Jump to content

jevgenijus

Nariai
  • Pranešimai

    3682
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    83

Atsakymai kurių autorius jevgenijus

  1. prieš 20 minutes , AG Paulius pranešimas:

    Šis technologinis apibrėžimas, labiau yra skirtas ūkio ekonomikos skaičiavimuose. Ne visada ir visur tinka No till, strip till, min till. Technologijos pasirinkimas yra asmeninis ūkiniko reikalas. Aš teigiamai įvertinu No till technologija, tačiau mano pačio asmeniniame ūkyje kuris nėra didelis man ekonomiškai labiau pasiteisina min till. Kartais net pasvarstai siekiant maksimalaus produktyvumo ar dar neverta kai kurioms kultūros ir arimą padaryti. Nes mane domina maksimalus produktyvumas neturint masto ekonomikos. 

    Sutinku, kad kiekvienas yra laisvas savo pasirinkimuose. Tiesiog nėra tvarkos sąvokose, t.y. istatymuose, infrastruktūroje, kuria ūkininkai naudojasi, dėl ko ir atsirado nereikalingos emocijos, nesusikalbėjimas, ir net asmeniškumai su užgauliais epitetais, menkinant oponentą ir prastuminėjant savo interesus tenkinančius punktus. 

  2. Prieš 13 valandų, AG Paulius pranešimas:

    Na ir kokie atsiliepimai :) ar buvo įdomu ? 

    Įdomu buvo tai, kad amerikonai sugeba susitvarkyti sąvokose, mes ir toliau, visus plūgo ne naudojančius vadinsime "nearimininkais". Net kalbine prasme tas žodis nusako ne kas tai yra, o kas tai nėra. Jau nekalbant apie "notill" sąvoką. 

    Susitvarkykit. 

  3. Prieš 8 valandas, agronoms pranešimas:

    Ir Ženios didžiojo kariautojo nėra...

    Su visa meile - Русский военный корабль, иди на хуй. 

    Sauliau manai šitas vatagalvis adekvatus žmogus, su kuriuo verta apie kažką kalbėtis? Bydlo, ura patriotus ir atvirus vatnikus jau atpažystam, lieka tik išmokti pažinti latentinę vatą. 

  4. Kada, kaip ir kokios sudėties tarpiniai? Geriausias binarinių variantas? Lydintys augalai? Mikroorganizmų naudojimas. Kurie veiks, o kurie tik švęstas vanduo? Kaip ir kada įvesti mikroorganizmus? Daug daug pastebėjimų, minčių iš laukų. Ir tik 0,01% pokalbių laiko apie pačias sėjamasias (nu a ne keista :D). 

    Taip atrodo darbotvarkė tų, kurie jau ne gaišta prie klausimo „ar verta“. 

    Nejudintos ražienos galia. Šitoj vietoj esu matęs pusės metro gylio ir metro pločio upės vagą. Dabar 20cm ant 10cm gylio. Ir turbūt tik todėl kad technologinė vėžė.IMG_20220303_100203.thumb.jpg.cf391f65661d52e9bfc513d3d337fe7a.jpgIMG_20220303_100008.thumb.jpg.71511ccd5d8c924cdce3849893ab168a.jpg

    IMG_20220303_100009.jpg

    IMG_20220303_100152.jpg

  5. prieš 39 minutes , Minduksx pranešimas:

    Ne nu rimtai kai pluga numetei kažkas nutiko tau :) Anksčiau tikrai labai ydomus postai buvo, viskas taip gražiai sudėliota, o dabar atrodo viską žinai tik tu, o kai kurie iš mūsų ar ne tuos interneto šaltinius seka, ar ne ta programa ziuri, ar nežino to ką tu žinai ir ne taip supranta pasaulį, nesupyk, bet taip atrodo iš šono. 

    Matyt arciu pradėjo gražiau dėlioti... Tai kaip ir nepraradot nieko. 

  6. prieš valandą, arciu555 pranešimas:

    Aš žinau kaip aplamai EU atrodo,nes esu gyvenęs,dirbęs ir Švedijoje, Airijoje. Kai pvz Airijoje kiekvieną mielą dieną per žinias kalba atėjo tiek investicijų ,sukurta tiek darbo vietų, kad ir 20,kad ir šūdkaimy, nesvarbu traukia investicijas, derasi su įmonėm privačiai ir sakysi,kad blogai gyvena ar daro?  Nuvažiuok pažiūresi kiekvienas kaimas gyvas: žmonių aibės, parduotuvių, kavinių, salonų pilna  smulkus verslas klesti,smulkūs ūkininkai meta ūkius eina į statybas viskas Juda, visi kiekvienam kaime statosi ir staiga pokšt  Lietuvoj Anūko sprendimas su Kinija, ir aš turiu tavo garbinam asilui sakyti ačiū!! Ar bent suvoki kiek Vilniuje buvo įvairių mažų įmonių dirbusių su Kinija?  Aš neesu joks fūristas, o jei pasakysi, kad nepatinka Lietuva mink atgal į Airiją tai bus pats bukiausias pasakymas....

    Žmogau, mes visi visur buvom. Kažkaip prigesink ta savo nuostabų jausmą, kad tu visur buvęs ir viską matęs. OK? 

  7. prieš 32 minutes , arciu555 pranešimas:

    Jei gyveni šiltnamy izoliuotas nuo visuomenės ir nesigaudai kas vyksta trauk iš stalčiaus  teises nuvalyk dulkes  ir ....akiratis prasiplės....gal pasaulis nušvis šviesesnėm spalvom....nes iš dabartinio žargono lyg būtum iš kanopos gavęs...

