Jump to content

ramas 1

Nariai
  • Pranešimai

    1371
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    19

Visas nario ramas 1 paskelbtas turinys

  1. Pamirsai paminet jeigu veisle pasarine-tai be sansu 1 klase.
  2. ramas 1

    Kombaino pasirinkimas

    Bent zinai ,kam tas aktas skirtas? O taip vadinami rimti advokatai -nereiskia ,kad yra stebukladariai . Viska lemia kas papiesta juodai ant balto ,patirties sociai turiu.
  3. ramas 1

    Kombaino pasirinkimas

    Jeigu pasirase perdavimo -priemimo akta gali pirsta paciulpt tik savo..
  4. ramas 1

    Ūkininkų protesto akcijos

    Manau tom imonem kirs per pelnus ,neparduodi herbicidu ,trasu = tau tas ukininkas grudu neatveza arba veza kitam mazesniu derliumi ,nes nebuvo uz ka nusipirkt.Gales savo bokstus i metala prisiduot,nes is situ mazu pagrinde ir lobsta ,o dodieji koperuojasi ir patys i uosta veza,taip ,kad lazda turi galus .
  5. Pasidarai is nerzo ,bus amzinas ir graziai murks
  6. ramas 1

    Grūdų kainos?

    Papildyciau truputi ,pas mus draskosi jaunieji prisieme paramu ,turi plestis nori ,nenori -tie ir lipa per galvas .
  7. ramas 1

    Grūdų kainos?

    As matau ,kad kai kurie kolegos pamirso kas yra is eiles 2-3 metu zieminiu kulturu isalimai o vasarojai sudyge .Tie metai tikrai sugrys ,suprantu kad jeigu korta paeina didesnis ha skaicius graziai dauginasi ,BET jeigu blogai tai su didesne muzika ir uzlinksta.
  8. ramas 1

    Trašų kainos

    As asmeniskai salietra laikau atgyvena ,nors dar kartais ir pabarstau .Kasa naudoju jau 5 metai ,man asmeniskai tik dideli pliusai ,esu isbandes ivairiomis salygomis.Pastebejimas jau kokius 3 metus ,per tresimus -tai dideli vejai,lietus .Kasa pili ir vaziuoji jokiu problemu ,plius man ji parsivezti 5km.
  9. ramas 1

    Biologiniai preparatai

    Itariu klasta ,nebent seji veisles kurios zemauges ir negriuna,su skagen ,etana ir kitom linkusiom prigulti tiesiog yra neimanoma,gal pakomentuosi?
  10. ramas 1

    Zymeto Kuro Kaina

    Tu turbut ir savo seselio bijai .
  11. ramas 1

    Zymeto Kuro Kaina

    Man tai 100 metu ir taip jo pritrukstu daug ,nes zemes toli nuo namu .Bet juokingai skamba pilnas autobusas nma,policijos visu kitu ,kad israsytu bauda kelis simtu eu?
  12. ramas 1

    Zymeto Kuro Kaina

    O ka ukininkai neturi saibu ? miestieciai ir taip loja,nauji namai,dzipai, traktoriai
  13. ramas 1

    Zymeto Kuro Kaina

    Nusisnekejai ,jeigu leidziate ,kad liptu ant galvos kita kalba .Be savininko ir jo sutikimo jokiu smirinejimu po kiema tuo labiau po bakus ,o jei aptverta dar suniokas gali but ir be kiausu grys namo.Realiai pagal istatymus tik kariuomene gali uzeit be tavo sutikimo ir teismo leidimo.Kitu atveju gali mindziukuot prie vartu ir tiek ziniu.Pagal tave nma aktus jau gai piest neiseja is kabineto ,paskui bylinekis
  14. ramas 1

    žiemkenčių buklė

    Nu nu 10 proc stipru.Pas mus ir 10 000 siekia zemes -tai 1000 eu butu siai dienai 4.7 tonos kvieciu ,toliau galim ne neskaiciuot ,susikraut lagaminus ir ranka pamojuot.
  15. ramas 1

