Jump to content

emigrantas

Nariai
  • Pranešimai

    108
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius emigrantas

  1. Prieš 8 valandų, Jegiss pranešimas:

    Šis modelis labiau skirtas lengvesniems darbams, su frontaliniu, net patys gamyklos atstovai taip sakė, o norint kinkyti rimtesniam darbui arimui, sėjai, skutimui reikia traktoriaus su šešių cilindrų varikliu

    fendt - jega bet kas pasakys kokiaj rinkai traktorius buvo surinktas ,jei traktorius buvo skirtas vokietijai jis buba 30-40 tk brangesnis ,as savo fendt 395 labai patenkintas

  2. Turėtum pabandyt pažaist su ju pradarymu, kažkuria uždaryt daugiau, kažkuria mažiau arba priešingai, reikalas tame jog su tu skiliu uždarymu ar atidarymu galima reguliuoti trašu birėjimo vieta ant disko o tai reiškia bėrimo ploti. Pabandyk uždares viena skyle pabarstyt ir žiūrėk kuri pusė trešia po to uždaryk kita ir matysi kuri skylė kuriai pusei skirta, didžiausias blogumas šitu barstytuvu tame, kad praktikoje ant kažkurios skylės užkrenta koks padrėkes gabalas trašu ar šiaip dėl kažko mažiau trašu byra per kažkuria skyle ir gaunasi netoligumas kažkurioje pusėje.

    Kazkaip nesinori tiketi kad galima keisti trasu vieta ant disko jukjos yra visada toje pacioje vietoje ir galima keisti tik trasu isbyrejimo kieki ,skyles yra apvalos o ne pailgos

  3. Kas dar naudojat toki trasu barstytuva ir ar imanoma ji sureguliuoti kad i abi puses bertu vienodai ,kiek skaiciau lenku forume tai visaip raso .Vieni raso kad mentes turi buti vienodu kampu kiti kad skirtingu ,ka dar su juo galima padaryti .

    Siuo metu barstytuva uzdejau traktoriaus prieky ir pakeiciau sukimo krypti ,apverciau mentes ,bet tai itakos neturi svarbu kad ji kaip nors vienodai sureguliuoti ,visiems aciu.

     

     

    post-8988-0-02831300-1477124276_thumb.jpgpost-8988-0-62051500-1477124352_thumb.jpg

  4. cia tas pats kur purkstuva bandete daryti? kaip traktorius siaip? man idomus nes siaip jo negamina manau del tam tikros priezasties (nepasiteisno), o gal gamintojas klysta? cia nenukrypus temos, beje ant priekines pakabos maciau nebloga pigu frontalini krautuvo modeli, nuo autokrautuvo pakroveja uzsimontavo tai viska kelia ir rulonus ir rastus ir paletes, cia visai netoli manes, tik matomumas man regis nlb koks kai zemiausiam taske nes ant bielkiaus 82uk uzmontuotas.

    Purkstuvas padarytas radau anglijoj sio traktoriaus 2ttalpa su visu remu tai tiko be problemu ir sujungus sia talpa su pukstuvu manau 10ha nupuksiu ,traktorius tikrai geras ir niekuo nesiskundziu .Matot uzdejus ant kitu traktoriu frontalini krautuva niekuo nesimato jei kada deciau ant savo matos viskas .

×
×
  • Create New...