrin:  , tas jog tose kovidinėse lovose guli ir visiškai paskiepyti ir dalinai ir visiškai skiepyti su nesuėjusiu 14d. terminu . Vat paėmus domėn ir tai ,  samprotauk apie teisybę ir katroj jinai pusėj ....

  8. Prieš 7 valandas, agronoms pranešimas:

    Kaip galima dėkavot už kažkoki klipą,kuriame kalba žmogus,baigęs kelis universitetus,advokatūros vedlys?Jie gi nieko neišmano, ....................

    Perskaičiau Tavajį komentą kelis kart(reik pripažint :icon-rolleyes: ) , ir sąžinė nedaleidžia atsijungt , jojo nepalaikinus :) . Neskaitant to , jog su turiniu sutinku visu 100%  , bet laikyčiau kaip ir bendravimo kultūros pavyzdžiu šiame forume . Respektas nuoširdus Tamystai , jei daug nedaugžodžiaujant :icon-biggrin:  .

  9. Čia tipo , kėsinasi iš avių bandos "GP" atimt , kada ji jau strimgalviais pasinešė į laisvę ?! .... Vot , proto nebuvims pas bobikę a dar filosofė :icon-biggrin: . Protingiausia dabar , tai stebėt į netrugdyt bandai naujų covid atmainų pajieškos , sveikesnis liksi :eusa-think: .  

  10. Prieš 5 valandas, bmarius pranešimas:

    na cia kas kaip supranta ta ploti,ir l.dziaugiuosi ka jum plati

    A ko kito tikėjais , Mielasai  :grin:  ? Čia gi eilinis "GP" tūrėtojas , katras po 13d. nusispjaus į būtinumą vykdymo elementarių reikalavimų virusinės pandemijos metu - iš vienos pusės . Ir  graudžiai virkaujantis , kad dėl antivakserių kaltės bus perpildytos ligoninės - iš kitos . Tokia jau ta logika , pas pandėmijos stabdytojus . :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

  11. Prieš 8 valandas, bmarius pranešimas:

    dar reiktu prisiminti kad vakcinos yra labai saugios ,tik uz ju sukeltas neigiamas pasekmes atsako kas?

    Tai Tamsta pats ir atsakysi , gi vakcina eksperimentinė ir nieks jos Tavęs nevertė susileist .... , o kaip alternatyvus ir saugesnis variantas , tai Šv.Agotos duona nuo viruso gintis  , tiesa už pasekmes irgi nieks neatsako  .  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

  12. "Skiepas juk ne naikina viruso." teiginys - teisingas , plius teisinga ir tai jog vakcinuotas toksai pat viruso platintojas kaip ir visi likusieji . Vat nuo to ir reiktų pradėt "šokius su pandemijos valdymu" a ne nuo visuomenės skirtymo į vakserius ar ativakserius , arba į "Ramza ir wydą" ir paskiepytuosius tris mij.  .  :icon-biggrin: 

  13. Su "juodo šaltiniu" viskas tvarkoj - jeigu apklaustum ten gulinčius , dauguma jų Tau patvirtintų jog yra pasiskiepiję bent vieną kart arba turi tą patvirtinantį dok . A vat tam L. Indriuškai , peršasi tokios mintys jog "galima lengvai buvo galima įrašą sveikatos sistemoje nusipirkti, o realiai nebūti paskiepytu." + paskiepytų pirmaji kart jisai irgi nelaiko paskiepytu . Psiremiant tokiais "pamąstymais" :icon-mrgreen: , žiniasklaidoj tai išvartoma taip , jog didžioji dauguma - neskiepyti .

  14. prieš 2 minutes , Dr.Zoidberg pranešimas:

    Kiek Mbps reikia minčių valdymui ? O gal  Gbps ? Kokias mintis galima būtų valdyti ? 

    Kiek konkrečiai reiks ,  čia nuo įrangos priklausys , bet aišku viena - greitaveikos poreikis bus kartais didesnis nei reikalingas banko sąskaitos valdymui ar FB filmuko žiūrėjimui .