    Kad tau ką nori ir kaip nori rodyk, sakyk... Bet kokie faktai tau kaip vanduo nuo žąsies. Tu per tą savo furos langą matai tiesą, tik tiesą ir nieko daugiau kaip tiesą. Kalbi apie tą Lenkija lyg ji už Australijos būtų. Visi mes ten buvom ir visi savas išvadas pasidarėm. Nežinau kiek pačiam metų, bet panašu kad pats pasiilgęs lygiavos, kai kaliošai Balbieriškyje kainavo lygiai tiek tiek Sachaline. Bet tai jau praėjom, nieko gero tame nebuvo. 

    Net čia, apie tai buvo kalbėta koki 100 kartų. Per tą laiką net kelios valdžios pasikeitė. O tu vis tauziji viena ir ta patį. Tai jei valdžia nesusitvarko, gal mesk baronką ir eik į politiką? 

  8. prieš 8 minutes , dumoju pranešimas:

    Įdomu kas toj Latvijoj blogai, kad savaitgaliais Mažeikiuose lietuviškais numeriais mašiną sunku pamatyti?

    Kad jau užvedė, pradėjau naršyti kaip atrodom regione. Tai išskyrus mažą elektros kainą Suomijoje, šiaurės Europa plius minus viskas panašiai. 

    Čia dabar prasidės bombardavimas dėl pajamų skirtumų... :D

  9. Prieš 19 valandų, bmarius pranešimas:

    Kiekvienas žmogus kalba ir vertina kitus, atsižvelgdamas į savo išsilavinimą, etiką, savo moralės principus ir vertybes

    Aaa... Nu teip, Afonia, atsižvelgdamas į viską ką tu susakei: viešai kvietė kariauti prieš Ukrainą, ir taip prisidėjo prie 15000 ukrainiečių žūties, fig žino kiek suluošintų ir bėgliais likusių. 

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226721363565195&id=1382424717

    O čia va jau mūsiškių Afonių darbo vaisiai. 

  10. prieš 6 minutes , voras pranešimas:

    Kurį laiką buvai žmogus kurio posmus visada skaitydavau.

    Skaitydavau, nes buvo įdomu. Daug žinių, įvairūs informacijos šaltiniai, savitas požiūrio kampas, kritinis mąstymas.

    Dabar, sorry, stengiuosi apeit, pamenu aš tą Afonią, bet toli gražu ne dėl jo man neskanu.

    Na jei ne Ramuniokas ar Švarkelis, nes kas čia tokio, tai lieka kaip tik Afonia... Ir tai jau kelintas kartas, kai pastebiu šitą šiltą jausmą... Liūdna. 

  11. prieš 2 minutes , voras pranešimas:

    Dėl manęs tai stengtis nereikia.

    Čia juk tavo veidas, jei tik tau patinka šita zonos slengo žinovo kaukė tai į sveikatą.

    Maniau augame visą gyvenimą, pasirodo ne visi.

    Blia tas slengas ne tau skirtas, bet tu į jį vis sureaguoji. Tai neramina. 

    O tas tipas, Afonia, mudu gi užaugom jo filmus žiūrėdami. Ir muškit mane į pilvą, jie geri! Kaip zaronnovo humoras, kaip liube širdingai tekstai, ir vardint neišvardint kiek jų tokių. Bėda ta, kad jie patapo propaguojančiais karą ir žudimus pizdukais. Ką aš ir įvardinau. 

  12. prieš 7 minutes , voras pranešimas:

    Jei atvirai, tai man nuoširdžiai gaila paties.

    Šitokį patriotą lauži, bet kalbos maniera tai stulbinančiai apgailėtina.

    Ypač turint omeny amžių, statusą ir šiaip akiratį.

    Nzn... Kaip tau patogiau. Būk politkorektiškas. Aš, kai koks fašistuojantis mudyla vėl užvers kojas, pranešiu vėl, taip kaip moku, net jei tamstai nepatiks. 

  13. prieš 1 minutę , Bulvinykas pranešimas:

    Švarkelis ir kiti eksmentai plius įvairaus plauko politinės žiurkės iš skęstančių laivų. Nuobodu nebūtų tikrai.

    Man mintis krebžda... Tai ne pirmas ramunioko staigus pasitraukimas iš valdžios. Ir greičiausiai bus ne pirmas reikšmingas ak prasiplėtimas. Ir ne pirmą sykį pasitraukdamas paliks šūdą po kilimėliu.

  14. prieš 38 minutes , bmarius pranešimas:

    o galite paaiškinti kuom susije antivakseriai su rusofilais,su kritikuojančiais šita debilu valdžia it t.t,ar tik vien new komunistu požiuris yra teisingas

    Per mano 46 metus, kiek pamenu, gerų valdžių nebuvo, a nei sykį. Šita, kaip ir visos, laikinos. Bus rinkimai - išsirinksim kitus. Kokios problemos. 

    Man ir pačiam klausimas, kodėl rusofilai dažnai būna ir antivakseriais, ir dar neretai trampofilais. Nu tikrai. Bet gi šventė graži :D

  15. Šitą, jei čia yra antivakserių rusofilų... Leonidas Kuravliovas geriau žinomas Afonios vardu, į pažadėtąjį rojų išvyko, pas Kabzoną į koncertą, į svečius pas Zadornovą.... Kitaip tariant, tas fašistuojantis pizdukas neįveikė ne egzistuojančio viruso ir užvertė kojas. Ura draugai! 

×
×
  • Create New...