Jump to content

kunce

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kunce paskelbtas turinys

  1. Geras pasakymas Manau turėtų būti ir praktiškas ir mielas širdžiai kad darbymečio metu galėtum į jį pažiūrėti ir su gera nuotaiką dirbti Čia kai Turiu senoli LTz 40, tai nors morališkai jau pasenęs, bet prižiūrėtas ir dar padoriai atrodantis. Tai kai reikia pjauti lipi į jį ir galvos nesuki. O va dar naudojus kaimyno senuoju mtz 82. ten košmaras. Nors erdvesnis ir ne toks kratus. Tačiau nefaina visiškai dirbti viskas kaukia, kabina išpuvusi ir t.t . Mėginau ir sena Valmeta , pvz kaip Valmet Valtra 8350. Ir ar ji jau per daug nusidėvėjusi dėl kabinos visų gumų ar kas. Bet ši man labai gremezdiška ir nemiela. Nors valdymas visų agregatų visai patogus. JD turbūt tas praktiškiausias ir mieliausias akiai. Teko ne su vienu dirbti prie įvairių darbų. Bet įdomi kiekvieno žmogaus nuomonė.
  2. O gal kas ką žino apie deutz fahr. Man visiškai nepažįstamas traktorius. Bet pastebiu jog yra ūkių kurie juos pamilę ir ne vieną naudoja. Kažką girdėjęs jog servizas nėra kokybiškas. Ar čia tiesa ar melas nežinau. Bet sudomino nes skelbimuose yra tokių visai neblogai atrodančių iki 20k eur .
  3. Jei rankantis JD nuo 100-130Ag gal kas patartų į kokį modelį atkreipti dėmesį? Čia gal klausimas labiau tiems kas naudoja patys arba ėjo kryžiaus kelius ieškodami tinkamiausio varianto . Į kokius techninius mazgus patartumėt atkreipti dėmesį. Ar reiktų kreipti didelį dėmesį į moto. val. ir gamybos metus ?
  4. Sveiki, dairausi į case ih mx 110-135 naudotus traktorius. Gal kas turite ir galite pasidalinti jų pliusais ir minusais. Įdomu kiek jums kainavo servizo paslaugos su įvairiais gedimais. Tai bus pagrindinis ūkio traktorius todėl ieškome geriausio varianto . Ir niekaip neapsisprendžiam tarp Case ir JD . Ūkis nedidelis ir krypsta į augalininkystę . Planuojame plėstis šiuo metu dirbame apie 20ha ir laikome gyvulius ,bet išsiparduodam ir žemės darbams ieškomas traktorius . Gal kažką patarsite ? Taip pat esame apgalvoja ir tokį variantą apie mtz 1021-1025 dėl taupumo . Bet kažkaip nesimato perspektyvų su mtz traktoriais . Norėtusi po ilgos darbo dienos ir kitą dieną su nuotaika lipti į traktorių.
  5. Sveiki dairausi į vakarietiškus naudotus traktorius. Gal galit kažką rekomenduoti iš savo patirties? Akys krypsta į Case, Valtra, John d... Darbuotusi prie žemės dirbimo ir sėjos. Darbo tikslais esu susidūręs su case . Patiko man jie savo komfortu. Tačiau kiek teko susidurti jog atidirbę savo 10tūkst. jie tampa katastrofa piniginei. Tačiau susidūręs tik su case magnum 310 . Nežinau kaip kiti modeliai. Valtros man asmeniškai nėra labai komfortiškos ir smagios. Bet gan patvarios. John deere traktoriai labai praktiški. Tikras darbinis arklys. Gal patartumėte kokį modelį rinktis iš šių ar kitų traktorių ? Dirbu apie 30 ha žemės ateityje galvoju šiek tiek plėstis todėl ieškau kažko patvaraus ir komfortiškesnio, kad stuburas liktų dar sveikas.
×
×
  • Create New...