  15. prieš 34 minutes , Bauer pranešimas:

    Tu čia rimtai? Čia gi tas pats prafesaris, kuris skelbia, jog jau tuoj 5G ryšiu kažkas valdys žmonių mintis... :D :D :D O tu jo sapaliones bandai prastumti už argumentus. 

    Čia ryšio pralaidumas ir greitaveika tūrėta minty , kaipo tinkama tokiom užduotim . ... , prafiesariau , tu prafiesoriau :icon-mrgreen:

  16. Prieš 8 valandas, ramas 1 pranešimas:

    .............................. ,bet taciau deja butent toi foto matau riausininkus ,kaip ir prie seimo vakare.

    Tai riaušininkai , abiem atvejais , jei žiūrėt iš valstybės įtatyminės pusės . Bet yra vienas esminis skirtumas , ypatingai kai kūriuos erzinantis :grin: , BY riaušininkų visuomenės palaikymas mizernas o LT , kiek teko paklausinėt realių žmonių , tai pritarimą turi ir sakyč nemažą .... , aš palaikau "LT riaušininkus" :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen: 

  17. prieš 32 minutes , PArty pranešimas:

    Na vienintelė išeitis sustabdyti emigrantus tai atsakyti tuo pačiu -lai kas dieną per sieną eina po 100 TS KP nariu... Manau batka greitai supras kokia tai nelaimė jam gresia...

    TS nariai ir jiem prijaučiantys ..... nu , tai tokia fauna , kūrios skūra mygam nusidazo tokia pat spalva , priklausomai kokios nori esantys valdžioje :eusa-think: . Deja , nieko taip nelaimėtum  ir tik dar labiau padėtį sukomplikuotum  . :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

  18.  Kokius čia dar tijatrus :grin: matot , gerbiamasai ?? Čia akyvaizdi RF fsb tarnybų operacija , su lengvai indetifekuojamais jos vykdytojais iš Lietūvos valdynykų pusės . Tikslai- a. BY tranzitas į Ust Lūga ; b.smūgis LT ekonomikai per Klaipėdos tranzita ; c. Batkai smegeninės veiklos atstatymas į normalia būseną ; d. ES parodyt , LT valdžios fiasko sienų apsaugos klausimais ; ... dar ir dar čia galima vardyt . Karoč , tokis hibridinio karo pasekmė , kad padarė kaip paskutinius ciuckius per visus galus , ir kaip Sole teisingai pastebėjo dar ir visam svietui ant pajuokos ...

  19. prieš 22 minutes , sole pranešimas:

    ...............  ir kam tą bobą parsitysę laiko ant pajuokos kitoms valstybėms? Neskaitant anūko niekam ji nerūpi, patąso po pasaulį kaip klounę ir vėl parsitysia. Pagal nusišnekėjimus ji net ir Žygį lenkia.

    Nu , "tą bobą" parsitysė ir laiko gi ne Lietuva  , a tik keli konkrečiai tuom suinteresuoti asmenys  :eusa-think: . Jiem už tai pindosai ca-ca per galvytę , a jau kūrį jie paglostė ar pagyrė tai tas prie lovio iki smerties , tokia tradicija susiklosčius , t'skant . A , kad nusišnek , nu kū darysi - boba jin ir liek boba ... :icon-mrgreen:   :icon-mrgreen:

  20. Jeigu 1000 +  neaiškių personų  prilindo per kiaurą sieną , tai bliamba čia saugumui darbo dešimčiai metų į priekį !!!!!  O kiek tarpe jų gali but Putino šnipų , baisu i pamislyt  :eusa-think:  Čia jie tūrėtų rankoves pasiraitoję išmušinėt priznanijas , kas už kiek rublių parsidavė FSB , kokie objektai domin , kokį garsų palytika nor nudaigot i pan.  .  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

×
×
  • Create New...