Jump to content

edviuks

Nariai
  • Pranešimai

    3178
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    29

Atsakymai kurių autorius edviuks

  1. Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas:

    Formulės yra smegenų plovimas, jei dar nesupratote. Pradžioje siekiama padaryti, kad patys ūkininkai vežtu į uostą, logistika mokesčiai viskas ūkininko reikalai. Vėliau kai bus ūkininkai pripratinti vežti į uostą formulės dar ne tokias pamatysite. Jei matifas susvyruoja 5 EUR ūkininkas per ha gali uždirbti nuo 7 t. 35 EUR. Įmonės per formule nuo 1 t. pasiima -20 eu nuo betokios matif kainos kas bendrai nuo 7 tonų gaunasi -140 EUR.  

     Tai ka daryt ? :)))

  2. Prieš 17 valandų, manttys pranešimas:

    Manau, kad kitur problema didesnė dėl to, kad kuro gauni bele kiek, kiek tau reikia, bet negali pilti į auto. PVZ Anglija. pilti į auto negalėdavai jau prieš 15 metų. ūkininkas, pas kurį dirbau jau turėjo baltos salerkos bačkelę ir sakė mažai kas rizikuoja, nes baudos žiaurios. O tikrindavo tiesiog namuose. jei nerasdavo, palaukdavo kol gryši.

    neribotas dyzelis lemdavo, kad lievus markerius tiesiog išplaudavo kažkokiu tai būdu ir tą kurą pigiau prastumdavo. Lietuvoje problema nėra didelė, nes kiekiai nėra dideli dėl dyzelio kvotų. Bet įstatymai nekeičiami šiais sau ir laiko klausimas, kada pradės šitą vietą sunkti.

     

    Geras pavyzdys - įmonės automobiliai. dauguma įmonių jau mokasi pajamas natūra už darbuotojų mašinas (kai įmonė nuperka auto darbuotojui) ir tai atrodo normalu, nors prieš 5 metus čia buvo kosmosas. bet kaip viskas vyko? Įmonės tiesiog gaudavo klausimynus, kuriuos pildant pats susiprotėdavai, kad reikia kažką keisti. Pvz. kiek per praėjusius metus priskaičiavote pajamų natūra už įmonės auto. galima rayti 0, bet šiais laikais tiek techninių galimybių gaudyti, kad tiesiog mažėja šansų išsisukti.

     Kaip is anglijos technika gryžta su raudonu kuru ? 

  3. prieš 17 minutes , tadasjo pranešimas:

    Dariaus ir aš tyrimus pas juos. Kalkinimo medžiagų reikia taip pat gan daug, bet niekas nerekomendavo tokio didelio kiekio iškart. Tai planas per tris metus tą kiekį susiduoti ir kartoti tyrimą. Po pakartojimo dar kokį kartą berti kintama norma,.samdant paslaugą,.nes dabar beriuos pats problemines vietas. 

    Greit pasijautė ant derliaus po tokio kiekio kalkių?

    Antrais metais labai pasijaute . 

  4. prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

    Pirmas ratas vientisa norma puikiai tinka, o antru jau galima pasilygint kiek reikia  :)

    kažką ne taip pasakoji. žaliai spalvai 10 ton tikrai nereikia

    Tinka kuom ? Gal geriau viena rata iskart sukti kintama ? 
    zalia ir melyna isvis neberiama :)

  5. Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas:

    O išvis koks geriausias pasirinkimas būtų po rapso ir žirnių kad susitvarkyt su viskuom, įskaitant ir miglę, nesukeliant streso kviečiams? 

    Rapsa tvarkyt su paciais pigiausiais gali . Nusnce, granstar, trimer, cdq sx. Kaina prasideda norint migle sutvarkyt . Jeigu ji nedidele. Dideles nieks nebeikabina rudeni . 

  6. prieš 34 minutes , Gunia pranešimas:

    Boxer +mateno duo..geras mišinys?

    Pavasariui palieka pabiros rapso jeigu buvo didesnes, dalinai rugiagele ir dalinai ramune . Pavasari reikia persipurksti nuo situ . Sita naudoti reikia del migles. Pernai naudojau . 
     

  7. prieš 20 minutes , Vilius pranešimas:

    Sėja baigta rugsėjo 13d. Kas ten spali sėja huiniom užsiiminėja išmokiniai.... vis tiek daugiau neduos...

    Nu ar tikrai:) as nesu mates pliuso ankstyvos sejos . Nebent ten seja kokius 2mln. Manau geriausias terminas nuo 15 iki 1 spalio . Jei krituliu neprimerkia ir spali dar nemanau bedos. Veliau pasejus nereikia nervotis del juodu varpu kurios ir lauke ir siuksles eina sandelyje. 

×
×
  • Create New...