Jump to content

JCB

Nariai
  • Pranešimai

    6202
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    150

Visas nario JCB paskelbtas turinys

  1. JCB

    Pieno kainos

    Tai va, tuo ir pasakyta, kas tikrovėj karves augino ir žino kas kiek sugeneruodavo, o kas tik farmville maigė klaviatūrą...
  2. JCB

    Pieno kainos

    O atsakyk, iš kur ištraukei, kad apsimokėjo?? Ir tas 30 karvių neapsimokėjo, tik tais laikais žmonės neskaičiavo, kitaip žiūrėjo į tai ką daro. Na ir aišku, jei prieš 15metų mokėjo 1lt už litrą, o dabar 0,30eur, turbūt nesunku suskaičiuot kodėl šiandien ir 100 neapsimoka.
  3. JCB

    Kukurūzai grūdams

    1-2. 3 tai pavieniai.
  4. JCB

    Pieno kainos

    Tu nesvaik su ta natūralia kaita. Jei matytų perspektyvą, tuos ūkius perimtų ir stambintų. Aišku nekalbu apie kelių karvių ūkelius, ten kur tikrai atėjo laikas. Bet valdžios neveiksnumą suversti ant pačių ūkininkų ir juos kaltinti, kad nesugeba būti konkurencingais, tik silpnapročiai ir tegali... žmonės save išsimaitino ir dar kitus išlaikė, o valstybė ne tai kad nepalaikė, bet skatino, kad tas greičiau vyktų...
  5. JCB

    Claas kombainai (informacija)

    Ne taip supratai greičiausiai. Kokį norėsi, tokį padėsiu kieme turėti.
  6. JCB

    Claas kombainai (informacija)

    Nuo 1600 iki 2600.
  7. JCB

    Zirniai

    Šiais laikais daktarai nuotoliniu dirba, ūkininkas irgi taip norėtų
  8. JCB

    Zirniai

    Ant rytojaus įdomu kokiu tikslu? Nes tas pats kas ir prieš sėją manau. Po trijų, po 5 dienų suprantu, bet iškart po sėjos... Gal turi kelių metų statistiką, kiek maždaug dienų po sėjos purškimas? Kokiu gyliu sėji ir ar visais metais vienodai? Ir kaip piktžolėtumas atrodo prieš pjūtį?
  9. JCB

    Claas kombainai (informacija)

    Gal kas ieško lex570? Pasirinkimas iš trijų, vienas vikšras, kiti du ratiniai, vienas iš jų 4wd. Jei domina toks ar kitoks susirašom.
  10. JCB

    ar reikia kam atkurti pievas

    Arba tave pakišt nori, arba nesupranta ką rašo. Reiks pagvildent šį klausimą.
  11. JCB

    ar reikia kam atkurti pievas

    Nori pasakyt 2023m pavasarį sėjai ką norėjai paukštukų apsaugoj? Tai gal iš rudens jau buvo suarta?
  12. JCB

    ar reikia kam atkurti pievas

    Greit pamiršot. Kas 2022m spėjo suart paukštukus, tas dar galėjo išsisukt 2023m. Dabar viskas. Kad ir popiežius deklaruos paukštukų apsaugoj turi būt dgp. Jei kitas kodas- VR nesilaikymas. Šią dgp galima atnaujinti, bet kokiu būdu, dar niekas nepasakė. Nma siunčia į žūm, žūm sako mes dar patys nežinom.
  13. JCB

    Deklaravimas

    Tai ką jūs bambą krapštot buvo praeitą savaitę žūm nuotolinis taisyklių projekto pristatymas, kur ir apie gaab, ir išmokų dydžius kalbėjo, vakar buvo gyvas pristatymas marijampolei, balandžio 4 prienuose bus, kituose irgi buvo/bus. Liūdna, kad dar neaiškūs praėjusių metų išmokų dydžiai, nekalbu jau apie išmokėjimą, o jau kalbama apie naujus metus, o žūm nepasimetę... es raglamentas iki birželio 30...
  14. Prieš žiedą patręšta ir nuo kampinių lakstė. Kad ir npk, kam juos pilt ant žieminių pavasarį, tuo labiau prie tokių kainų. Šiaip ganėtinai sausi laukai po tiek kritulių.
  15. Pas mus krašte jau vakar po kviečius dvi barstykles mačiau...
  16. JCB

    Kombaino pasirinkimas

    Nebaugink žmonių, normalūs pardavėjai su normaliais pirkėjais randa sprendimo būdų ir nereikia tų juodai baltų žiūrėt.
  17. JCB

    Kombaino pasirinkimas

    O kaip pats pasielgtum šioj situacijoj vietoj pardavėjo? Ir antras klausimas serviso kompetencija gedimo nustatyme.
  18. Tai vis tiek atsiremi į 2,5k € ribą.
  19. JCB

    Tikslaus ukininkavimo sistemos

    Turiu parduoti visą Trimble sistemą, fmx1000, rtk licenzija, antenos, visi kabeliai, laikikliai, navi controleris. Jei hidro dėsi, geras setas, jei el vairą dėsi, nereiks navi controlerio. Bet hidro brangus malonumas jei nėra paruošimo...
  20. Dabar keturi kieme, nuo 2003 iki 2019. Tai tas seniausias devintukas su MAN varikliu, likę su Duetz. Detalės nepigios, bet ir kitų markių, kainos šokiruoja, nors pakeitei ir pamiršti ilgam. Dabar kai ieškojau 939, tai įvairiai, vieniem prie 3k mot, kitiem prie 5k mot dėti nauji varikliai, kiti prie 10k mot keisti tik oil, oringai ir adblue problemos na ir jei yra variogrip remontuota.
  21. JCB

    Žemės pirkimas

    Perki už kuo mažesnę sumą, vėliau kaip RC pervertins vertes, įvertins ir tavo mažiau sklypus= mažesni žemės mokesčiai. Tai gpm skaičiuos ne nuo RC, o nuo sandorio sumos.
  22. JCB

    avizu auginimas

    Aukšta kaina ir dėl deklaravimo atsėliavimas.
  23. JCB

    Pieno kainos

    Trumpai tariant, už pieninius bulius nuo 2023m nemoka, už mėsinius pagal kraujo laipsnį išmoka, daugiau nesikeitė, tai už pernai turėjai gauti, o šiemet dar ne laikas mokėti.
  24. Krautuvas 2014, padangos dar nekeistos ir nepanašu kad kokį penkmetį keisiu, michelin, kiemas ne asfaltas ar betonas. Ant kelio su priekabom važiuoja.
×
×
  • Create New...