Jump to content

V.Vytas

Nariai
  • Pranešimai

    264
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius V.Vytas

  1. prieš 20 minutes , gerasukis pranešimas:

    Nesijaudink, jei jau eis, tai ne po viena o visa šaika su visais popieriais, su leidimais ne ankščiau kaip po kokio pusmečio, galimai ir su policijos palyda, duos studijuoti popierius jei nesutiksi, kažką šakosies pasodins į varanoką ir pasibaigs mandrumai gausi baudą ir už teisėtų pareigūnų nurodymo neykdymo ir pan. Esmė, kad čia visiška nesamonė kaip ir kada naudoju kurą, tai kam tada tos normos? Gal jas reikia koreguoti ir bereiks kontrolės? Geriau iš viso panaikintų žalią, o metų gale kompensuotų akcizą nuo paskirtos normos ir kuras pigesnis ir akių nebadytų miesčionims. Ar pas Lenkus ne kažkas panašaus?

    dura lex, sed lex.Iki kablelio lietuviškai,toliau lotynų.

  2. Prieš 6 valandas, rapolux pranešimas:

    Dabartinė Europinė didmeninė gryno 99,99% amoniako kaina 650-700eur, tai am.vanduo 25% : 4 -> 162-175eur. Bet LT po cisterną aišku bus daug brangiau...

    tręšimui buvo naudojamas bevandenis amoniakas

  3. On 2023-01-03 at 14:41, Marijus197 pranešimas:

    Kaip pas kolegas bielkių trauka. Turiu MTZ 82, įdėta turbina, laidesni purkštukai, reguliuotas siurblys, vožtuvai. Tempiant priekabą pakrautą 8t, tai su pačia priekaba 10t bus. Tempiant lygiu keliu ir tarkim pradedant kilti į veduką (tiltą virš traukinio bėgių), tai jei prieš kylant paspaudžiu daugiau gazo, užvažiuoju iki pat viršaus 9 bėgiu, jei suvėluoju paspausti gazo, tai ant įkalnės variklis pradeda slobti, kad ir iki dugno gazą spaudu ir privalau jungti mažesnę pavarą. Tai įdomu, ar taip ištikro turbininis bielkis ir turi traukti? O gal pas jus įkalnėje gazo paspaudus, bielkis padidiną trauką? Tai kaip jusiškiai traukia? Nes dabar atrodo, jog permažai galios turi, nors ir su turbina 🤔

    Tamsta jau labai viską konkrečiai paiškinai:turbina dirba nuo variklio sūkių-krinta apsukimai,lėtėja turbina-jungiam žemesnį bėgį(su geru pragazavimu)8612dudu448

  4. prieš valandą, Aidas007 pranešimas:

    nu tai kodel mes turetumem porkti salietra po 800-900€ uz tona. tegu parduoda po 300-400€ ir bus norma prie tokiu supirkimo kainu. 

    tai ir nepirk po 900,pirk,kai salietra kainuos 200,o grūdus parduok po 400(salietros tai gal niekas ginklo i galvą įrėmęs pirkt neverčia?)

  5. Prieš 21 valandas, Turbo pranešimas:

    Gal žinot kas atsitiko su grikiais, kad staiga elevatoriai nustojo supirkinėti, o likusieji stipriai sumažino supirkimo kainą?

    Gerkonių(Rokiškis) vienas bokštas išsisskyrė-neaišku nuo kada priiminės.Lašai,tipo,šią sav.tvarkosi.

  6. On 2022-09-30 at 12:05, just_is111 pranešimas:

    Sveiki,

    Po valomosios reikia transporterio aukštyn kad į maišą ar priekabą susikelt, kadangi valomoji žemai išmeta išvalytą grūdą. Gal kas panašia sistema valot žirnius ir kokį transporterį naudojat kuris neskaldo taip baisiai žirnių?

    Kažką kitko nei paprasti sraigtiniai šnekai? Su paprastu šneku dabar dirbam tai verkt norisi pamačius maiše sėklą.

    kombaininio tipo naudoju(grandiklinį)-nuo valomosios į trijerius kelia.Valiau ne žirnius,bet manau tiktų ir jiems

  7. Prieš 14 valandų, grazbek pranešimas:

    man tai džiovinimo įkainiai nerealus Amilinos žinant kie kainuoja dujos kuras jei už tokius įkainius teiks paslaugas patiems džiovinti neapsimokės.

    mačiau ,kad vežėsi medienos "čipsus".Gal juos ir naudoja džiovinimui?

×
×
  • Create New...