    žiemkenčių buklė

    Kazkaip issisukai nuo atsakymo kiek? Mano atveju mane tenkina ir zemes savininkus sutarta kaina,bet tu ivardink kiek ? nes gal as jau moku po 500 eu ,o tu sakai ,kad turi kilti..
  16. ramas 1

    žiemkenčių buklė

    Ir kokia tavo galva nuomos suma yra teisinga?Sakysi vakaru europa moka daugiau ,bet ten ismokos didesnes ir derliai didesni.
  17. ramas 1

    Zymeto Kuro Kaina

    pažymėtą, ne prekyboje esantį kurą, galima suvartoti pagal paskirtį, kuriai iki 2024 m. sausio 18 d. šis kuras buvo skirtas (pavyzdžiui, šildymui, žemės ūkio veiklai Tai ,kaip suprantu pazymeta senais dazais reik sunaudot per 18 dienu?.Jeigu taip tai visai jie cia asilai konkretus.
  18. ramas 1

    Ūkininkų protesto akcijos

    Nieko cia nepasieksim lauzais ir ale kitais protestais,musu istatymine baze taip sudeliota ,kad bet koks pirstelemas ,sutrukdymas eismo,isvertimas sudo ,siaudu ar padangu gali pasibaigt cype.Beje nuo 2024 sausio 1 isigalioja pataisa ,kad isvertus virs 15 kubiniu metru nepavojingu atlieku , virs 7 kubu pavojingu gresia 4 metukai.Mano galva geriausias varijantas butu 1 metus viesiems neparduoti jokios produkcijos ir nepirkti z.u technikos,ko pasekoja gerokai trinkteltu per valstybes biudziata.Bet vel tas nelabai imanoma,vieni neturi kur saugot,kiti turi bankiniu reikalu ir t.t .Vnz gausis eilinis snipstas tik tiek.
  19. ramas 1

    Ūkininkų protesto akcijos

    Kazkokios pievos su lauzais ,cia tyciojimas is saves .Jeigu protestuoti tai protestuoti rimtai.
  20. Tu tiki ,kad tiek metu ir 3500 h? .as tom pasakom seniai netikiu .realiai ji turetu but nauja .
  21. Uzleidi 5cm ,bet paseja gerai arba 2 cm didesnis tarpas buna .Ta turejau galvoja ,kad atmusus rankele uztenka ir el vairo.
  22. Nematau jokio poreikio hidrauliniam vairui ,autotrac 300 elektriniu vairu uzleidziu paklaida 5cm ,pasiseja puikiai nekalbu apie zemiu dirbima is akiu .Nereik jau but ispindejusiems .
  23. ramas 1

    Išmokos 2014-2020

    Ane? ir ka daryt jeigu puse zemiu nomuojamu? 4 metams isipareigojimai ,atsima dali zemiu savininkai ir graziai rukai ant kelmelio su pilnom kelnem .Beje jau savininkai hytri rasosi 3 metams ir su salyga ,kad po derliaus nuemimo gali parduot .Nepatinka eileja kiti laukia ,pas kiekviena situacija skirtinga ir cia pasakot noro nera tik nereik le le .Reik isivertint situacija.
  24. ramas 1

    Išmokos 2014-2020

    Pagal tavo mastyma tai miescionam turetu 9 skuras nulupt ,masinos X6 ,Q ,crosoveriai ,nauji butai ,mokamos privacios mokyklos t.t be galo.Tai n... dirbti jeigu tik sudinus cebatus turet ?Cia ,kaip is to multiko tegyvuoja drakonas . sypsaisi reikias dar tau gerai ,paimam dar ka nors.
  25. Kolegos ar jau mastot kokia cia pekla ateis ne uz kalnu? Zirkles su 4 proc tarifu nekazka skamba ,na kad ir 2 procentai .Kai pasiskaiciuoji kiek reiktu moket plaukai pasistoja , daug kas sako dar nera ,bet realiai bus .Bla bla tarifai ale bus 0.00000 ir t.t ,bet pasiziurejus kokiais kasmet tempais uz valdiska zeme kyla nuoma -tai jau beveik susilygino ka is privataus nomuojies.Kokie pamastymai pas jus?
×
×
  • Create New...