Jump to content

ceck

Nariai
  • Pranešimai

    4190
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    54

Atsakymai kurių autorius ceck

  1. prieš 1 minutę , Remse pranešimas:

    Žiūrint ką tu laikai dirviniu, jei fenix, tai jis kontaktinis ir taip, šalna ardo plėvelę dirvos paviršiuje, jo efektyvumas prastėja. Tikri dirvinio veikimo herbicidai, kaip stomp pvz, šalnų nebijo, nes jie veikia pačiame dirvožemyje dygstančias piktžoles.

    būtent apie feniksą turėjau galvoje ;)

  2. On 2024-04-14 at 20:37, Ramūnass// pranešimas:

    Sveiki ar gavote išmokas už nearimine technologija, ir tarpinius pasėlius? Pas mane baigta vertinti parašyta, bet taip ir sumos nėra apskaičiuota:)), turbūt nėra ko ir tikėtis iš NMA.

    Jau paskaičiuota ;)

  3. prieš 55 minutes , Ramūnass// pranešimas:

    Sveiki ar gavote išmokas už nearimine technologija, ir tarpinius pasėlius? Pas mane baigta vertinti parašyta, bet taip ir sumos nėra apskaičiuota:)), turbūt nėra ko ir tikėtis iš NMA.

    už neariminę lygiai tas pats, baigta vertinti, bet pinigų paskaičiuotų dar nerodo, manau nieko baisaus yra dar to laiko ;)

  4. Prieš 2 valandas, Tomasx pranešimas:

    Na kažkaip neįsidkaičiau,ber reikejo paskolos niekur nedingsi. O dabar aiškinaus pagal jų politika parases prasyma daleiskim 2022m paju gražinti spres 24 visuotinem susitikime. Taj taj gaunasi ,kad tenka laukti 2 kalendorinius metus.

    Jei nesinaudoji jų paslaugom tai jo, ilgoka

  5. prieš 31 minutes , Tomasx pranešimas:

    Taj jūsų unija spręs,o man pasakė,kad 2025 gegužę teatgausiu pajinį įnašą. Paskolą gražinau anksčiau praejusį gruodį. Bet kas čia per politika..

    Šeip turėjai apie tai žinot pasirašydamas sutartį, aš todėl ir nemėgstu tų unijų

  6. Prieš 3 valandas, ggg pranešimas:

    Ir taip ir ne. Jeigu laukai jau normaliai pradziuna, nesimakoja ir galima ivaziuoti neprisidarant provezu, tai ko dar laukti? Kol neliks dregmes? Tad sakyti, kad po parodos prasides tresimai yra grynai spejimas. Rodo kita savaite ir 12 ir 14, tad visko gali buti..

    užmiršai parašyti kad tai tik tavo nuomonė ir aš su tuo nebūtinai turiu sutikti 🤣

  7. Prieš 16 valandų, Kerbas pranešimas:

    Sveiki reikia patarimo renkames iš dvieju kombainu CASE af 7150 ir NH cx 8.90 abieju kainos panašios bus kuliama 300 ha. Auginama kviečiai, žirniai, pupos, miežiai, rapsas. Kuris patikimesnis ir našesnis

    pasidomėk detalių tiekimu ir pristatymu ir manau klausimų neturėtų kilti kokį kombainą turėtum rinktis, čia tik mano nuomonė

  8. Prieš 10 valandų, hobis pranešimas:

    Kai reduktoriaus remontas kainuoja nuo 1000 e iki 10 000e ir dar pardavejas dar durnium apsimeta tipo viskas gerai cia kuliu ir nesuku galvos del klebejimo tai susikalbeti del kainos neišeina

    Orentuokis į variklio valandas apie 3000 m/v ta bėdelė pasirodo 😉

  9. Prieš 1 valandų, Amber pranešimas:

    Pas mane 460 su c9 cat 660 pjaunama. Nu arba nesugebu arba  visiškai nemoku apkraut. Seip neskubinu, po manes ir po aplinkinių pas mane reliai pabirų nėra. Pabandziau 6,5kmh prie 7tonu dvylikta nakties jau rasa. Tai neregavo variklis y toky stresa🤔

    įdomiai čia pas tavy 🤣

  10. On 2024-02-29 at 18:22, Inžinierius pranešimas:

    Dėliok tą logistiką kaip nori, vistiek kombainas sustos, čia gi AVIŽOS, vos iki namų suvežt spėji. Artimiausias elevatorius 50 km kur eilė visai dienai ir pusę kainos tik duoda. Kiti elevatoriai 130 km. Bet eilėj irgi palauk turi.

    nereiškia kad elevatorius arti ir greit prisiduosi, bet 130km tai tolokai, tas pats kas man į KLP

×
×
  • Create New...