Jump to content

Koledzas

Nariai
  • Pranešimai

    939
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Atsakymai kurių autorius Koledzas

  1. Ko cia pykstates kaip mazi vaikai, darbu maza jums.... na pasake zmogus nuomone, ar butina visiems priimti tai asmeniskai, tai forumas jame apie viska diskutuotina, bus salcio gal nusals gal ne, ka tu pakeisi, kaip raso kazkuris agro plevele papigiai parduoda tai kas nerimauja tegu perka, pats pasejau viska, tiesa niekas neislinde ir savaite dar kokia neislys, esu sejes ir yra nusale kvieciai, reziume, zinoma abydna bet kapanojiesi toliau, nereikia visad tiketis geriausio, bet ir blogiausio nereikia tiketis. Kaip bus taip, kas pasejo anksti ir jaudinasi del javu tai siulau simta gramu pries tas salnas paimt ir eit miegot ramiai, kam pyktis verda del kaikuriu komentaru tam siulau valerijono lasu kad atpalaiduotu nervus, zmoniu zaloti negalima stuburu lauzyt taip pat ne mokyklinukai pacanai esam, elkimes etiskai kolegos :)

     

    P.S.  gal kas pardavineja zirnius nebrangiai?

  2. :D zeme nedrenuota, ziema nepasala normaliai kad cipsininkai issivestu, nes kitu atveju ismals kad buldozerio reiks lyginimui, pas mane kalnas pakalne arba pelke, zeme buvo apleista tu karklu y valias tik kirst reikia... kaimynai melioracijos kanalu nekerta tenka paciam valyt nes mano puse zemiau, bebrai uz kanalo miske isitaise yra velka vis mediena i kanala :D netoli ezeras, ten bebrai uztvanku pridare pas mane lygis vandens pakiles, visiem px del to nes tik mano zeme stovi ciut ne zemiau negu kanalas :D vietom :D kanalu prikasinejau tai keliasi zeme kazkiek, naikinam krumus iskart neina visko savo jegom, o cipsininkai atvyko sako cia slapia lb, galim isskirst istraukt o paskui tai net nzn kas ten bus, nes tocna slapia, ne stepes kokios....bet cia offtopic, tai del patogumo geo ar skysto kuro geriau nei pelenu nei ka isvis dirbt, termostata tik pasistatai troboj ir pinigus tik mokek.

  3. Prieš 2 valandų, ukdavidas pranešimas:

    pagaliau seja baigta, visos slapios vietos uzsetos, dabar reikia akmenis nusirinkti nusivoluoti paselius ir pradet purskimo darbus

    draugiskai klausiant kokia nauda taip pasejant, minusas didelis lauke, salnos ir t.t. ar nebus kad zole sparciau augs negu grudas..... pas mus nejudina dauguma net gal kokie 10 proc... ar klystu as ne augalinkystes zinovas ar ka,,,, bet molis slapias... lenkes slapios... del saves jei seti man per dregna, salta.... vat idomu kokios zemes tenaias pas jus??? ar sekla netrunyja zemeje... viskas smalsumo delei  tik... :)

  4. atsakyk man zmogau :D kas nori pirkti karkla :D ar gluosnius ar ten kitoki bruka kuris neskaldytas tik makaronas???? jo net kruminkai nenori, tai kad man zemes apleist ir laukt kol prizels kad kas paiimtu, db kertu pjaunu malkas ir kurenu, krumus raunu zeme atkovoju is tu brudu ir tikiuosi kara laimet, nekalbu apie rimta miska kur piniga gali uzkalt :)

  5. kai aplink krumynai ir medziai ir misko pakankamai malkos vienareiksmiskai, kitaip apzelciau baisiai, kad neturi misko ar ten spygliuotis tai zinoma granules butu geriau del ilgesnio degimo laiko ir uzkrovimo galimybes. Briketai tai sakyciau yra tiems kurie turi malkinius pecius bet nenori tiek vietos uzsiimt malkomis ir zinoma svariau, nereikia skaldyt ir t.t.

     

×
×
  • Create New...