Jump to content

Mantas33

Nariai
  • Pranešimai

    785
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Bitininkas. in INVENTORIUS: Kirpimo mašinėlė, ašmenys   
    Kirpau kirptas avis ne jokias purvinas ne sudinas ir tvarkinga vilna svari i metus 2 kartus kerpama.Peiliukai buvo ir po 150lt. ir tie kurie buvo tai gal uz 70lt. ar kiek ten jo skirtumas buvo bet vistiek po kiekvienos avies teko isardyt teko pravalyt teko sutept nes paskiau nekirpimas o pesimas gaunasi su paprastom zirklem po to gali greiciau vos ne nukirpt kas moka...vel kaista tai gan neblogai kad net rankos negali laikyti kirpdamas tai ir avims kada letas juesys tai manau kad gali degint, reguliuot gali vel ta stipruma asmenu na ir kas priversi labiau velniskai kaista atleidi nekerpa.Gal su nauju kompetu kokias 2 nukirpau peiliuku bet po to nulini svitrini pirkau ir po kiekvienos avies astrinau zinoma ne speceli astrinimo stakle gal paastrintum tada geriau gal vel kokias 2 is karto nukirpsi.Romanovus vel gi geriau kirpdavo nes ta vilna lengvesne bet va sufolkus ar lietuvos juodgalves tai sunkiai viskas vyko...Tai kur cia kam kas maiso sokejams... Faktas galima imanoma nukirpt bet kad prastos tai tikrai as kalbu apie ta straus austrija.Gal koki barona norint pjautis sau kada ir panaudosiu kad vilna butu trumpesne.Bet realiai tai va stovi ji dar pas mane nenaudojama nes nebeturiu tiek nervu as zaist nes zaisline...
  2. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Tryliktas13 in Viskas apie ėringas avis ir ėriavimasi   
    Su neatskirimu tai buna tokiu britkiu aviu kurios va eina neduoda net eruotis kampe vaiko ta avi...Vel jai buna daugiau aviu ar eriuku tas atvestas eriukas lenda maisosi jam kitos ir eikvoja iegas savo susirast avi o ta avis vaikydama kitas ir ne taip greit prisileidzia juolabiau kai buna kitu eriuku tie smalsus lenda buna tokiu kad is karto puola terorizuot avi zyst o ta is nenoro net savo neprisileidzia.Tai geriau veingti tokiu dalyku verciau pabuna sau ramiai su eriukais keleta dienu o poto atgal pas visas.Aisku buna isimciu ir kai gerai viskas tai gerai bet buna va ir taip tai stenguos nerizikuot jau.
  3. Patinka
    Mantas33 reacted to Augunstas in Apsauga nuo vilku...   
    Man keista ,kai zmones is pavydo ar dar kokios menulio fazes ar nerasdami vietos po saule pradeda ginti kazkokias idejas tik jiem suprantamas . vilkai -zmonem daro zala ,o jie net nezino ju tikslaus skaicio gina juos . dar taip lengva sumedziot (pasvilpi ir atbega)   kisa idejas o visi kiti net miske nebuve tiki jais ..   
  4. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Augunstas in Apsauga nuo vilku...   
    https://www.youtube.com/watch?v=n5P7eZqrH1M
  5. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Donatas in Pasidžiaukime   
    Cia pasidziaugiu pavesine avims.Kai kas mano kad nereikia...Na as manau kad reikia tokes turiu 2 telpa apie 150 aviu.Jos cia buna tik tada kai buna sauleta karsta diena ir jai labai lyja visa para tai kazkiek pareina pabuna...


  6. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Augunstas in Apsauga nuo vilku...   
    https://www.facebook.com/as.pries.medziokle/?fref=ts
     
