Jump to content

virgis807

Nariai
  • Pranešimai

    1440
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    17

Atsakymai kurių autorius virgis807

  1. prieš 40 minutes , axe pranešimas:

    Kas jums sake kad nebera pirmumo eiles? Zemes ukio paskirties isigijimo istatymo 5 straipsnis: 

    IMG_9973.jpeg

    Na kai skambinau  į NŽT dėl leidimo pirkti tai  tlf .atsiliepes diedas taip sakė  .!Prašymai internetu arba Vilnui ir Kaune .

  2. prieš 35 minutes , kestoxs pranešimas:

    Aš netikėčiau, kad ir Vokietijoje tie protestai pasidare tokie, nes pas juos leidimai buvo tam duoti. Aš mačiau vaizdu kaip Policija protestuotojus ir ten tramdo…O, kad yra pavyzdžiu kaip protestas tampa nevaldomu, net ir Lietuvoje yra. Tai aš pilnai suprantu kodėl yra imamasi griežtų taisyklių…

    Vergai neteisina savo vergvaldžių  tamsta bandai pateisinti savo engėjus

    Jei valdžia elgtusi  teisingai su savo tauta  tai ir nebūtu protestu  ir nereiktu tų  griežtų taisykliu. Nemanyk ,kad į Vilniu  ūkininkai važiuoja neturėdami  ką veikti, ar pasipuikuoti savo technika 

  3. Prieš 2 valandas, Bulvinykas pranešimas:

    Tikrai nesupratau ką parašiau?

    Įdomu būtų pamatyti kokios uždaros ūkininkų, kurie viską koordinavo, grupės susirašinėjimą, nes nemanau, kad policija supažindino kelis veikėjus su įstatymais tik iš neturėjimo ką veikt. Kažkokia priešistorė turėjo būti.

    O statutinio pareigūno įžeidimas ir reikalavimų nevykdymas - nuo 90 iki 140 pinigų.

    Niekur nerandu ,kur būtu sudarytas " teisėtu pareigūnu reikalavimu" sąrašas gal gali įmesti kokia nors nuoroda ,kad galėčiau susipažinti .Žiūrint i filmuota įvkiu medžiaga susidaro įspūdis kad pareigūnas ištaręs fraze " teisėtas pareigūno reikalavimas" gali reikalauti bet ko 

  4. Prieš 11 valandų, Marijus197 pranešimas:

    Kad susirinko mitinguoti negavę mitingo leidimo. Šilalėje taip pat šiandien atvyksta ministras, tik ten liaudis gavo savivaldybės leidimą mitinguoti, iki 200 traktorių. Ironiška, jog mitingui reikia leidimo. O sulaikomi tie, kurie kaip sakoma "pradėjo šokti į akis" policijai.

    Niekas nemitngavo važiavo į susitikima su ministru su tokiom transporto priemonėm kurias turėjo 

  5. prieš 38 minutes , Tomas01 pranešimas:

    Kokios dar represijos?

    Ar normalu demokratinėje valstybėje ,kad prieš ministro atvykima,policija lanko ūkininkus su visokiais įspėjomais? Ar normalu jei važiuoji į susitikimą ir policija sulaiko prisidengdama fraze"'teisėtas pareigūno reikalavimas"

  6. Lietuvoje demokratija net nekvepia,demokratijos kvapa užgožė represijų smarvė su "teisėtu pareigūno reikalavimo" prieskoniu.Lukošenka savo tauta paklubdė lazdomis mus bando parklubdyt netik įspėjamais dėl "GALIMŲ" neramumų kurstymo"bet ir prasidėjusios represijos.

  7. Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas:

    Gerai kad čia judu proto bokštai man viską galit paaiškint. Lygiai kaip ir ekoagros, kuri nustato, kad purkštuvas naudojamas laistymui, chemijos likučių nėra, o žolės nudžiūvo pačios. Ir pranešėjo duomenys "ekologui" nuteka netyčia. Beje yra šalia ir tikra ekologas, tai puikiai žinau kaip vykta tikri tikrinimai.

    Na tai papasakok kaip vyksta "tikri tikrinimai".Kaip suprantu mano ukį vyksta  netikri tikrinimai.

  8. prieš 31 minutes , Bulvinykas pranešimas:

    Pabandyk tokį "ekologą" paskūsti ekoagros. Pamatysi ko nematęs. Mūsuose ekologinis sodas numetė lapus rugpjūtį, nes pomedis tiek purškiamas glifosatu, kad vaismedžiai jau per šaknis jį pasiėmė. Sėjomaina rapsai - kviečiai, beariminė, tačiau nei rapse kviečių pabirų, nei kviečiuose rapso nebūna. Stebuklas ir ne kitaip.

    O kam man skūsti  jei sertifikuoju uki?. Nemalkit vėju dėl eko ūkiu. Jei matot pažeidimus tai "neskūskit'' o praneškit "Ekoagros"

  9. On 2023-06-30 at 10:32, Karve2 pranešimas:

    Sakiau ir sakysiu,kad ekologiniai ūkiai yra tik europinių pinigų švaistymas.Būtų mano valia neliktų nė vieno,jie tikri parazitai.Šiuo metu netoli manes du ,,ekologiniai'' ūkiai pasisėjo kukurūzus savo pažyatamų žemėse,tie pažystami uždeklaravo kaip savo o tie,,ekologiniai'' juos augina su chemija,turi ir savo ekologinių.Nu vą,nupjaus visus ,sudės į kaupą,pasiims išmokas ir juoksis iš mūsų durnelių neekologinių.O kiek tokių parazitų yra per visą lietuvą?Esu kažkada kalbėjes su pažystamu ,,ekologiniu'' tai jis sakė,kad daug ką galima naudot draudžiamo,bet reikia mokėt neikliūt.

    O gal pats esi parazitas? Kad matydamas vydant  nusikaltima jį toleruoji.

  10. On 2022-03-08 at 08:51, mokytojuks pranešimas:

    Kai dabar tokios grudu kainos tai gaila ir šert gyvuliams ,bet nemažai rulonu turiu kuriu antri metai niekam nereikia.

    Aš jau gal 10 metu grūdū nešeriu ( ekonomiškai neapsimoka)  tik paoustymui karvėms ant 40 vnt kūlimui  sėju 2ha. 

×
×
  • Create New...