Jump to content

Tiesiog_Zilvinas

Nariai
  • Pranešimai

    167
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas reacted to ekologas in Česnaku auginimas   
    jo kainos lietuvos tai auksines ,taip sukeltos kad baisu ,tas pats ir su skaldyklemis ukrainietiskom,rusu sodinamos ir kitos prekes pigiau ,bet su pristatymu ir visokiais kitais muitais ,tampa auksinem ,as susirasineju ir jie bijo ,kad iki musu nedaeis ,jos ,kas lietuvoje uz tokia kaina nepirktu sodinamosios ,gaila 
  2. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas reacted to EKOLO in Graikiniai riešutmedžiai   
    Stirnų daroma žala  graikiškiems riešutmedžiams didelė. Kiekvienais metais tenka atsodint po 20-40medelių. Žiemą įkanda pumpurus, bet turbūt nepatinka skonis tai jo visai nenukanda, o ima kitą ir taip kiek turi laiko:) Toliau matomai stipriau timptelėjus nusimauna nuo šakelės net žievė. Pavasarį nudrožia žievę ragais, tada jau reikalingas naujas medelis:) Auginu nuo 2005m. tai vieni jau duoda derlių, o kitus ir po šios žiemos turbūt  teks atsodinti. Įžūlumas neišpasakytas. Auginu vokiečių aviganį, tai kai jis laisvas, bėga vos pamatę, o kai voljere, tai eglutes nudrožia už trijų metrų, tai ateina paieškot obuolių. Teko šį atvejį stebėt, tai patikėkit, vaizdelis geras. Vilkas  voljere ir aršiai pradeda aiškint kieno teritorija ir ką jisai  išėjęs padarys. Voljeras net braška , o stirnos be jokios baimės eina prie pat jo  ir daro savo nešvarius darbelius. Tada vokietis užsisuka atsisėda į kenkėjas nugara ir viltingai, o gal sugniuždytas žiūri į mane,- tipo tai darom ką nors ar taip ir liksim pažeminti:). Toks gyvenimas.
  3. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas reacted to staskestas in Česnaku auginimas   
    Valio!!!!!!!baigiau kasti savo česnakus,derlius
  4. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from staskestas in Česnaku auginimas   
    Ohoho kokie cesnakai   Kaip kacioku ant ranku prisidejes
  5. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas reacted to Bitute in Česnaku auginimas   
    http://www.delfi.lt/verslas/kaimas/cesnakai-jautrus-ir-paslaptingi-bet-ne-nuostolingi.d?id=43140345
     
    Čia radau, kad geriasia džiovint pakabinus, o ne paskleidus. Kaip darote jūs?
  6. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from Banginiz in Česnaku auginimas   
    Čia kiniški motoblokai,tad manau su detalėmis jiems bus sunkoka,o ir kainuos brangiai,o traktoriaus detalės kaip žiūrėjau nėra labai brangios,taip pat tu traktorių pilna lietuvoj,galima ir naudotų dalių gauti.Žemes daug neturiu,pasiliksiu tik 3 ha(buvo 5,4 ha).2,4 ha parduosim,nes tas plotas toli ir tarp mišku,aplink dirba didieji ūkininkai,tai ir privažiuoti prie jo sunku.
  7. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from Banginiz in Česnaku auginimas   
    Aš planavau toki isigyti http://www.autogidas.lt/nauji-dyzeliniu-varikliu-motoblokai-zubr-forte-22356992.html  Bet persigalvojau,nusprendziau ieskoti T-16 arba T-25 traktoriaus
  8. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from staskestas in Česnaku auginimas   
    Tegul su atbundančiu pavasariu ir sugryžtančiais paukščiais Jūsų širdys prisipildo tikrosios prisikėlimo palaimos,o Jūsų namai-šviesos,darnos ir tyro džiaugsmo...Gražių ir prasmingų Jums šv.Velykų!!!
  9. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from piknalina in Česnaku auginimas   
    Tegul su atbundančiu pavasariu ir sugryžtančiais paukščiais Jūsų širdys prisipildo tikrosios prisikėlimo palaimos,o Jūsų namai-šviesos,darnos ir tyro džiaugsmo...Gražių ir prasmingų Jums šv.Velykų!!!
  10. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from Giedriusas in Česnaku auginimas   
    Jei bijote purkšti česnakus jau ūgtelejusius,tai purkškite juos su apsauga(buna tokie gaubtai ant nešiojamų purkštuvų).Purkškite tarpuvagius,o chemija pateks ir tarp česnaku,bet ne ant lapų.Šiaip aš buvau purškęs česnakus jau gerokai ūgtelėjusius su Fenix 1 litras/ha ir nieko jiems nenutiko,o piktžolės sunyko.
  11. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas reacted to piknalina in Česnaku auginimas   
    Gražių švenčių ir česnakingų ateinančių metų!
  12. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from staskestas in Česnaku auginimas   
  13. Patinka
    Tiesiog_Zilvinas got a reaction from Laimonas in Česnaku auginimas   
×
×
  • Create New...