    Bet va nusovus Vilka ir dar pareigunui tai maisomas su zememis jis uz tai visu vilku myletoju komentaruose  Tai daugybe vilku myletoju taip iseitu  Net ir cia va  sitose foto Mindaugo kur papjove matosi pedos tai atsirado ekspertu kur mat sprende kad kokio haskio pedos tikrai ne vilko nors salia ir stirna sugrausta buvo ta pati vakara.Tai labai daug kam lengva ranka eina rasineti bet ka nieko neismanant...:)
  7. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Augunstas in Skerdimas savo reikmėms   
    Nesu mates kad pradetu kas nors lupt nuo galvos... Ir kodel sugalvojot nuo galvos lupt?
  8. Haha
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in Avių realizacija   
    Jai romanovo veisles tai gali uztekt ir 20 kad butu 100  Na ir jai neplanuotas vedimas tai nuolat soskuciu pasauli
  9. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in Avių realizacija   
    Visi kas nedaug augina (nors nemanau kad ir as daug auginu apie 100vnt.) vis klausia kur tu dedi avis gi niekas neperka...Na kazkaip neturiu ir as tokiu kad visas atvaziuotu paimtu kas man nereikalinga...Norint parduoti normaliau reikia pacem susirast pirkejus.Butu zinoma labai palegvinimas ir smulkiems ukems kad kazkoki turetum garanta va uzaugini tiek ir tiek paskambinai ir paima,kol kas taip nera.Buvau sutares visokiu dalyku per tiek meku kai auginu kad va paims bent po 20 ar kazka tai paskiau ima ima kol pasiima ar jau va staiga nebereikia o tada vel jau verskis per galva kad prakist rast kazkur...Vieni atsako uz savo zodzius kitiems dzin kaip sakant pakalbet tik kad.... O pas mus gi taip pripazinkim koperuotis nelabai zmones nori nes labiau ziurima kaip i konkurentus kitus ukius negu kaip i bendradarbius.Bet pripazinkim tikrai butu geriau koperuotis ukems...
  10. Patinka
    Mantas33 got a reaction from RRimas in Apsauga nuo vilku...   
    http://valstietis.tv3.lt/naujienos/ukininku-zinios/lietuva-tapo-vilku-ikaite/
  11. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Dzūkija200 in aviu supirkimas maistui   
    Po eura kas pardavineja tai nezinau kas ten per biznis gautusi ir panasiai.bet aisku diletantu pilna kurie nevertina nei savo darbo nei nesupranta kas apsimoka kas ne.... 
  12. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Standart in Pasidžiaukime   
    Viskas cia ok norit augint auginkit ir kaip ir sakot rudeni bus dar ir mesos ne tik zoles pjaut nereikes.Kam nepatinka tegul neaugina ar augina kas kaip nori ir ka tik nori kiekvieno zmogaus supratimas yra savas.Ir kas vienam neapsimoka gal kitam net labai apsimoka... :)
  13. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in Pasidžiaukime   
    Viskas cia ok norit augint auginkit ir kaip ir sakot rudeni bus dar ir mesos ne tik zoles pjaut nereikes.Kam nepatinka tegul neaugina ar augina kas kaip nori ir ka tik nori kiekvieno zmogaus supratimas yra savas.Ir kas vienam neapsimoka gal kitam net labai apsimoka... :)
  14. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in PARAMA: Tiesioginės išmokos už mėsines avis   
    Tai kaip ir buvo rasyta kiek nustate vnt.tai niekas ir nesikeite 10 euru su kazkiek ten tu centu.
  15. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in Aviu kirpimas ir kirpimo kaina.   
    Radau mandresni kirpima.Kirpeju tai gal ir lengviau bet zaidimo tai yra...
  16. Patinka
    Mantas33 got a reaction from azizas in Deklaravimas   
    As ir uz kas deklaruoja tegul buna patikrintas turi gyvulius vadinas ukininkas seja javus kule vadinas ir ukininkas.Visi kiti atvejai nori eura kita gauti isnuomok.
  17. Patinka
    Mantas33 reacted to gerasukis in Deklaravimas   
    Na tai visgi, kaip tuomet viska sutvarkyti, kad ismokos pasiektu tik ukininkaujancius, o ne deklaruojancius ar imituojancius? Gal verta Pradeti masinius ukiu vertinimus su komisija ar ukis tikras ar tik imitacija?
  18. Patinka
    Mantas33 got a reaction from azizas in PARAMA: Tiesioginės išmokos už mėsines avis   
    Uz erevedes tai vakar ar siandien gavau.O uz visas tai maciau paskaiciuota jau ir 27 vasario.tai po kokiu 5 dienu turetu buti man gal.
  19. Patinka
    Mantas33 got a reaction from azizas in aviu ukio pabaiga   
    Gal perskaicevo pasirodo kas suklyde buvo  Seip labai jau numazino po pernai jau daug kas atsisakinejo aviu bet pasirodo kad padaugejo...
  20. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Keeper in Aviu vilna. Ka Jus darot su ja?   
    Imeskit video.Nes niekur nerandu as tokio gaudymo.
  21. Patinka
    Mantas33 reacted to Nerijus_ in Ėriukų penėjimas avių šėrimas   
    Kaip sekasi žiemavot su nipelinėm girdyklom? Ar į girdymo sistemą eina tik vanduo? Kaip šalinamas turinys iš po grotelinių grindų? Kaip "Holm laue" atpažysta eriukus ar tik jie vieninteliai turi priėimą? ... afigiet kiek klausmų turiu net nesmagu rašyt
    Žiauriai faina būtų gyvai apžiūrėt
  22. Patinka
    Mantas33 reacted to Biesas in Ėriukų penėjimas avių šėrimas   
    Vaizdeliai











  23. Patinka
    Mantas33 reacted to Donatas2007 in Peticija dėl vilkų skaičiaus reguliavimo   
    Kviečiame pasirašyti peticiją dėl pagausėjusios vilkų populiacijjos reguliavimo:
    http://www.e-peticija.lt/peticija/288/del-vilku-medziokles-sezono-pratesimo
    Užtruks labai nedaug laiko. Komentaruose prašome parašyti ar esate medžiotojai ar avių augintojai ir kodėl manote, kad vilkų populiaciją reikia Lietuvoje mažinti.
     
     
  24. Patinka
    Mantas33 got a reaction from Mazgė in Pradžiamokslis , netyčia tapau avių augintoju ....   
    Sveiki.Na seip ka cia pripasakoti tebuklu nera o jai romanovo avys tai gajos kaip velnei... :) Bet vis gi na sienas,vanduo,avizu laizomos druskos del vitaminu vadinamu... Na ir kadangi bus nenukirmintos tai manau butu gerai suleist nuo kirminu suaugusiom.Nukirpt reikes kada pavasario pabaigoj jai karta kirpsit.Tuo paciu metu galesit ir kanopas sutvarkyti.Kaip ir tiek.
  25. Patinka
    Mantas33 reacted to Liudas_L in Deklaravimas   
    Pakanka. Nors dabar jau VMI kimba jei yra daug ūkyje žemės ant panaudos.
×
×
  • Create New...