Jump to content

-marius-

Nariai
  • Pranešimai

    286
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius -marius-

  1. Prieš 10 valandų, ramas 1 pranešimas:

    Man tai 100 metu ir taip jo pritrukstu daug ,nes zemes toli nuo namu .Bet juokingai skamba pilnas autobusas nma,policijos visu kitu ,kad israsytu bauda kelis simtu eu?

    Nereikia pilno autobuso, vienas vmi ir ekipažas policijos. Baudos nuo kiek? 390€? Nauji etatai greitai atsipirktų, atsistok kaime ant sankryžos ir kiek lengvųjų su žaliu, plius furos, busiukai. Pas kaimyną du busiukai ir trys lengvosios su žaliu, daržininkystės ūkis, darbininkus ir produkciją vežioja.

  2. Kaip suprasti:

    https://www.vmi.lt/evmi/-/d-c4-97l-kuro-kuriam-taikomos-akciz-c5-b3-lengvatos-c5-beym-c4-97jimo-ir-kontrol-c4-97s

     

    Pažymime, kad įgyvendinant Sprendimą buvo pakeisti Lietuvos Respublikos energetikos ministro įsakymai, skirti reglamentuoti kuro, kuriam taikomos akcizų lengvatos, žymėjimą[3] ir žymėto kuro kontrolę[4], kuriuose nustatoma, kad:

    • nudažytu ir tik žymikliu „Solvent Yellow 124“ pažymėtu kuru nebus leidžiama prekiauti nuo 2024 m. sausio 18 d.;
    • nuo 2024 m. sausio 18 d. žymikliu „Solvent Yellow 124“ pažymėtas kuras privalės būti naudojamas tik pagal paskirtį, kuriai šis kuras buvo skirtas iki 2024 m. sausio 18 d.

    Keisis kuro žymėjimas ar jo nebeliks degalinėse nuo sausio 18d.?

  3. Yra kasamosios, bet pats surinkimas tai su dviem traktoriais, vienas surenka, o kitas važiuoja šone su priekaba. Bet to surinkėjo kaina Lietuvoje keli tūkstančiai €.

    Domintų kažkokia kasamoji su surinkimo talpa. Tikriausia pačiam reikės susikonstruoti.

  4. On 2023-02-26 at 19:13, agronoms pranešimas:

    Aš ne apie save,aš pardaviau viską ką turėjau,manįs tas neliečia.Ir susimokėsiu viską ką gaspadinė priskaičiuos.Nedrįstu su ja ginčytis šioj vietoj😀Aš šiaip,bendram išprusimui.Nors gal ir to nereik,nežinau.Tik noriu pasakyti tai,kartojuos,nuo mokesčių niekur nepabėgsi,tik atidėti juos galima,tas taip.

    Užpildai mano vmi.lt prašymą atidėti PVM mokėjimą, galima iki metų, nereikės nieko grąžinti. Rudenį pirksi sėjai kažką ir susidengs.

    Pas mane vieną pusmetį plius PVM, kitą minus.

×
×
  • Create New...